Jump to content

stempi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stempi

  1. Σήμερα ακολουθωντας τα παραπάνω ξαναζωντανεψα το κινητό. Να είστε καλά και καλές γιορτές.
  2. Καλημερα και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω στο τηλεφωνο μας υπαρχει τροπος να ενεργοποιησουμε το wifi call της cosmote?
  3. Τα τελευταια 10 χρονια ειχα παντα συσκευες nexus και ενα χρονο τωρα περιπου το μι α1.Παντα μετα απο μια αναβαθμιση υπηρχαν καποια προβληματα αλλα αυτο που ειχα καταληξει πολλες φορες εφταιγε και καποια εφαρμογη που χρησιμοποιουσα.Παντως με το συγκεκριμενο μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.
  4. Τωρα την κατεβαζω κι εγω, 1152mb.
  5. Το WiFi Extender θα κανει δουλεια αλλα αυτο που δειχνεις μου φαινεται πολυ ακριβο.Εγω εχω παρει ενα asus γυρω στα 25ε και εναι πολυ καλο με 2 κεραιες και θυρα ethernet.
  6. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά γιατί θέλεις να το κανεις αυτό;
  7. Καλησπέρα σε όλους. Εγώ είχα την 8 beta και βγήκα από το πρόγραμμα για να την εγκαταστήσω κανονικά. Ενώ μου έγραψε ότι θα χάσω όλα τα δεδομένα δεν έγινε κάτι τέτοιο.Το τηλέφωνο έκανε μια επανεκκίνηση και ήταν όπως πριν. Πήγα στις ενημερώσεις και μου ήρθε το security patch του Σεπτέμβρη και τελος. Δεν είναι παράξενο;
  8. Καλημερα και καλο μηνα.Εχθες ενας φιλος μου εφερε ενα cc να το δοκιμασω γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα.Επαιξε μια χαρα και στη τηλ. αλλα και μεσω του ενισχυτη και εβλεπα στο προβολεα.Το μονο θεμα που ειχα οτι με το ταμπλετ nexus9 το οποιο ειναι 4:3 δεν μπορουσα να δω σε ολη την οθονη ενω με το nexus 5x δεν ειχα κανενα προβλημα.Υπαρχει τροπος να ρυθμισεις την αναλυση που θα σου δειχνει στην tv;
  9. Εγω με κοσμοτε και 7 ολα καλα.
  10. Σε θέμα ταχύτητας ή ταμπλέτα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έξι μήνες τώρα δεν έχει κολλήσει ποτέ. Ή μπαταρία το πολύ 5 ώρες οθόνη.
  11. Εχθες εβαλα τη Ν απο το android beta και παει πολυ καλα. Περιμενω να δω και μπαταρια.
  12. Νομιζω μονο μαυρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Καλοριζικο.
  13. Ειναι το 5ο ταμπλετ μετα απο acer 2 samsung και ενα lenovo. Ειναι το καλυτερο με διαφορα.Το μονο αρνητικο ειναι η μπαταρια του.Στα nexus το λειτουργικο ειναι τοσο ελαφρυ που τα κανει ολα να γινονται γρηγορα και χωρις κολληματα.Εχω το nexus5 και το εβαλα διπλα με g3 3ram φιλου και το δικο μου ηταν πιο γρηγορο .
  14. Μου ηρθε το μηνιαιο update.Μου φανηκε αρκετα μεγαλο 145mb. Κανει τιποτα διορθωσεις?
  15. Νεα μετρηση με το καινουριο φορτιστη.Απο 15% στο 100% 3ωρες και 35 λεπτα.Οθονη απο 100 στο 15% 4ωρες και 33λεπτα.Μεγαλη βελτιωση.
  16. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=HTC+Nexus+9+Keyboard+Folio&_sacat=0. Με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτο.Εγω εχω παραγγειλει ενα sleeve απο Κινα.
  17. Συνήθως μια επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων διορθώνει πολλά προβλήματα.
  18. Ναι αυτόν είχε ο οποίος πρέπει να είναι της πλάκας. Πήρα εναν asus 2A. Θα το αφήσω να αδειάσει και θα δω ποσό θα κάνει να φορτιστεί.
  19. Τελευταία μέτρηση.10% μπαταρία 4 ώρες και 22 λεπτά οθόνη.Φόρτιση από το 10% στο100% 6 ώρες και 30 λεπτά.Εχθες ενώ έβλεπα κάτι βίντεο στο youtube με 15% μπαταρία το ταμπλέτ έσβησε και δεν άνοιγε με τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση και μετά από δύο λεπτά άνοιξε. Το δουλεψα μέχρι που πήγε 10% ή μπαταρία. Το φορτησα και το έβγαλα από τη πρίζα στις 8.30 το βράδυ. Σήμερα το πρωί στις 6.30 είχε 95% μπαταρία. Κάτι δεν πάει καλά.
  20. Εξι ωρες περιπου.Τωρα ομως το εχω βαλει σε μια αλλη μπριζα γιατι το ειχα πανω σ'ενα πολυμπριζο της πλακας.Θα δω αν εχει διαφορα.
  21. Δεν το εχω μετρησει ακριβως αλλα μαλλον οσο εκανε και το δικο σου.Ο φορτιστης του ειναι 2000mah.Εχω δυο ακομα αλλα ειναι ο ενας 1250 και ο αλλος 1500.Θα δοκιμασω με τον 1500αρι να δω.
  22. Δύο εβδομάδες χρήση και οι εντυπωσεις είναι θετικές. Μόνο αρνητικό ή μπαταρία.Αργή φόρτιση και γρήγορη κατανάλωση.
  23. Τωρα τελείωσε με τις αναβαθμίσεις και το επεξεργαζομαι.Πολύ καλό κράτημα τέλεια οθόνη γρήγορο.Κανονικό nexus.Μια ερώτηση.Έχει ασύρματη φόρτιση;
  24. Σιγα μη περιμενα μεχρι τη Τριτη.Πηγα και το πηρα στο καταστημα περιστεριου(εχει αλλα δυο).Το εχω βαλει και κανει ενημερωσεις.Τα εχω διπλα δπλα με το πενταρι μου.
×
×
  • Create New...