george_xp_pro Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά καλησπέρα...Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet αλλά είναι ήδη στην αγορά πολύ καιρό τώρα...Γνωρίζει κάποιος εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα ή έστω πολύ σύντομα νέο μοντέλο? Οπως εγραψε και καποιος φιλος πιο πισω βγαινει το 3 στο τελος του μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Οπως εγραψε και καποιος φιλος πιο πισω βγαινει το 3 στο τελος του μηνα. Δεν διάβασα όλο το νήμα σορρυ...Ακόμη μια ερώτηση..Είδα ότι στο s2 η μπαταρία είναι μικρή για ταμπλετ.. Εγώ που τρώω πολύ χρόνο στο Kodi πόση ώρα βγάζει στην οθόνη??Βγάζει 4-5 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Τελος Φεβρουαρίου παρουσιάζεται τo s3 και απ οτι λένε θα ειναι τούμπανο bt 5,s pen κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Τελος Φεβρουαρίου παρουσιάζεται τo s3 και απ οτι λένε θα ειναι τούμπανο bt 5,s pen κτλ Όποτε θα αναμένω...1-2 μήνες ακόμη υπομονή κάνω άνετα με το iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ποτε βγαινει το Nougat? 15 μοντελο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Άλλη μια ερώτηση...Αν παρουσιαστεί τέλος Φλεβάρη στην κυκλοφορία θα δοθεί 3 μήνες μετά περίπου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μπα πιστευω μετα απο κανεναν μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laertis29 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ένταση Ηχείων Πολύ πρόσφατα νέος κάτοχος S2 9,7 ίντσες αλλά παλιός πελάτης Samsung (Note , 10.1 2014 edition). Μου κάνει εντύπωση πόσο χαμηλή ένταση έχουν τα ηχεία του S2. Σε σχέση με το Note 4 ή το tablet 10. 1 2014 έχουν την μισή ένταση. Ξέρω ότι είναι 2 στη μία πλευρά μόνο αλλά n Εντασή τους είναι χαμηλή. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ? Επίσης επί της ουσίας τι διαφορά έχει το μοντέλο 2016 με το παλαιότερο S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι κάτοχος εδώ και ένα μήνα του S2 2016 8.0 και αυτό που λέει παραπάνω ο φίλος για την ενταση θα συμφωνήσω.. Κατά τα αλλα είναι εκπληκτικό και εύχρηστο! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Κανένα νέο για Nougat? Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Κανένα νέο για Nougat? Στην ανακοινωση της η Samsung ειχε πει οτι θ αναβαθμιστει.Καλοκαιρακι υπολογιζω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μια θήκη ΤPU χωρίς cover που να ταιριάζει 100% στον 8άρι έχει πάρει κανείς? Κανένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μια θήκη ΤPU χωρίς cover που να ταιριάζει 100% στον 8άρι έχει πάρει κανείς? Κανένα link? Κάτι τετοιο; https://www.e-click.gr/ultra-slim-0-3mm-silicone-case-for-samsung-galaxy-tab-s2-8-0-t715-in-clear/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Κάτι τετοιο; https://www.e-click.gr/ultra-slim-0-3mm-silicone-case-for-samsung-galaxy-tab-s2-8-0-t715-in-clear/ Αυτή φοράω εγώ και δεν εφαρμόζει καθόλου καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην ανακοινωση της η Samsung ειχε πει οτι θ αναβαθμιστει.Καλοκαιρακι υπολογιζω εγω. Όχι ότι καίγομαι διότι το μηχανάκι πετάει αλλά για το ****το... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Αυτή φοράω εγώ και δεν εφαρμόζει καθόλου καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι ότι καίγομαι διότι το μηχανάκι πετάει αλλά για το ****το... Καλα κι εγω δεν καιγομαι αλλα αφου την εχω στο s7 edge να την εχω και στο s2 :p Always on display γιατι δεν εχει notification led και την αναλυση οθονης χρειαζομαι μονο. Ασχετο...Χρησιμοποιει κανεις καρτα sd της sandisk στο s2 χωρις προβλημα; Ή δημιουργει προβληματα οπως και σε πολλα samsung κινητα; Edited March 9, 2017 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μπα, το κάνει με όλους (3) τους αυθεντικούς που δοκίμασα. Φορτίζει πλέον σε 12 ώρες, αν έχω κατέβει κάτω από 10%. Θα πάει για σέρβις. Ποσα ampere βγαζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Δεν είχε να κάνει με τα αμπέρ (2 Α πάντως). Ήταν χαλασμένη η μητρική και η εταιρία δεν δέχτηκε ότι ήμουν σε εγγύηση λόγω μιας στρέβλωσης που δεν έχω ιδέα πώς είχε γίνει. Υποπτεύομαι μέσα σε βαλίτσα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 H θήκη σιλικόνης που αναφέρεται παραπάνω κάνει για το μοντέλο 2016, 9.7; Θα ήθελα μια σιλικόνης λεπτή και ελαφριά όπως αυτές που πουλάνε παντού για τα κινητά, αλλά δεν έχω βρει κάπου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 H θήκη σιλικόνης που αναφέρεται παραπάνω κάνει για το μοντέλο 2016, 9.7; Θα ήθελα μια σιλικόνης λεπτή και ελαφριά όπως αυτές που πουλάνε παντού για τα κινητά, αλλά δεν έχω βρει κάπου. Οχι. Είναι για το 8αρι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εχω ενα θεμα με την οθονη και δεν ξερω αν ειναι ολα ετσι ή μονο εγω. Πηρα προσφατα ενα μεταχειρισμενο tab s2 9.7 wifi αλλα του 2015 με τον exynos (αν παιζει ρολο) και το θεμα ειναι το εξης: Οταν εχω το ταμπλετ σε οριζοντια θεση (landscape) και μπαινω ας πουμε στο google play που εχει λευκο φοντο ή στα αποτελεσματα αναζητησης της google και κανω scroll down ή up βλεπω πισω αχνα οριζοντιες γραμμες σαν σκια.Σα να μπορω να δω τον φωτισμο της οθονης,τα led.Δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα. Αυτο γινεται συνηθως(κυριως πιο εντονο) την νυχτα με κλειστα φωτα δωματιου και την φωτεινοτητα οθονης του ταμπλετ τερμα χαμηλα. Σε καθετη θεση(portrait) εχω αλλο θεμα τωρα... Οταν κανω scrolling στο browsing ας πουμε,τα γραμματα κανουν εναν ελαφρυ κυματισμο.Ειδικα αν κανω το δαχτυλο μου στην οθονη γρηγορα πανω κατω γινεται λιγο πιο εντονο το φαινομενο. Και τα 2 δεν μπορει να τα αποτυπωσει η καμερα για να σας το δειξω. Το πηγα smartec αλλα μου το γυρισαν πισω γιατι δεν βρηκαν σφαλμα στην οθονη. Γινεται και σε σας αυτο ή με δουλευουν στην smartec; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν βλέπω να είναι κάτι αυτά που περιγράφεις, το δεύτερο νομίζω το έχω δει και εγώ, το πρώτο αφού γίνεται μόνο σε πολύ χαμηλό φωτισμό ίσως είναι φυσιολογικό. Όπως τα περιγράφεις αφορούν ελάχιστες στιγμές από τη συνολική χρήση, οπότε... Με κάθε επιφύλαξη βέβαια η γνώμη μου, εμπειρικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν βλέπω να είναι κάτι αυτά που περιγράφεις, το δεύτερο νομίζω το έχω δει και εγώ, το πρώτο αφού γίνεται μόνο σε πολύ χαμηλό φωτισμό ίσως είναι φυσιολογικό. Όπως τα περιγράφεις αφορούν ελάχιστες στιγμές από τη συνολική χρήση, οπότε... Με κάθε επιφύλαξη βέβαια η γνώμη μου, εμπειρικά. Tο κανει και σε σενα δηλαδη ή απλα το υποθετεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα το S2 8" και παρατήρησα πως στο πάνω μέρος όταν το κοιτάς λοξα έχει 2 άσπρα σημεία. Δε φαίνεται σαν να είναι ξεφλουδισμενο. Το έχουν και τα δικά σας? Sent from my SM-T713 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Tο κανει και σε σενα δηλαδη ή απλα το υποθετεις; @panosfx όπως σου είπα, ίσως έχω δει το δεύτερο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα το S2 8" και παρατήρησα πως στο πάνω μέρος όταν το κοιτάς λοξα έχει 2 άσπρα σημεία. Δε φαίνεται σαν να είναι ξεφλουδισμενο. Το έχουν και τα δικά σας? Sent from my SM-T713 using Tapatalk Αυτά που έχω στον κύκλο εννοείς; Αν ναι τότε έτσι είναι εκ κατασκευής ... Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts