Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για της απαντήσεις την ερχόμενη εβδομάδα προχωράω σε αγορά του mate s! Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους μας!

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά,τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου κινητού καθώς με το Lenovo A916 που έχω τώρα δε μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος (δε λειτουργεί σωστά το GPS,κολλήματα στο youtube,κολπάκια με τη μπαταρία κλπ).Αρχικά είχα αποφασίσει για το Galaxy J5 που μου άρεσε όμως μετά από συζήτηση με φίλο μου είπε να το αποφύγω λόγω 8αρας μνήμης οπότε με έβαλε σε σκέψεις και είδα και για άλλα μοντέλα (κυρίως Samsung,Sony,LG αλλά χωρίς να αποκλείω κάτι άλλο).

Τώρα στο θέμα της χρήσης δε θα έλεγα οτι κάνω τρελά πράγματα,κυρίως messaging,facebook,browsing και κανα ελαφρύ παιχνιδάκι πότε πότε, απλά με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία και καλή κάμερα.Το budget που διαθέτω είναι γύρω στα 200 ευρώ (ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι καλό ή και πιο κάτω)

Edited by chionis92

καλησπερα. αποφασισα να παρω ενα windows ταμπλετ. σκεφτομαι για 10 ιντσες. πιο πολυ το θελω για διαβασμα pdf και να μπορω να εχω ανοιχτα 2 διαφορετικα και να πιανει το καθε ενα τη μιση οθονη(το οποιο πχ αποτι ξερω σε αντροιντ δεν γινεται αλλα ουτως ή αλλως συχαινομαι αντροιντ)

αλλα αφου ειπα να παρω, ειπα να σκεφτω κατι αξιολογο.

δεν με χαλανε τα κινεζικα

οπως το κοβω, και με αυτα που κυκλοφορουν πλεον, τα 4gb ram τεραπυρηνο με 1920 αναλυση δεν εινα ικατι ανεφικτο για τιμη κατω απο 300 σωστα?

το θεμα ειναι ομως πιο παιρνεις? διαβασα πολλα θρεντ για teclast cube chuwi κτλ. καλα τα τσουι τα κραζουν ολοι. αλλα και τα αλλα, ολο προβληματα διαβαζω για bleeding φωτος στην οθονη, για υπερβολικο ζεσταμα για αργες τεσσαρες μνημες και εχω προβληματιστει. πχ διαβασα πως αυτα με τις 2αρες μνημες επειδη ειναι στα 1333 ή και παραπανω σε σχεση με τις 4αρες που ειναι στα 800, ειναι τελικα προτιμοτερες.

εχει καποιος να προτινει κανα ταμπλετ που να ειναι αξιοπιστο? βγαζουν και πολα κινεζικα μοντελα εν τω μεταξυ και χανεται η μπαλα....

υγ. δεν αποκλειω και αγορα μεταχειρισμενου. αν μπορει καποιος να με κατευθυνει λιγο θα το εκτιμουσα

ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους,

Ευχαριστημένος κάτοχος Cubot S200, έχω στραφεί πλέον στην αγορά της Κίνας. Μεταξύ αυτών των 2 ποιο προτείνετε, ανεξαρτήτως μεγέθους (με αφήνει αδιάφορο, θεωρώ μικρή την διαφορά), με γνώμονα επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία???

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

από θέμα επεξεργαστή το note υπερτερεί. το ίδιο και στην διαχείριση που κάνει στην μπαταρία. η διαφορά πάντως στην μπαταρία είναι μικρή.

στον αποθηκευτικό χώρο είναι τα ίδια 3/32g ή 2/16g και για τα δύο.

αν "μπορείς" να χειριστείς τις 5,5 ίντσες και σε παίρνει να δώσεις το παραπάνω 50αρικο € πήγαινε στο μεγάλο είναι η γνώμη μου.

Edited by pan0s78

Επιλογές πολλές φίλε μου.αν δεν είσαι power user όπως λες θα ικανοποιηθεις ανετοτατα με το p8 light και θα σου μείνουν και ρεστα:p επίσης meizu m2 note με ελληνικοτατη εγγύηση και λίγο πιο πάνω απο τα 200€ το g3 16gb που με το android 6 πήρε και τα πάνω του σε θέμα μπαταρία.η επιλογή δική σου.

Καλημέρα παιδιά,τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου κινητού καθώς με το Lenovo A916 που έχω τώρα δε μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος (δε λειτουργεί σωστά το GPS,κολλήματα στο youtube,κολπάκια με τη μπαταρία κλπ).Αρχικά είχα αποφασίσει για το Galaxy J5 που μου άρεσε όμως μετά από συζήτηση με φίλο μου είπε να το αποφύγω λόγω 8αρας μνήμης οπότε με έβαλε σε σκέψεις και είδα και για άλλα μοντέλα (κυρίως Samsung,Sony,LG αλλά χωρίς να αποκλείω κάτι άλλο).

Τώρα στο θέμα της χρήσης δε θα έλεγα οτι κάνω τρελά πράγματα,κυρίως messaging,facebook,browsing και κανα ελαφρύ παιχνιδάκι πότε πότε, απλά με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία και καλή κάμερα.Το budget που διαθέτω είναι γύρω στα 200 ευρώ (ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι καλό ή και πιο κάτω)

Στο Lenovo φλασαρε τη ROM S206 από needrom. Και θα πεταει

In the down down of the writing we became robes...

Η αλήθεια είναι οτι το έχω κοιτάξει και το G3 και μου αρέσει πάρα πολύ (μπορώ να σου πω οτι είμαι μεταξύ αυτού και του J5) απλά με ψιλοτρενάρει το γεγονός οτι διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για τη μπαταρία και εδώ στο forum (αλλά αφου μου λες οτι λύθηκε με το update,οκ) αλλά και το γεγονός οτι είναι συσκευή του '14 και δε ξέρω κατα πόσο θα συνεχίσει η LG να την υποστηρίζει με αναβαθμίσεις κλπ.

Φίλε Celtic το έχω φλασάρει κανονικά το lenovo.

Edited by chionis92

Μεταξύ αυτών των 2 ποιο προτείνετε, ανεξαρτήτως μεγέθους (με αφήνει αδιάφορο,

θεωρώ μικρή την διαφορά), με γνώμονα επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία???

δε διευκρινιζεις την εκδοση του note 3 pro.

μεταξυ redmi 3 pro και redmi note 3 pro 2/16 επιλεγω redmi 3 pro

μεταξυ redmi 3 pro και redmi note 3 pro 3/32 επιλεγω το note.

εχουν περασει απο τα χερια μου και τα 2 και στις 2 εκδοσεις τους.

δεν ειχα πολλες μερες να τα περιεργαστω, αλλα η αυτονομια και

των 4 συσκευων ειναι στα ιδια περιπου επιπεδα.

Edited by telefoneri

Λοιπόν επειδή και εγώ είχα (και έχω ακόμα το E52) η προσωπική μου άποψη πάρε ένα LG G2 D802 και θα με θυμηθείς "μεταχειρισμενο" βέβαια η οθονη είναι 5,2 αλλά η μπαταρία του και γενικότερα όλη η συσκευή θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω σχετικά με το xiaomi redmi 3 που σου έγραψε ο φίλος παραπάνω το είχα αγοράσει και το έδωσα την επόμενη εβδομάδα, ναι έχει πολύ καλή μπαταρία αλλά μόνο αυτό σε όλους τους άλλους τομείς τρώει συντριπτική ήττα από το LG εάν θέλεις λεπτομέρειες στείλε ένα mail να σε ενημερώσω

Δες το onda v919 air ch. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την οθόνη του θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλήμερα! Χρειάζεται να αγοράσω κινητό άμεσα από Ελλάδα και χρειάζομαι τη βοήθειας σας! Χρησιμοποιώ κυρίως internet/viber/skype/whatsapp/messenger/mail. Μπορώ να διαθέσω το πολύ 130 ευρώ.

Σκεφτόμουν για:

το Samsung J3 που το βρήκα στα 130

το Lenovo a536 στα 79

το moto g(3rd gen) στα 130

το lenovo Vibe C dual sim στα 109

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Είναι κάποιο από αυτά καλό;

Σημείωση: Χρησιμοποιώ μόνο 1 sim, οπότε δεν είναι κριτήριο για την επιλογή αν είναι ή όχι dual sim!

Edited by physics_lab

Θα ήθελα να πάρω ένα κινητό στον πατέρα μου που γιορτάζει σε λίγες μέρες. Είναι 80, έχει ένα ΝΟΚΙΑ, άλλα τον δυσκολεύει, δεν μπορεί να πατήσει τα μικρά πλήκτρα του, να δει την οθόνη και μερικές φορές δεν το ακούει.

Έκανα μια έρευνα αγοράς, μου άρεσε αυτό: http://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html?keyphrase=Alcatel+one+touch+2004G , θέλω την γνώμη σας, αν κάποιος το έχει ή να μου προτείνετε κάποιο άλλο.

Καλημέρα Telefoneri,

Γιατι στην έκδοση 3/32 επιλέγεις Note και όχι το Redmi 3 Pro??

Τείνω να καταλήξω στο Redmi 3 Pro 3/32 και τώρα μου έβγαλες δισταγμούς...

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Γεια χαρά,

Τι θα επιλέγατε για το πιο απλο κινητό που υπάρχει χωρίς να ειναι smartphone απαραίτητα να έχει 1) Χαμηλό SAR 2) Καλή αυτονομία 3) Ευχρηστό πληκτρολόγιο.

Έχει ο πεθερός μου το Samsung Xcover 550 σχεδόν 1 χρόνο.

Sar αρκετά χαμηλό , αυτονομία 10+ μέρες , δεν σπάει με τίποτα (το έχει πατήσει με το αμάξι και το έχει ρίξει από 1μ+ πολλές φορές) το ΄καθαρίζει κάτω από την βρύση.

Γεια χαρά,

Τι θα επιλέγατε για το πιο απλο κινητό που υπάρχει χωρίς να ειναι smartphone απαραίτητα να έχει 1) Χαμηλό SAR 2) Καλή αυτονομία 3) Ευχρηστό πληκτρολόγιο.

https://www.kazam.mobi/life-b7

http://www.e-shop.gr/kinito-kazam-life-b7-p-TEL.090155

H κάτω κριτική στο 2ο link είναι δική μου. Αντιγράφω:

"Καλή συσκευή. Κάμερα 5mp με φλας, 3G, μεγάλη οθόνη, φακός, ημερολόγιο, σημειώσεις, e-book reader, μετατροπέας μονάδων, αριθμομηχανή, χρονόμετρο κ.α. Στη συσκευασία έχει και φορτιστή-καλώδιο data και ακουστικά με μικρόφωνο. Αν είχε και Wi-Fi θα άγγιζε την τελειότητα."

SAR Value:

Body 0.106

Head 0.075

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...