Jump to content

lanza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lanza

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

lanza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ναι εχει ερθει κανονικα απο την 1η μερα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι εχει ερθει απο την 1η μερα απο τον σεπτεμβρη που το αγορασα
  2. Καλησπερα ποιο tabletaki προτεινετε μεταξυ αυτων των 2? http://www.skroutz.gr/s/3971740/Samsung-Galaxy-Note-10-1-Wifi-2014-Edition-P6000-16GB.html http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%CE%A4520-Wifi-White-SM-T520NZWAEUR.htm ευχαριστω
  3. Καλησπερα ποιο tabletaki προτεινετε μεταξυ αυτων των 2? http://kaizer.gr/index.php...sk=item&id=588 http://www.plaisio.gr/lapt...520NZKAEUR.htm ευχαριστω.
  4. Καλησπερα ποιο tabletaki προτεινετε μεταξυ αυτων των 2? http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=588 http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%CE%A4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm ευχαριστω.
  5. καλησπερα η συσκευη υποστηριζει microusb με την lollipop?
  6. Καλησπερα στην lollipop εχει καταργηθει η εφαρμογη lg on-screen phone?
  7. ναι κανονικά πριν την εγκατάσταση του lg flash tool πέρασα τους driver που λεει
  8. το εχω κανει 100 φορες αλλα δεν, μηπως επειδη το κινητο ειναι tim ιταλιας δεν με αφηνει η εκτος αν θελει καμια ρυθμιση το κινητο για το καλωδιο usb να σημειωσω οτι προσπαθω να το κανω με το μαμα καλωδιο μηπως παιζει ρολο?
  9. τελικα οτι και να κανω δεν μπαινει Download mode το g2 απλα φορτιζει το κινητο παταω συνεχως το volume up και βαζω το usb αλλα τσιφος:(
  10. καλημερα πως μπαινω Download mode στο g2?
  11. κατεβαζω μονο το lg flash tool και κανω οτι βλεπω στην εικονα? δεν χρειαζεται να κατεβασω LG Driver ?
  12. ευχαριστω για την απαντηση εχω κατεβασει την εργοστασιακη rom της tim (για καλο και για κακο) και τωρα θελω να περασω την open europe με το lg flash tool χωρις να το ρουταρω υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για το flash tool για να μην κανω καμια βλακεια διοτι ειμαι αρχαριος:)
  13. Καλησπερα εχω ενα g2 TIM ιταλιας 2 μηνων και δεν εχει βγει ακομη αναβαθμιση lollipop αν βαλω την ευρωπαικη open χανω την εγγυηση ? ευχαριστω.
  14. Καλησπερα εχω ενα g2 TIM ιταλιας 2 μηνων και δεν εχει βγει ακομη αναβαθμιση lollipop αν βαλω την ευρωπαικη open χανω την εγγυηση ? ευχαριστω.
  15. Ευχαριστώ θα το προσπαθησω
×
×
  • Create New...