antrenik Δημοσιεύτηκε July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2015 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ρουταρετε αυτό το ταμπλετακι ;Έχω δοκιμάσει framaroot , master key ,αλλά μού βγάζει σφάλμα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κανείς ρε μάγκες; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ακυρο κλειδωστε το ,το ρουταρα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αν έλεγες και τον τρόπο... Έχω το a7-10f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα. Έχει κανείς αυτό το τάμπλετ να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αν εννοείς το A10-70F το πήρα χθες. Πολύ καλό και γρήγορ φαίνεται εκ πρώτης όψεως με καλή οθόνη και ωραίο δυνατό ήχο απο δυο ηχεία, απλά εμένα έχει ένα θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας. Είτε το φορτίζω είτε το λειτουργώ, δεν αλλάζει η ένδειξη από το 50%. Έχει κολλήσει εκεί! Κατά τα άλλα δεν βρήκα κάτι μεμπτό. Βέβαια ο χρόνος χρήσης είναι ελάχιστος όπως καταλαβαίνεις αλλά θετικές εντυπώσεις μου άφησε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Συγνωμη που ρωταω σε αυτο το θεμα αλλα δεν βρηκα.που αλλου να κανω την ερωτηση.Παρηγγειλα αυτο το ταμπλετ απο.ενα σκρουτζομαγαζο,το εστειλαν με κουριερ δεν το παρελαβα ακομη και.το μετανιωσα.Τι μπορω να κανω;Απλα δεν το παραλαμβανω και ολα καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά εγώ που το πήρα προχθές είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έκανα αναβάθμιση σε lolipop όλα μια χαρά. Ωραία οθόνη αν και με μικρή ανάλυση δεν έχεις πρόβλημα. Πήρα και micro sd και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν έλεγες και τον τρόπο... Έχω το a7-10f King root βάλε και είσαι έτοιμος Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και γω τον αγορασα χθες με μια προσφορα που υπηρχε στα 59€ και του εκανα και το update στην 5.0. Εντυπωσεις τις επομενες μερες!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petecj101 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Το ρουταρα κι εγω επιτυχως. Κατεβασα το kingroot, το εκανα εγκαταταση κι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Το ρουταρα κι εγω επιτυχως. Κατεβασα το kingroot, το εκανα εγκαταταση κι εγινε. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube, που λένε πως βάζεις το super su μετά από αυτό Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petecj101 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ποιο βιντεο ακολουθησες? Εχει αρκετα με διαφορετικους τροπους. Στο supersu σου δινει επιλογη unroot χωρις pc? Στο kingroot δεν δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα για να το αλλάξω, απλά το πρότεινα. Νομίζω πως το super su, δίνει δυνατότητα για unroot, πρέπει να δω μια άλλη συσκευή που το έχω. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Έχω αυτό το ταμπλετ εδώ και 10 μέρες και είναι εξαιρετικό...δώρο μου το κάνανε αλλά είδα ποσο κάνει και επαθα πλάκα. Ήθελα να ρωτήσω,επειδή είναι το 1ο ταμπλετ μου και επειδή έχω φύγει απο το android εδώ και 3 χρονια...Να το κάνω αναβάθμιση στο ανδροιδ 5 η να το αφήσω έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Έχω αυτό το ταμπλετ εδώ και 10 μέρες και είναι εξαιρετικό...δώρο μου το κάνανε αλλά είδα ποσο κάνει και επαθα πλάκα. Ήθελα να ρωτήσω,επειδή είναι το 1ο ταμπλετ μου και επειδή έχω φύγει απο το android εδώ και 3 χρονια...Να το κάνω αναβάθμιση στο ανδροιδ 5 η να το αφήσω έτσι;; Να το κάνεις, είναι μια χαρά. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να το κάνεις, είναι μια χαρά. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Έχω το παραπάνω τάμπλετ. Κάποια στιγμή κόλλησε και δεν έκανε τίποτε. Προσπαθώ να το ανοίξω, και μόλις κάνει την δόνηση δεν ανάβει. Τι μπορεί να έχει συμβεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πάτησες παρατεταμένα το power button ; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Του έκανα ένα reset και τώρα δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petecj101 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Στο supersu σου δινει επιλογη unroot χωρις pc? Στο kingroot δεν δινει. Παραλειψη μου και δεν ειχα ενημερωσει καιρο: Μπορεις να κανεις unroot. Απο τα settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 έκανε κανείς downgrade σε kitkat ? και αν ναι η διαδικασία ειναι εύκολη ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. March 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 έκανε κανείς downgrade σε kitkat ? και αν ναι η διαδικασία ειναι εύκολη ? Εγώ όχι, γιατί να κάνεις downgrade? Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εγώ όχι, γιατί να κάνεις downgrade? γενικός είναι πολύ bug η 5.0.2 και με την 4.4 ηταν ποιο καλά . το έκανα downgrade τελικά βρήκα την άκρη και πλέον είναι μια χαρά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχει κάνει κανείς πρόσφατα αναβάθμιση μέσω ota τώρα τελευταία; Όταν έκανα τον Δεκέμβριο δεν πήγε πολύ καλά ! Και κατέληξε σε downgrade! Μήπως έχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts