lap516 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 media €169, 00 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-P8-lite-Dual-Sim-Black,99452,397537,2167315.html?langId=-18 voda €169, 00 χωρίς συμβόλαιο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8-lite/characteristics#tabs-nav-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Το παράγγειλα από mm μακάρι να παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Μεταξύ P7 και P8Lite ποιο θα επιλέγατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπερα...επειδη παραλαμβανω την τριτη και επειδη κριμα ειναι να διαβασω ολο το νημα μερικες αποριες αν μπορειτε.... 1.Σε συκριση με το Α5 ποιο θα κρατουσατε ; 2. Η οθονη στον ηλιο ειναι πολυ σκοτεινη; δηλαδη θα χρειαστει να την εχω στο φουλ ; Το ρωταω γιατι ειμαι ολη μερα εξω οποτε με ενδιαφερει !! 3. Τα πληκτρα που ειναι μεσα στην οθονη μειωνουν την εμπειρια χρησης ; 4. Σε ποια εκδοση android βρισκεται σημερα η συσκευη ; 5. Εχει LED notification ; Αν ναι ποσα χρωματα βγαζει ; ( με ενδιαφερει πολυ και ειναι ο μεγαλυτερος λογος να δωσω το Α5 το οποιο κατα τα αλλα ειναι κορυφη!). 6. Η μπαταρια με σκληρη χρηση 4G αποκλειστηκα βγαζει ενα 10 ωρο στη δουλεια ; Με πολυ ομιλια ισως και 4 ωρες ! 7. Το ηχειο οταν χτυπαει ακουγεται δυνατα ;;; ( δευτερος λογος για τον οποιο θελω να δωσω το Α5) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το smart backlight ξέρει κανείς τι είναι? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 τώρα πάλι διαθέσιμο απο Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παιδιά αν το πάρει κανείς από Vodafone (σκέτη συσκευή) δουλεύει απευθείας κάρτα sim άλλης εταιρείας ή είναι κλειδωμένο και θέλει σκάλισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Usb OTG υποστηρίζει;εναλλαγη σε 4g για data κάνει και από τις δύο κάρτες ενναλαξ ή πρέπει να αλλάζω θέσεις στην sims κάθε φορα; Edited July 20, 2015 by MrIDO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπερα παιδιά, Το εχει παρει κανεις απο Vodafone? Εχει logo και rom της Vodafone ή ειναι η stock συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παραλαβα εγω απο voda,Ναι δυστηχως εχει δικια της ρομ κ επισης logo.Η συσκευη δειχχει εξαιρετικη,θα την τεσταρω λιγο καιρο κ αν με βολεψει θα την κρατησω αλιως θα την δωσω. Ερωτηση(κυριως προς haki) 1.Πως περναω το official unbranded firmawe???Aν γινεται θα ηθελα λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες απ αυτες της σελιδας ν1 γιατι δεν εχω ξανασχοληθει κ το φοβαμαι. 2.Ουσιαστικα περνοντας την rom του κανω root??K αν ναι,χανω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παραλαβα εγω απο voda,Ναι δυστηχως εχει δικια της ρομ κ επισης logo.Η συσκευη δειχχει εξαιρετικη,θα την τεσταρω λιγο καιρο κ αν με βολεψει θα την κρατησω αλιως θα την δωσω. Ερωτηση(κυριως προς haki) 1.Πως περναω το official unbranded firmawe???Aν γινεται θα ηθελα λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες απ αυτες της σελιδας ν1 γιατι δεν εχω ξανασχοληθει κ το φοβαμαι. 2.Ουσιαστικα περνοντας την rom του κανω root??K αν ναι,χανω εγγυηση? Καλοριζικο,αυριο το περιμενω και εγω...ΕΡΩΤΗΣΗ...τελικα λειτουργουν 2 sim ταυτοχρονα η ειναι κλειδωμενη η επιλογη για 2 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Οχι με την ρομ της vodafone δεν λειτουργουν κ οι 2 μαζι,ισχυει οτι ακτιβως γραφει ο haki στην σελιδα ν1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Οχι με την ρομ της vodafone δεν λειτουργουν κ οι 2 μαζι,ισχυει οτι ακτιβως γραφει ο haki στην σελιδα ν1. αρα θελει αλλαγη Ρομ αμεσως εκτος αν θες να εχεις Sd card ...μαλιστα..Τις εφαρμογες τις vodafone μπορεις να τις βγαλεις χωρις root; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Στικακια παίρνει απευθείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το παρήγγειλα από τον Γερμανό στα 169 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Από πού ρυθμίζεται το 3g Η το 4g??είναι εκεί που λέει προτεινόμενο είδος δικτύου? Γιατί εκεί γράφει gsm και WcDAMA..Ας μου εξηγήσει κάποιος Δε μου βγάζει ούτε εμένα επρεπε να ειναι έτσι http://devicehelp.optus.com.au/web/huawei-ascend-g6/calls-and-contacts/network/choosing-network-mode-for-my-mobile-phone/ Μπορεί κάποιος να μας πει που το έχει αγοράσει από Vodafone αν μπορεί να έχει LTE σε άλλη εταιρία? Edited July 20, 2015 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το παρήγγειλα από τον Γερμανό στα 169 ευρώ. Στο site το εχει 269€. Περασες απο κατάστημα; ξερεις διαθεσιμότητα; Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το παρήγγειλα από τον Γερμανό στα 169 ευρώ. Πως το παράγγειλες στα 169,269 βγάζει σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Έτοιμη και η αναβάθμιση από Β046 σε Β052. Την ανέβασε ένας Ρώσος (ποιός άλλος) στη "εγκυκλοπαίδεια" 4pda.ru (που αλλού). Την κατεβάζετε από το αψογότατο Yandex, την ξεζιπάρετε και μένετε με ένα update.zip. Δημιουργείτε έναν φάκελο dload στην κάρτα μνήμης και ρίχνετε μέσα τα update.zip. Αναβαθμίζετε μέσω του προτελευταίου υπομενού της συσκευής! Άντε και τον Ιούλιο με 5.1 και...αφήστε τους άλλους να καίγονται! https://yadi.sk/d/Y98DWjWPhDwCF http://s4.postimg.org/h10c7ltbh/Screenshot_2015_06_16_14_40_11.jpg αν το κάνεις αυτό χάνεις ότι είχες στο τηλέφωνο? Εφαρμογές κλπ? ή λογικά δουλεύουν όλα κανονικά μετά το φλασάρισμα? Τα χάνεις όλα στην εσωτερική μνήμη. Το είδα μετά.... Edited July 20, 2015 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) αν το κάνεις αυτό χάνεις ότι είχες στο τηλέφωνο? Εφαρμογές κλπ? ή λογικά δουλεύουν όλα κανονικά μετά το φλασάρισμα? Τα χάνεις όλα στην εσωτερική μνήμη. Το είδα μετά.... Μπορεις να παρεις backup τα παντα, ρυθμισεις, εφαρμογες με την εφαρμογη back up που ειναι προεγκατεστημενη στο κινητο και μετα το update τα επαναφερεις ολα ευκολα, ακομα και τα δεδομενα των εφαρμογων. Edited July 20, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marrod2015 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παραγγελία από Public στα 169 ευρώ μέσω καταστήματος. Ελπίζω να μου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Όσοι πήρατε το κινητό ως μονόκαρτο από την Vodafone το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγιές μου για να το κάνετε δίκαρτο (έχω δώσει λίνκ), μετά να κατεβάσετε την καινούργια αναβάθμιση Β052 (έχω δώσει λίνκ), μετά να κάνετε ένα φορμάτ (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) για να "καθίσουν" όλα καλά και μετά να το στήσετε ήρεμα από την αρχή. Ακόμη δεν το πήρατε και backup θέλετε να κάνετε για να μεταφέρετε (ίσως) και υπολείμματα του "παρελθόντος" του; Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όποιος έχει απορίες σημαίνει ότι δεν έχει διαβάσει τις ελάχιστες σελίδες αυτού του thread και ζητάει "ιδιαίτερα". Και...ναι, φυσικά και μετά το τηλέφωνο λειτουργεί σαν να μην υπήρξε ποτέ "θύμα" της Vodafone αλλά σαν ένα κανονικό unbranded, unlocked smartphone, πλήρως λειτουργικό με όλα τα δίκτυα, σε 2G+3G+4G. Τα διάβασα, στην εγγύηση κολλάω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 η τιμή παίζει πάντως στα 169.. με την σελίδα δεν βρήκα άκρη, οπότε πήρα τηλ στο τοπικό Γερμανό που έχουμε και το παρήγγειλα έτσι... γιατί ούτε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τα κεντρικά βγήκε άκρη... το βλέπαμε και οι δύο στα 169, όταν το έβαζα στο καλάθι πηγαίνει 269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 παλικάρια το έχω πάρει κι εγω αλλα δε βρίσκω καμιά καλή θήκη. έχετε βρει τίποτα απο μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα? παρεπιπτωντος το π8 ειναι πολλή καλο κινητό και τωρα που εχει πέσει η τιμή του ειναι καλή αγορά για όποιων το πάρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το otg λειτουργει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts