Jump to content

zeppelin_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zeppelin_77

  1. Έχει 48mp καμερα ή 16mp?Οπου έχω κοιταξει για χαρακτηριστικά γράφει πως έχει 16αρα.Σε δυο μεγάλα καταστηματα λέει πως εχει με 48mp.
  2. Συγνώμη που αργησα να απαντήσω μου τελιωσαν τα mb.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας.Μαλλον θα πάω για το 3x γιατι εχουν μικρη διάφορα στην τιμη
  3. Πέρα από την διαφορά στην ram και στον αποθηκευτικο χωρο και στην μπαταρία τι άλλες διαφορές εχουν(είμαι λιγο σκραπας);Σε σύγκριση με αυτο που έχω σιγουρα θα ειναι η μερα με τη νυχτα!
  4. Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή έχω να αλλάξω κινητό κάτι αιωνες(εχω ενα samsung core prime που ειναι να το κολλησω στον τοιχο)σκεφτομουν να παρω το συγκεκριμενο.Να παρω λοιπον το 3l ή να παρω το 3x λόγω οτι εχει 6 ram και 128 gb;Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα στην παρέα.Έχω ένα φιλαράκι που ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη συσκευή και πριν είχε ενα iPhone 3 αν δεν κάνω λάθος.Θέλει να πάρει το δικαρτο και Ελλάδα υπάρχει μόνο το 3g.Έχει μεγάλη διαφορά από το 4g?Και πόσο κοστίζει το δικαρτο 4g αν το παραγγείλει από microsoft εξωτερικού?Σας ευχαριστώ!
  6. Χρόνια πολλά καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!
  7. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!
  8. zeppelin_77

    Doogee X5 pro

    Σε ευχαριστώ πολύ Euaggelos1 για την απάντηση!
  9. zeppelin_77

    Doogee X5 pro

    Καλημέρα σε όλους!Έχω ένα samsung s3 mini gt8200 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο κινητό.Υπόψιν δεν γνωριζω πολλά από κινητά.Μου το προτείνετε;
  10. Καλημέρα σ όλη την παρέα θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα που έχω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Έχω ένα sony vaio vpcf11m1e laptop και πριν κάνα μήνα μου χάλασε ο σκληρός.Σκεφτόμουνα να βάλω έναν ssd και είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο:samsung evo 850 250gb και sandisk extreme pro 240gb.Ποιόν από τους δύο να προτιμήσω?
  11. Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum.Θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου δωσει ενα link για την gin2kitkat v3.1.0 OTA γιατι δεν την βρισκω.Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...