Jump to content

Lenovo Tab 2 A10-70

vassar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να σας ρωτησω εχω απενεργοποιησει την δονηση και τον ηχο κατα την αφη αλλα σε εφαρμογες πχ τυπου youtube , skrountz οταν γραφω και κανει ηχο και δονειται σε καθε γραμμα. Πως αλλαζει αυτο??

πήγαινε στις ρυθμίσεις αλφαβητο και εκει εχει επιλογή για δόνηση και ηχο ... ξετσεκαρετα !

Xalllara!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι να πάρω tablet άμεσα και το έχω ως 1η επιλογή.

Έρχεται προεγκατεστημένη η Lollipop ή είναι με KitKat; Η Lollipop λειτουργεί καλά ή κολλάει;

Με προβληματίζει πολύ αυτό γιατί σε ένα Lenovo A6000 (1GB RAM) που έχω με την Lollipop σέρνεται.

Καλησπέρα,καλή χρονιά να έχουμε.

Κανένα custom recovery υπάρχει?

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ενδιαφέρομαι να πάρω tablet άμεσα και το έχω ως 1η επιλογή.

Έρχεται προεγκατεστημένη η Lollipop ή είναι με KitKat; Η Lollipop λειτουργεί καλά ή κολλάει;

Με προβληματίζει πολύ αυτό γιατί σε ένα Lenovo A6000 (1GB RAM) που έχω με την Lollipop σέρνεται.

με κιτκατ έρχεται. Προσωπικά έκανα αναβάθμιση σε lollipop και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. το είχα δουλέψει λίγο με την κιτκατ. Και με τη lollilop πάει μια χαρα το δισκίο. Το μόνο που με χάλασε με την αναβάθμιση είναι ότι νομίζω ότι αργεί λίγο παραπάνω να bootαρει. Αλλά είναι τόσο λίγο που ίσως να είναι και η ιδέα μου. Κατά τα άλλα (σήμα wifi, ταχύτητα, κολλήματα που δεν έχει) είναι όπως με την κιτκατ. το σημαντικό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση.

Το δικό μου έχει έρθει με lolipop..έχει την S000_120_150907_ROW και μου έχει έρθει αναβάθμιση για S000_121_151222_ROW ..να την κάνω? Γνωρίζει κανείς εάν έχει κάποιο θέμα? Πρός το παρόν όλα είναι μια χαρά..

Παιδια καλησπέρα και καλη χρονια.ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο tablet υποστηριζει την εφαρμογή OTE tv go? SOS!!!!!(lenovo TAB2 A10L-70)

Andreaspaul ναι την υποστηρίζει, το βλέπω εγώ κάθε μέρα..:D απλά μην το κανείς ρουτ γτ μετά δε θα μπορείς παρά μόνο κάποια λίγα σε replay tv.

Ps: Με ΚΚ ειμαι κ εγώ κ πάει σφαίρα

σε ευχαριστω πολύ manivel το θελω μονο και μονο για το OTE tv go.

μηπως εχεις γνωση και για το lenovo tb2-x30l 10" αν υποστηριζει το OTE tv go?

Edited by ANDREASPAUL

Καλησπέρα έχω την A10-70L_S000019_150625_ROW και δεν έχει έρθει ενημερωση. Μέχρι τώρα πάει σφαίρα αλλά να ρωτησω για ποιο λόγο δεν έχει έρθει ή ενημερωση?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Το δικό μου έχει έρθει με lolipop..έχει την S000_120_150907_ROW και μου έχει έρθει αναβάθμιση για S000_121_151222_ROW ..να την κάνω? Γνωρίζει κανείς εάν έχει κάποιο θέμα? Πρός το παρόν όλα είναι μια χαρά..

Εκανα και εγω χθες το βραδυ αυτη την αναβαθμιση.Με την επανεκινηση που εκανε αργησε πολυ να ανοιξει και ψιλοτρομαξα.Τελικα ολα καλα.Δεν το εψαξα και πολυ δεν ειδα κατι διαφορετικο.

Εκανα και εγω χθες το βραδυ αυτη την αναβαθμιση.Με την επανεκινηση που εκανε αργησε πολυ να ανοιξει και ψιλοτρομαξα.Τελικα ολα καλα.Δεν το εψαξα και πολυ δεν ειδα κατι διαφορετικο.

Την έχω κάνει και εγώ.. Όντως άργησε λιγάκι με σβηστή οθόνη και τα χρειάστηκα..χεχε..η μόνη διαφορά που πρόσεξα είναι η αρκετά καλύτερη αίσθηση του touch..όλα σούπερ..πολύ γρήγορο και ή μπαταρία τέρας :)

ναι εχει ερθει κανονικα απο την 1η μερα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι εχει ερθει απο την 1η μερα απο τον σεπτεμβρη που το αγορασα

Τελικά έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί για lollipoo? Η λύση είναι μετα την εγκατάσταση lollipoo να κάνουμε επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων;

Τελικά έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί για lollipoo? Η λύση είναι μετα την εγκατάσταση lollipoo να κάνουμε επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων;

Ναι θέλει οπωσδήποτε επαναφορά.Εγώ με το F δεν έχω κανένα πρόβλημα.Νομίζω τα L δηλ.4G είχαν περισσοτερα προβλήματα.

Πήγα και το είδα στο Public. Η οθόνη του δεν μου γέμισε το μάτι. Τ γράμματα ήταν κάπως θολά και χωρίς contrast. Τα χρώματα ήταν άτονα.

Έτυχε στην συγκεκριμένη συσκευή;;

Εσείς που το έχετε είστε ευχαριστημένοι από την οθόνη του;;

Πήγα και το είδα στο Public. Η οθόνη του δεν μου γέμισε το μάτι. Τ γράμματα ήταν κάπως θολά και χωρίς contrast. Τα χρώματα ήταν άτονα.

Έτυχε στην συγκεκριμένη συσκευή;;

Εσείς που το έχετε είστε ευχαριστημένοι από την οθόνη του;;

Έχει διάφορα modes η οθόνη. Μάλλον θα ήταν στο standard. Αν επιλέξεις vivid και ενεργοποιήσεις την δυναμική αντίθεση από τις ρυθμίσεις φαίνεται πολύ πιο ωραία.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας πάνω δεξιά μαζί με το σηματάκι ή όχι. Δεν βρίσκω κάτι.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας πάνω δεξιά μαζί με το σηματάκι ή όχι. Δεν βρίσκω κάτι.

Ρυθμίσεις >μπαταρία >ποσοστό μπαταρίας

Τότε βρίσκεις μια εφαρμογή που να το κάνει αυτό

Η lollipop έχει ερθει σε κανέναν που να έχει το 4g?

Ούτε σε μένα ήρθε αυτόματα Lollipop στο 4G (Ευτυχώς εδώ που τα λέμε). Έκανε μια αναβάθμιση (στις 7/1/16), Αλλά στο σύστημα βλέπω 4.4.4. Ίσως να υπάρχουν ακόμη θεματάκια με το 4G και δεν το δίνει αυτόματα.

Και κάτι ακόμη... να υποθέσω ότι το Gps δε δουλεύει offline?

Καλημερα, μου εχει ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση με αριθμο: 19_150625_ROW.

Είναι για το lollipop ή κάτι άλλο;

Η ταμπλετα πεταει απλα..κανενα προβλημα με λολιποπ σφαιρα παει,η οθονη εχει τρελη φωτεινοτητα και πεντακαθαρη.Η μπαταρια βγαζει 10ωρο.Στο λολιποπ δεν μ αρεσει που δεν εμφανιζει ποσοστο μπαταριας πανω δεξια.
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Εντυπώσεις από το tablet:

Έχει υπεροχή οθόνη, χαίρεσαι να βλέπεις. Αυτονομία πολύ καλή. Τα ηχεία είναι εντυπωσιακά. Με το προηγούμενο tablet μου χρειαζομουν extra ηχείο. Πλεον ούτε καν θα το σκεφτείτε.

Σχετικά με απόκριση οθόνης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λειτουργεί άψογα.

Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν το έχω τεσταρει σε...σκληρές συνθήκες.

Ποιοτικά είναι πολύ καλό και ειδικά το λευκό δίνει αίσθηση πολυτέλειας.

Surfer_87 η έκδοση που έχεις είναι η 4G;

Edited by PERIKLIS_15