Jump to content

npats13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by npats13

  1. Καλησπέρα επειδή στο θέμα εφαρμογές δεν έλαβα απάντηση, μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube, τραγούδια κτλ. ώστε να τα βλέπω/ακούω offline?
  2. Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube τραγούδια κτλ. ?
  3. Καλημέρα σας, έχω το 6s plus και έχω μια απορία για την μπαταρία. Με ανοικτά δεδομένα και wifi και μέτρια χρήση κι ίσως λίγο περισσότερο (κυρίως σερφάρισμα και παρακολούθηση video) μου κρατά μετά βίας μια μέρα. Είναι φυσιολογικό? Το κινητό αγοράστηκε τον Μάρτιο.
  4. Ναι, για αυτό ρώτησα από περιέργεια ποιες είναι οι διαφορές γιατί τα 32 gb δεν υπήρχαν όταν πρωτοβγήκε το μοντέλο . Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  5. Δηλαδή το μοντέλο με τα 16 gb είναι πιο αργό?
  6. Καλησπέρα, δοκίμασα την απόδοση με το Antutu στο 6s plus 32 gb και έπιασε 126790 ενώ βλέπω ότι πιάνει κανονικά 132000. Που οφείλεται αυτό και αν η διαφορά αυτή θεωρείται μεγάλη?
  7. Εχω windows phone. υπάρχει κάτι?
  8. Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω sms από αλλο κινητό σε iphone το οποίο αγόρασα πρόσφατα?
  9. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.
  10. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το 6s plus και βλέπω και μια επιλογή με 32gb, ενώ ήξερα ότι έβγαινε σε 16,64 και 128. Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια είναι η διαφορά και αν τα 32 αξίζουν?
  11. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό μόλις πατάω το tile της κάμερας για να τραβήξω φωτο, τις περισσότερες φορές κλείνει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς τι φταίει?
  12. Γνωρίζετε πότε θα έρθει αναβάθμιση για το messenger που να περιλαμβάνει κλήση και βιντεοκλήση? γιατί υπάρχουν τα εικονίδια κλήσης αλλά είναι ανενεργά τώρα?
  13. Kαι σε μένα γίνεται αλλά όταν ανοίξω την ειδοποίηση τότε φεύγει η εικόνα από το πλακίδιο.
  14. Στην εφαρμογή φαίνονται.Αλλά ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις όπως πρέπει, δεν ακούγεται ήχος, δεν εμφανίζεται ειδοποίηση ούτε στο πλακίδιο ούτε στην οθόνη κλειδώματος.
  15. Παιδιά σε μένα υπάρχουν τα μηνύματα στις ειδοποιήσεις αλλά δέχομαι μηνύματα και φαίνεται τίποτα ούτε καν στο tile!
  16. Έχω κάνει την αναβάθμιση και δεν υπάρχει κάτι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο bug ή απλώς δεν γίνεται στο 930.
  17. Οκ αυτό ήθελα να δω αν υπήρχε στην οθόνη και δεν το είχα δει.Εννοείται ότι κάνω χρήση του κουμπιού κάμερας κάτω από το power button.Ευχαριστώ για την απάντηση.
  18. Γνωρίζετε αν στο νόκια 930 μπορεί να υπάρχει συντόμευση κάμερας και media controls στην οθόνη κλειδώματος?
  19. Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει κάποιο πρόγραμμα για απομακρυσμένο έλεγχο του Η/Υ μέσω του Νοκια C6-01? Ευχαριστώ
  20. Παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγει η αναβάθμιση λογισμικού για να περάσω το ANNA μέσω wifi? Πόσο ακόμα να περιμένουμε?
×
×
  • Create New...