Nikolas14 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ότι σου είπε ο χρήστης Ιtchrist86 ισχύει,απλά σου προτείνω μην αγοράσεις την έκδοση με τα 16GB και να πας στα 32GB χώρου.Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά η διαφορά του εσωτερικού χώρου είναι αρκετή έστω που είναι μικρή η διαφορά Ναι,αξιζει να πας στα 32.Με 16 απλα δεν μπορεις πλεον.Εγω δεν βγαζω βιντεο αλλα στο 5s που εχω,τωρα αρχιζω να γεμιζω.Εχω πλεον θεμα μη ξεμεινω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ότι σου είπε ο χρήστης Ιtchrist86 ισχύει,απλά σου προτείνω μην αγοράσεις την έκδοση με τα 16GB και να πας στα 32GB χώρου.Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά η διαφορά του εσωτερικού χώρου είναι αρκετή έστω που είναι μικρή η διαφορά Η οποια διαφορα στη χρεωση ισχυει μονο εδω :blink: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Μην κάνει κανείς το λάθος και περάσει την Public Beta σε καθημερινή συσκευή και θέλει μετά λόγω τον bug να κάνει downgrade.Το κινητό με restore απευθείας σε 10.3.2 κολλάει σε recovery loop.Δοκιμάζω μία πιθανή λύση που βρήκα,να κατέβω σε 10.3.3 beta πρώτα και μετά σε 10.3.2:(:mad: Edit:Όποιος έχει το ίδιο θέμα με εμένα πέτυχε η μέθοδος από 11 Public Beta>10.3.3>10.3.2 Edited July 2, 2017 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Έτσι κι αλλιώς οι beta είναι για δοκιμή Δεν είναι λογικό ένας απλός χρήστης να την περάσει στην συσκευή του Πολλές μπορεί να είναι σταθερές αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό ο καθένας να αφήνει την σταθερή official έκδοση για να βάλει μια beta που μόνο προβλήματα θα του φέρει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Παιδιά έχω την τελευταία έκδοση. Ωστόσο δεν συνδέετε το wifi hotspot με τον φορητό αν και όλα ειναι οκ, το δοκίμασα και σε δεύτερο φορητό αλλά τίποτα, με το iPad mini συνδέεται κανονικά και μοιράζει, έχω στους φορητούς τελευταία win 10. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Καλημέρα σας, έχω το 6s plus και έχω μια απορία για την μπαταρία. Με ανοικτά δεδομένα και wifi και μέτρια χρήση κι ίσως λίγο περισσότερο (κυρίως σερφάρισμα και παρακολούθηση video) μου κρατά μετά βίας μια μέρα. Είναι φυσιολογικό? Το κινητό αγοράστηκε τον Μάρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Καλημέρα σας, έχω το 6s plus και έχω μια απορία για την μπαταρία. Με ανοικτά δεδομένα και wifi και μέτρια χρήση κι ίσως λίγο περισσότερο (κυρίως σερφάρισμα και παρακολούθηση video) μου κρατά μετά βίας μια μέρα. Είναι φυσιολογικό? Το κινητό αγοράστηκε τον Μάρτιο. Η παρακολούθηση βίντεο καταναλώνει μπαταρία Φυσικά όλες οι συσκευές στις μέρες μας μια μέρα κρατάνε ανάλογα την χρήση βέβαια. Υπάρχουν δυο τρία άχρηστα πράγματα μέσα στις ρυθμίσεις που μπορείς να κλείσεις και θα κερδίσεις κάποια επιπλέον ποσοστά μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω βρίσκω το iphone 6s plus στην Ρωσία σε πολύ καλή τιμή καινούργιο απο Αμερική.Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν είχα ποτέ iphone αν αυτό που προορίζεται για την Αμερική μπορεί να δουλέψει στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω βρίσκω το iphone 6s plus στην Ρωσία σε πολύ καλή τιμή καινούργιο απο Αμερική.Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν είχα ποτέ iphone αν αυτό που προορίζεται για την Αμερική μπορεί να δουλέψει στην Ελλάδα Το σίγουρο είναι ότι έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση σε σύγκριση με τα 2 χρόνια των ευρωπαϊκών.Με ένα γρήγορο ψάξιμο το Αμερικάνικο έχει κάποιες συχνότητες κινητής παραπάνω για τα αμερικάνικα δίκτυα.Αν είναι unlocked μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στην Ελλάδα. Να προσέξεις επίσεις να μην είναι iCloud locked ή κλεμμένο αλλά αφού λες ότι είναι καινούργειο δεν θα έχεις θέμα με αυτά Επίσης να είναι αξιόπιστη σελίδα και όχι καμία παγίδα με χαμηλή τιμή Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έχω αγοράσει από τον 6/2016 ένα iphone 6S plus 64GB το οποίο έκανα δώρο στο γιο μου με την αποφοίτησή του. Η αγορά έγινε από γνωστή κατάστημα και όχι από skroutzομάγαζο. Το τηλέφωνο από το 8μηνο και μετά άρχισε να του παρουσιάζει διάφορα προβλήματα όπως: 1. Το τηλέφωνο απενεργοποιείται μόνο του (shut down) 2. Μπαίνει σε headphones mode χωρίς να εισαχθούν τα ακουστικά 3. Λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη δεν αποκρίνεται και μένει μαύρη 4. Δε φορτίζει ακόμα και με διαφορετικό φορτιστή π.χ του iPad Λόγω του ότι ήταν στο εξωτερικό για σπουδές το πήγε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα (Service) το περασμένο μήνα όπου του είπαν ότι η εγγύηση είναι 1 έτος αλλά και πως αν ήταν εντός εγγύησης δεν θα το επισκεύαζαν επειδή έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Τσεχία και όχι από νόμιμο εισαγωγέα. Εν συνεχεία πήγαμε το τηλέφωνο στο κατάστημα που το είχαμε αγοράσει, μας επιβεβαίωσαν και εκεί ότι η εγγύηση είναι 1 έτος και κράτησαν το τηλέφωνο με σκοπό να το στείλουν σε επίσημο διανομέα στην Ελλάδα (πολύ γνωστή εταιρεία). Μετά από 3 εβδομάδες πήραμε απάντηση μέσω του καταστήματος αγοράς που μας έλεγε πως θα μας καλύψει την επισκευή εντός εγγύησης αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας αντικαταστήσουν την οθόνη επειδή στο πάνω δεξί σημείο στη μαύρη λωρίδα υπάρχει μια χαρακιά (επιφανειακή) κατ αυτούς ράγισμα. Η αλλαγή της οθόνης θα γίνει με αποστολή του τηλεφώνου στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ολλανδία και το κόστος είναι 180 ευρώ και βέβαια θα πρέπει να το πληρώσω εγώ. Θέλουν δηλαδή να είναι σε άψογη κατάσταση η εξωτερική εμφάνιση για να προβούν σε δωρεάν επισκευή του εσωτερικού. Πιστεύεται ότι αξίζει να τους δώσω το οκ για την επισκευή ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τρόπο να κινηθώ ανάλογα. Μη ξεχνάμε ότι το κινητό αυτό πέρυσι είχε 899 ευρώ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έχω αγοράσει από τον 6/2016 ένα iphone 6S plus 64GB το οποίο έκανα δώρο στο γιο μου με την αποφοίτησή του. Η αγορά έγινε από γνωστή κατάστημα και όχι από skroutzομάγαζο. Το τηλέφωνο από το 8μηνο και μετά άρχισε να του παρουσιάζει διάφορα προβλήματα όπως: 1. Το τηλέφωνο απενεργοποιείται μόνο του (shut down) 2. Μπαίνει σε headphones mode χωρίς να εισαχθούν τα ακουστικά 3. Λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη δεν αποκρίνεται και μένει μαύρη 4. Δε φορτίζει ακόμα και με διαφορετικό φορτιστή π.χ του iPad Λόγω του ότι ήταν στο εξωτερικό για σπουδές το πήγε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα (Service) το περασμένο μήνα όπου του είπαν ότι η εγγύηση είναι 1 έτος αλλά και πως αν ήταν εντός εγγύησης δεν θα το επισκεύαζαν επειδή έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Τσεχία και όχι από νόμιμο εισαγωγέα. Εν συνεχεία πήγαμε το τηλέφωνο στο κατάστημα που το είχαμε αγοράσει, μας επιβεβαίωσαν και εκεί ότι η εγγύηση είναι 1 έτος και κράτησαν το τηλέφωνο με σκοπό να το στείλουν σε επίσημο διανομέα στην Ελλάδα (πολύ γνωστή εταιρεία). Μετά από 3 εβδομάδες πήραμε απάντηση μέσω του καταστήματος αγοράς που μας έλεγε πως θα μας καλύψει την επισκευή εντός εγγύησης αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας αντικαταστήσουν την οθόνη επειδή στο πάνω δεξί σημείο στη μαύρη λωρίδα υπάρχει μια χαρακιά (επιφανειακή) κατ αυτούς ράγισμα. Η αλλαγή της οθόνης θα γίνει με αποστολή του τηλεφώνου στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ολλανδία και το κόστος είναι 180 ευρώ και βέβαια θα πρέπει να το πληρώσω εγώ. Θέλουν δηλαδή να είναι σε άψογη κατάσταση η εξωτερική εμφάνιση για να προβούν σε δωρεάν επισκευή του εσωτερικού. Πιστεύεται ότι αξίζει να τους δώσω το οκ για την επισκευή ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τρόπο να κινηθώ ανάλογα. Μη ξεχνάμε ότι το κινητό αυτό πέρυσι είχε 899 ευρώ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Η εγγύηση ειναι 2 έτη και η apple το αναγνωρίζει. Έχω αλλάξει 2 iphone 6 σε εγγύηση μετά το 1ο χρόνο. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Έχω αγοράσει από τον 6/2016 ένα iphone 6S plus 64GB το οποίο έκανα δώρο στο γιο μου με την αποφοίτησή του. Η αγορά έγινε από γνωστή κατάστημα και όχι από skroutzομάγαζο. Το τηλέφωνο από το 8μηνο και μετά άρχισε να του παρουσιάζει διάφορα προβλήματα όπως: 1. Το τηλέφωνο απενεργοποιείται μόνο του (shut down) 2. Μπαίνει σε headphones mode χωρίς να εισαχθούν τα ακουστικά 3. Λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη δεν αποκρίνεται και μένει μαύρη 4. Δε φορτίζει ακόμα και με διαφορετικό φορτιστή π.χ του iPad Λόγω του ότι ήταν στο εξωτερικό για σπουδές το πήγε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα (Service) το περασμένο μήνα όπου του είπαν ότι η εγγύηση είναι 1 έτος αλλά και πως αν ήταν εντός εγγύησης δεν θα το επισκεύαζαν επειδή έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Τσεχία και όχι από νόμιμο εισαγωγέα. Εν συνεχεία πήγαμε το τηλέφωνο στο κατάστημα που το είχαμε αγοράσει, μας επιβεβαίωσαν και εκεί ότι η εγγύηση είναι 1 έτος και κράτησαν το τηλέφωνο με σκοπό να το στείλουν σε επίσημο διανομέα στην Ελλάδα (πολύ γνωστή εταιρεία). Μετά από 3 εβδομάδες πήραμε απάντηση μέσω του καταστήματος αγοράς που μας έλεγε πως θα μας καλύψει την επισκευή εντός εγγύησης αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας αντικαταστήσουν την οθόνη επειδή στο πάνω δεξί σημείο στη μαύρη λωρίδα υπάρχει μια χαρακιά (επιφανειακή) κατ αυτούς ράγισμα. Η αλλαγή της οθόνης θα γίνει με αποστολή του τηλεφώνου στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ολλανδία και το κόστος είναι 180 ευρώ και βέβαια θα πρέπει να το πληρώσω εγώ. Θέλουν δηλαδή να είναι σε άψογη κατάσταση η εξωτερική εμφάνιση για να προβούν σε δωρεάν επισκευή του εσωτερικού. Πιστεύεται ότι αξίζει να τους δώσω το οκ για την επισκευή ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τρόπο να κινηθώ ανάλογα. Μη ξεχνάμε ότι το κινητό αυτό πέρυσι είχε 899 ευρώ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Για να ανοίξει το κινητό πρέπει να αφαιρεθεί η οθόνη και επειδή είναι ραγισμένη υπάρχει πιθανότητα να τους σπάσει γι αυτό σου λένε ότι πρέπει να αλλάξουν την οθόνη πρώτα. Εγώ θα τα έδεινα τα 180€ γιατί για καινούριο δεν υπάρχει μία. Εσύ αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις καινούριο π.χ iphone 7 παρε καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Για να ανοίξει το κινητό πρέπει να αφαιρεθεί η οθόνη και επειδή είναι ραγισμένη υπάρχει πιθανότητα να τους σπάσει γι αυτό σου λένε ότι πρέπει να αλλάξουν την οθόνη πρώτα. Εγώ θα τα έδεινα τα 180€ γιατί για καινούριο δεν υπάρχει μία. Εσύ αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις καινούριο π.χ iphone 7 παρε καινούριο. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό σκέφτηκα και εγώ με την οθόνη και με τα λεγόμενά σου με επιβεβαίωσες. Ούτε εμένα που περισσεύουν για νέα συσκευή αλλά σκέφτομαι να τους το τραβήξω το σχοινί αρκετά με το θέμα της εγγύησης που επιμένουν ότι είναι 1 έτος μέσω της γ.γ. καταναλωτή. Είδομεν... Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπέρα επειδή στο θέμα εφαρμογές δεν έλαβα απάντηση, μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube, τραγούδια κτλ. ώστε να τα βλέπω/ακούω offline? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπέρα επειδή στο θέμα εφαρμογές δεν έλαβα απάντηση, μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube, τραγούδια κτλ. ώστε να τα βλέπω/ακούω offline? iMusic,tabidy Εχει αρκετες,αλλα προτιμω να περναω με itunes ή να κανω συνδρομη στο spotify και να εχω τη μουσικη μου παντου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Με την 11 αυτονομία απλά δεν υπάρχει. Φορτίζω 4 φορές την ημέρα. Μέχρι και το ρολόι δεν βγάζει ημέρα πλέον Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σήμερα, μετά από 14 χρόνια ασχολίας μου με την κινητή τηλεφωνία, είχα το πρώτο μου ατύχημα με αποτέλεσμα να καταστραφεί το 6S Plus μου. Μου έπεσε, χωρίς να βρίσκεται σε θήκη, από ύψος περίπου 4,5 μέτρων (μπαλκόνι). Είναι η πρώτη φορά που σπάω κινητό τηλέφωνο. Συγκεκριμένα η οθόνη, το προστατευτικό της (tempered glass) και το τζάμι της κάμερας, έγιναν "καινούρια". Τέλος πάντων, long story short, πήγα σε ένα Apple Store εδώ της περιοχής μου και μου αντικατέστησαν, με το αζημίωτο φυσικά - $340 στο σύνολο. For your viewing pleasure... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 πονεσε και μπορω να καταλαβω πως ενιωσες. ειμαι και γω πολυ ψειρας με το τηλεφωνο μου. εσκυψα να δεσω το κορδονι , πεφτει απο την τσεπη ειχε ενα εξωγκομα το πεζοδρομιο και βρηκε μεσα στο ακουστικο...στο 5αρι το ειχα παθει που ηταν και ποιο φθηνες οι οθονες αλλα και παλι ηταν στεναχωρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Έβαλα την 11.0.1 και βλέπω μια βελτίωση συγκριτικά με την 11. Πάλι καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Στην μπαταρία δεν βλέπω βελτίωση πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 καλά ρε παιδιά σε 5 ώρες βγάλατε συμπέρασμα για τη μπαταρία; χθες βράδυ βγήκε η ενημέρωση. Και γω θέλω να πιστέψω ότι είναι καλύτερη αλλά θα είναι placebo πιο πολύ και όχι η πραγματικότητα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Στην μπαταρία όντως δεν έχω δει βελτίωση. Έχουν μειωθεί μόνο τα κολληματάκια και έχει καλύτερη απόκριση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 11.1 is out! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Καλησπέρα...Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία να μου πει ποια ακριβώς έβαλε για να παραγγείλω κι εγώ? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Apple μειώνει το χρονισμό των επεξεργαστών στα iPhone 6 και 6S, με τη πάροδο του χρόνου και συναρτήσει της φθοράς της μπαταρίας, εκτός του πως με ενόχλησε, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι ανάλογο και εγώ ο ίδιος, ώστε να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι εάν πρόκειται πράγματι για γενική πρακτική που ακολουθεί η Apple σε όλες τις συσκευές της, ή είναι κάτι που εφαρμόζει μόνο στα 6 και 6S, ή απλά η όλη ιστορία είναι μούφα. Οι συσκευές που χρησιμοποίησα είναι ακριβώς οι ίδιες, με μόνη διαφορά την ηλικία. Συγκεκριμένα, έτρεξα το Geekbench 4 σε δύο iPhone 6S Plus. Η μια συσκευή είναι ηλικίας 2 ετών, αγορασμένη τον Νοέμβριο του 2015, και η μπαταρία της έχει μια σχετική φθορά. Αντιθέτως, η δεύτερη συσκευή είναι μόλις 3 μηνών, αγορασμένη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και η μπαταρία της είναι καινούρια, με ελάχιστες φορτήσεις. Επίσης, αμφότερες οι συσκευές τρέχουν την έκδοση 10.3.3 του iOS, είναι χωρητικότητας 64 GB και ο επεξεργαστής τους ειναι κατασκευής Sumsung (N66AP). Πριν τρέξω το benchmark, φόρτισα πλήρως και τις δύο συσκευές, έκλεισα τυχών εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο και τους έκανα και από μια επανεκκίνηση. Τα αποτελέσματα φαίνονται παρακάτω. Το screenshot στα δεξιά είναι από τη νέα συσκευή, ενώ αυτό στα αριστερά ανήκει στη συσκευή των 2 ετών. Όπως βλέπετε όχι μόνο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους μείωση των επιδόσεων μεταξύ των συσκευών, αλλά η παλιότερη συσκευή, με την φθαρμένη μπαταρία, πετυχαίνει καλύτερη βαθμολογία και στα επιμέρους τεστ, αλλά και στο σύνολο. Ως εκ τούτου, καταλήγω στα δύο παρακάτω συμπεράσματα: είτε ο υποχρονισμός των επεξεργαστών συμβαίνει μόνο στα μοντέλα 6 και 6S, καθώς φθείρεται η μπαταρία τους, είτε απλά πρόκειται περί προσπάθειας δημιουργίας θέματος εκ του μη όντος, για ακόμη μια φορά. Λεπτομέρειες της κατάστασης των μπαταριών με τη χρήση του προγράμματος iBackupBot. Νέα συσκευή: CycleCount: 23 DesignCapacity: 2725 FullChargeCapacity: 2700 Status: Success Παλαιά συσκευή: CycleCount: 275 DesignCapacity: 2725 FullChargeCapacity: 2400 Status: Success Edited December 16, 2017 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts