Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...επειδη παραλαμβανω την τριτη και επειδη κριμα ειναι να διαβασω ολο το νημα μερικες αποριες αν μπορειτε....

1.Σε συκριση με το Α5 ποιο θα κρατουσατε ;

2. Η οθονη στον ηλιο ειναι πολυ σκοτεινη; δηλαδη θα χρειαστει να την εχω στο φουλ ; Το ρωταω γιατι ειμαι ολη μερα εξω οποτε με ενδιαφερει !!

3. Τα πληκτρα που ειναι μεσα στην οθονη μειωνουν την εμπειρια χρησης ;

4. Σε ποια εκδοση android βρισκεται σημερα η συσκευη ;

5. Εχει LED notification ; Αν ναι ποσα χρωματα βγαζει ; ( με ενδιαφερει πολυ και ειναι ο μεγαλυτερος λογος να δωσω το Α5 το οποιο κατα τα αλλα ειναι κορυφη!).

6. Η μπαταρια με σκληρη χρηση 4G αποκλειστηκα βγαζει ενα 10 ωρο στη δουλεια ; Με πολυ ομιλια ισως και 4 ωρες !

7. Το ηχειο οταν χτυπαει ακουγεται δυνατα ;;; ( δευτερος λογος για τον οποιο θελω να δωσω το Α5)

My Name Is George V.

Παιδιά αν το πάρει κανείς από Vodafone (σκέτη συσκευή) δουλεύει απευθείας κάρτα sim άλλης εταιρείας ή είναι κλειδωμένο και θέλει σκάλισμα;

Usb OTG υποστηρίζει;εναλλαγη σε 4g για data κάνει και από τις δύο κάρτες ενναλαξ ή πρέπει να αλλάζω θέσεις στην sims κάθε φορα; Edited by MrIDO

Παραλαβα εγω απο voda,Ναι δυστηχως εχει δικια της ρομ κ επισης logo.Η συσκευη δειχχει εξαιρετικη,θα την τεσταρω λιγο καιρο κ αν με βολεψει θα την κρατησω αλιως θα την δωσω.

Ερωτηση(κυριως προς haki)

1.Πως περναω το official unbranded firmawe???Aν γινεται θα ηθελα λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες απ αυτες της σελιδας ν1 γιατι δεν εχω ξανασχοληθει κ το φοβαμαι.

2.Ουσιαστικα περνοντας την rom του κανω root??K αν ναι,χανω εγγυηση?

Παραλαβα εγω απο voda,Ναι δυστηχως εχει δικια της ρομ κ επισης logo.Η συσκευη δειχχει εξαιρετικη,θα την τεσταρω λιγο καιρο κ αν με βολεψει θα την κρατησω αλιως θα την δωσω.

Ερωτηση(κυριως προς haki)

1.Πως περναω το official unbranded firmawe???Aν γινεται θα ηθελα λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες απ αυτες της σελιδας ν1 γιατι δεν εχω ξανασχοληθει κ το φοβαμαι.

2.Ουσιαστικα περνοντας την rom του κανω root??K αν ναι,χανω εγγυηση?

Καλοριζικο,αυριο το περιμενω και εγω...ΕΡΩΤΗΣΗ...τελικα λειτουργουν 2 sim ταυτοχρονα η ειναι κλειδωμενη η επιλογη για 2 ;

My Name Is George V.

Οχι με την ρομ της vodafone δεν λειτουργουν κ οι 2 μαζι,ισχυει οτι ακτιβως γραφει ο haki στην σελιδα ν1.

αρα θελει αλλαγη Ρομ αμεσως εκτος αν θες να εχεις Sd card ...μαλιστα..Τις εφαρμογες τις vodafone μπορεις να τις βγαλεις χωρις root;

My Name Is George V.

Από πού ρυθμίζεται το 3g Η το 4g??είναι εκεί που λέει προτεινόμενο είδος δικτύου? Γιατί εκεί γράφει gsm και WcDAMA..Ας μου εξηγήσει κάποιος

Δε μου βγάζει ούτε εμένα

επρεπε να ειναι έτσι

http://devicehelp.optus.com.au/web/huawei-ascend-g6/calls-and-contacts/network/choosing-network-mode-for-my-mobile-phone/

Μπορεί κάποιος να μας πει που το έχει αγοράσει από Vodafone αν μπορεί να έχει LTE σε άλλη εταιρία?

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Το παρήγγειλα από τον Γερμανό στα 169 ευρώ.

Στο site το εχει 269€. Περασες απο κατάστημα; ξερεις διαθεσιμότητα;

Έτοιμη και η αναβάθμιση από Β046 σε Β052. Την ανέβασε ένας Ρώσος (ποιός άλλος) στη "εγκυκλοπαίδεια" 4pda.ru (που αλλού). Την κατεβάζετε από το αψογότατο Yandex, την ξεζιπάρετε και μένετε με ένα update.zip. Δημιουργείτε έναν φάκελο dload στην κάρτα μνήμης και ρίχνετε μέσα τα update.zip. Αναβαθμίζετε μέσω του προτελευταίου υπομενού της συσκευής! Άντε και τον Ιούλιο με 5.1 και...αφήστε τους άλλους να καίγονται!

https://yadi.sk/d/Y98DWjWPhDwCF

http://s4.postimg.org/h10c7ltbh/Screenshot_2015_06_16_14_40_11.jpg

αν το κάνεις αυτό χάνεις ότι είχες στο τηλέφωνο? Εφαρμογές κλπ? ή λογικά δουλεύουν όλα κανονικά μετά το φλασάρισμα?

Τα χάνεις όλα στην εσωτερική μνήμη. Το είδα μετά....

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

αν το κάνεις αυτό χάνεις ότι είχες στο τηλέφωνο? Εφαρμογές κλπ? ή λογικά δουλεύουν όλα κανονικά μετά το φλασάρισμα?

Τα χάνεις όλα στην εσωτερική μνήμη. Το είδα μετά....

Μπορεις να παρεις backup τα παντα, ρυθμισεις, εφαρμογες με την εφαρμογη back up που ειναι προεγκατεστημενη στο κινητο και μετα το update τα επαναφερεις ολα ευκολα, ακομα και τα δεδομενα των εφαρμογων.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Όσοι πήρατε το κινητό ως μονόκαρτο από την Vodafone το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγιές μου για να το κάνετε δίκαρτο (έχω δώσει λίνκ), μετά να κατεβάσετε την καινούργια αναβάθμιση Β052 (έχω δώσει λίνκ), μετά να κάνετε ένα φορμάτ (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) για να "καθίσουν" όλα καλά και μετά να το στήσετε ήρεμα από την αρχή. Ακόμη δεν το πήρατε και backup θέλετε να κάνετε για να μεταφέρετε (ίσως) και υπολείμματα του "παρελθόντος" του; Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όποιος έχει απορίες σημαίνει ότι δεν έχει διαβάσει τις ελάχιστες σελίδες αυτού του thread και ζητάει "ιδιαίτερα". Και...ναι, φυσικά και μετά το τηλέφωνο λειτουργεί σαν να μην υπήρξε ποτέ "θύμα" της Vodafone αλλά σαν ένα κανονικό unbranded, unlocked smartphone, πλήρως λειτουργικό με όλα τα δίκτυα, σε 2G+3G+4G.

Τα διάβασα, στην εγγύηση κολλάω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

η τιμή παίζει πάντως στα 169.. με την σελίδα δεν βρήκα άκρη, οπότε πήρα τηλ στο τοπικό Γερμανό που έχουμε και το παρήγγειλα έτσι... γιατί ούτε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τα κεντρικά βγήκε άκρη... το βλέπαμε και οι δύο στα 169, όταν το έβαζα στο καλάθι πηγαίνει 269

παλικάρια το έχω πάρει κι εγω αλλα δε βρίσκω καμιά καλή θήκη.

έχετε βρει τίποτα απο μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα?

παρεπιπτωντος το π8 ειναι πολλή καλο κινητό και τωρα που εχει πέσει η τιμή του

ειναι καλή αγορά για όποιων το πάρει.

:)