mak25 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Απενεργοποίησε την ανίχνευση αντικειμένου. Αυτή η επιλογή είναι για να κλειδώνει το φόκους σε ένα αντικείμενο και όταν αυτό κινείται, κινείται και το φόκους μαζί του. Καλό?? ;) Καλό για συγκεκριμένες καταστάσεις! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Παρατήρηση... Στο auto όταν κάνεις tap to focus γιατί δεν μένει σταθερό το κυκλάκι? Γενικά ψάχνετε.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης γενικά μετά την αναβάθμιση η διαθέσιμη μνήμη ήταν πολύ λιγότερη από ότι στη. 6.. Ώσπου σήμερα το πρωί έκανε μια μίνι αναβάθμιση λογισμικού και εντάξει πλέον είναι καλύτερα από πριν.... Πόσα MB ήταν η μίνι αναβάθμιση; Και σε μένα έτσι απελευθερωθηκε αλλά 2-3 μέρες μετά, απο μόνο του ξαναέφαγε τον χώρο που είχε ελευθερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ούτε 10Mb πολύ μικρή ίσα που πρόλαβα και την πήρα είδηση.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καμία σχέση! Σήμερα το μόνο που αναβαθμίστηκε ήταν ...Το πρόγραμμα αναβάθμισης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Z5 με Android 6 http://imagizer.imageshack.us/v2/768xq90/r/923/nFAZkn.png Z5 με Android 7 http://imagizer.imageshack.us/v2/768xq90/r/924/DwTb9i.png Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Χαιρετώ...! Πριν 2 εβδομάδες μου έγινε αναβάθμιση σε 7... Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά μετά από 2-3 μέρες το κινητό ενώ είχε μπαταρία και δεν έγινε κάτι (όπως πτώση,υγρασία κλπ) δεν άνοιγε από κατάσταση αναμονής. Σαν να ήταν κλειστό! Χρησιμοποιουσα τον messenger όταν έκλεισα την οθόνη και από τότε τίποτα....ούτε με hard reset, ούτε σημάδι ζωής στη φόρτιση ή στο πισι. Το έχω αφήσει σέρβις, από διάφορα που διάβαζα παίζει να κάηκε η μητρική... Το είχα ακριβώς 1 χρόνο, τι έπαθε ξαφνικά?! Υ.Γ: Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τα δεδομένα; (κανένα σέρβις ή κατάστημα δεν το αναλαμβάνει) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 παιδιά πόση εγγύηση έχει το κινητό? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 παιδιά πόση εγγύηση έχει το κινητό? 2 χρόνια Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 2 χρόνια Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου 2 χρονια απο την αγορα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Ξεκίνησε πριν λίγο και για μας το delivery Edited April 5, 2017 by mak25 Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μετά το update (μέσω companion το έκανα) το κινητό κολλάει σε διάφορες εφαρμογές . Είναι η πρώτη φορά που όταν ξεκινάει τα εικονίδια των εφαρμογών εμφανίζονται σιγά σιγά.. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο στο δικό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όταν λες update? Πιο απ όλα? Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 32.3.A.2.33 το τελευταίο διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Δε ξέρω να σου πω. Μόλις μου ήρθε mail για την αναβάθμιση ότι είναι διαθέσιμη... Ακόμα όχι ΟΤΑ αλλά μέσω υπολογιστή.. Θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ και θα σου πω εντυπώσεις! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Πρώτες εντυπώσεις μόνο θετικές το κινητό είναι Γενικά καλύτερο δεν το συζητάω... Σαν να του έφυγε ένα βάρος από πάνω!! Το θέμα του ήχου λύθηκε.... περιμένω να δω και το battery drain το βράδυ πια που θα πέσω για ύπνο! Σαφώς πιο ωραίο scrolling ... Αν και 1,5 χρόνο με το τηλέφωνο δε βλέπω το λόγω αλλαγής του ακόμα πράγματικα! Ειδικά, σε έμενα που τα compact τηλέφωνα μου αρέσουν... Αν θέλω οθοναρα έχω και το ταμπλετακι χι χι χι! Το άλμπουμ αργεί ακόμα να φορτώσει μια φώτο αλλά λιγότερο! Edited April 10, 2017 by mak25 Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πολύ θετικό μήνυμα.εγω επειδή έχω μία φοβερή σχέση με το άψογο σε όλα κινητό δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα περιμένοντας να εξαφανιστούν τα αρνητικά σχόλια κ να την περάσω καθαρά. Απορώ πόσο καλύτερο να γίνει εκτός από το πιό φρέσκο λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πολύ θετικό μήνυμα.εγω επειδή έχω μία φοβερή σχέση με το άψογο σε όλα κινητό δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα περιμένοντας να εξαφανιστούν τα αρνητικά σχόλια κ να την περάσω καθαρά. Απορώ πόσο καλύτερο να γίνει εκτός από το πιό φρέσκο λειτουργικό; Παίδες, για δείτε εδώ και πείτε μου, αν έχετε το ίδιο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144260#post7144260 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Βασικά αν και όπως είπα είμαι ακόμα στην 6αρα εγώ το έχω καταλάβει ως εξής.οταν το έχεις μη αυτόματα η φουλ φωτεινότητα έχει ένα ας πούμε ταβάνι,με την αυτόματη όταν είσαι σε πολύ φώς αυτό το όριο πού είχες πρίν με την μη αυτόματη το ξεπερνά κατά πολύ ουσιαστικά εξαφανίζοντας σκιές από αυτά που φαίνονται στην οθόνη,πως πας δηλαδή σε μία εφαρμογή για φωτογραφίες και παίζεις με την σκίαση κ την φωτίζεις την φωτογραφία; Έτσι ακριβώς και γιά μένα δουλεύει υπέροχα, δηλαδή δεν παίζει να έχω πετύχει κινητό κάτω από φουλ ήλιο και να το διαβάζεις χαλαρά με τα γυαλιά ηλίου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Βασικά αν και όπως είπα είμαι ακόμα στην 6αρα εγώ το έχω καταλάβει ως εξής.οταν το έχεις μη αυτόματα η φουλ φωτεινότητα έχει ένα ας πούμε ταβάνι,με την αυτόματη όταν είσαι σε πολύ φώς αυτό το όριο πού είχες πρίν με την μη αυτόματη το ξεπερνά κατά πολύ ουσιαστικά εξαφανίζοντας σκιές από αυτά που φαίνονται στην οθόνη,πως πας δηλαδή σε μία εφαρμογή για φωτογραφίες και παίζεις με την σκίαση κ την φωτίζεις την φωτογραφία; Έτσι ακριβώς και γιά μένα δουλεύει υπέροχα, δηλαδή δεν παίζει να έχω πετύχει κινητό κάτω από φουλ ήλιο και να το διαβάζεις χαλαρά με τα γυαλιά ηλίου σου. Σου αρεσει δηλαδη; Να σου πω, θα προτιμουσα να μη γινοταν. Αλλα επειδη υπαρχει τοσα χρονια πλεον, πιστευω οτι δεν ειναι bug. Το εχουν ετσι επιτηδες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Η καθυστέρηση στο ανά αναμα της οθόνης στη κλήση εξακολουθεί να υπάρχει στις παρατηρήσεις και το battery drain εξακολουθεί να υπάρχει! 6% στις 9 ώρες. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Η καθυστέρηση στο ανά αναμα της οθόνης στη κλήση εξακολουθεί να υπάρχει στις παρατηρήσεις και το battery drain εξακολουθεί να υπάρχει! 6% στις 9 ώρες. To πρώτο ναι, υπάρχει ακόμη και το δεύτερο δεν νομίζω ότι είναι τραγικό. Εννοείς με όλα ανοιχτά? εμένα το Ζ5 στο 7-8 ωρο χάνει 4%. Λογικό το βρίσκω. Αντίθετα, έχει αυξηθεί το sot αρκετά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Σου αρεσει δηλαδη; Να σου πω, θα προτιμουσα να μη γινοταν. Αλλα επειδη υπαρχει τοσα χρονια πλεον, πιστευω οτι δεν ειναι bug. Το εχουν ετσι επιτηδες. Ναι σε φουλ ήλιο πραγματικά του δίνει κ καταλαβαίνει ξανοιγουν όλα τα χρώματα κ η οθόνη γίνετε ευκρινεστατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ναι σε φουλ ήλιο πραγματικά του δίνει κ καταλαβαίνει ξανοιγουν όλα τα χρώματα κ η οθόνη γίνετε ευκρινεστατη. Σε φουλ ήλιο σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις και όντως βοηθάει πολύ. Αλλά μπορεί να συμβεί και σε εσωτερικούς χώρους, αν σταθείς κάτω από μια λάμπα πχ. Εκεί με χαλάει Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 To πρώτο ναι, υπάρχει ακόμη και το δεύτερο δεν νομίζω ότι είναι τραγικό. Εννοείς με όλα ανοιχτά? εμένα το Ζ5 στο 7-8 ωρο χάνει 4%. Λογικό το βρίσκω. Αντίθετα, έχει αυξηθεί το sot αρκετά. Κοίτα όταν πριν ήμουν στο 3 με 4 ναι ήταν μια χαρά... Όπως και το Tablet το samsung s2 στην ίδια ώρα αντε να χανει ένα 2%. Ναι με ανοιχτό WiFi και γενικά όλα σε λειτουργία GPS κτλ κτλ κτλ... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μετά το update (μέσω companion το έκανα) το κινητό κολλάει σε διάφορες εφαρμογές . Είναι η πρώτη φορά που όταν ξεκινάει τα εικονίδια των εφαρμογών εμφανίζονται σιγά σιγά.. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο στο δικό μου ? Το δεύτερο το κάνει και μένα.. Όταν ανοίγει το κινητό εμφανίζει σιγά σιγά τα εικονίδια των εφαρμογών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts