Kozi0 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Στον υπολογιστή εντάξει, στο κινητό ο χρησιμεύει σε τίποτα να το εγκαταστήσουμε; Δεν είναι για το κινητό. Για τον υπολογιστή είναι. Όπως και τα kies και itune. Τι ακριβώς θέλεις να κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δεν είναι για το κινητό. Για τον υπολογιστή είναι. Όπως και τα kies και itune. Τι ακριβώς θέλεις να κανείς; Στον υπολογιστή το έχω εγκαταστήσει. Δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς χρησιμεύει και αν μπορείς να κανείς κάτι παραπάνω απ' ότι κανείς από την απλή σύνδεση που βλέπει το τηλέφωνο σαν εξωτερικό δίσκο. Όσες φορές πάντως έχω δοκιμάσει να το δουλεψω όλο κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις, το πρόγραμμα στον υπολογιστή, όχι το κινητό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbison Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Yπαρχει καποια διαφορα του single απο του dual, εκτος της 2ης sim?. Πχ καμια διαφορα στην τιμη sar? Παρατηρω οτι το single ειναι λιγο πιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Στον υπολογιστή το έχω εγκαταστήσει. Δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς χρησιμεύει και αν μπορείς να κανείς κάτι παραπάνω απ' ότι κανείς από την απλή σύνδεση που βλέπει το τηλέφωνο σαν εξωτερικό δίσκο. Όσες φορές πάντως έχω δοκιμάσει να το δουλεψω όλο κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις, το πρόγραμμα στον υπολογιστή, όχι το κινητό. Κάτι δεν έγινε καλά τότε στην εγκατάσταση. Απεκατέστησε το πρόγραμμα κάνε μια επανεκκίνηση το pc και ξαναβάλτο. Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται για να δεις το κινητό σαν εξωτερική συσκευή. Μπορείς και χωρίς αυτό. Εγώ που έχω βάλει το πρόγραμμα κάνει κανονικά backup δεδομένων, επαναφορά δεδομένων και αναβαθμίσεις στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzman Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα σας εχω αγορασει την συσκευή huawei p8 lite τον σεπτεμβριο του 15. εδω και λιγο καιρομου παρουσιαζει πρόβλημα σε καποιες κλήσεις που κάνω. συγκεκριμενα σε καποιες κλήσεις που κάνω (μονο στις εξερχόμενες - στις εισερχόμενες δεν το εχω παρατηρήσεις ακόμα) κανει κατα την διάρκεια της κλήσης εναν ενοχλητικό θόρυβο σε σημείο να πρεπει να κλείσω και να ξαναπάρω. Οσες φορες μου το παρουσίασε και εκλεισα και ξαναπήρα στο ίδιο άτομο δεν μου το ξαναέκανε. Αυτο το πρόβλημα το παρουσιάζει γύρω στις 3-4 κλήσεις καθημερινα ανεξαρτήτου εταιρείας (wind-cosmote-vodafone).Οταν μου το πρωτοπαρουσιασε εβγαλα την sim απο το κινητο μου και έβαλα μία αλλη αλλα το εκανε ξανα τον συγκεκριμενο θόρυβο που σημαίνει οτι δεν ειναι θέμα sim. Επισης εστειλα την συσκευή μου στον επίσημο αντιπροσωπο της HUAWEI στην ARVATO στην Αθήνα .Το εξέτασαν και μου απάντησαν αφου περάσαν την τελευταία ενημέρωση οτι ''Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΤΑΣΤΙΚΑ STANDARD- ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΚ '' .Αφού μου επιστρέψαν το κινητο και το έθεσα σε λειτουργεία συνέχισε να μου κάνει σε καποιες κλήσεις τον ίδιο θόρυβο.Θα πρεπει να σημειώσω οτι οταν κανει τον θόρυβο και βάλω τα hands free σταματαει ο θόρυβος. Υπάρχει κανεις μήπως με το ιδιο πρόβλημα . Μηπως ξέρει κάποιος τι πρεπει να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Να το ξαναπας για service φίλε μου. Μέχρι να στο φτιάξουν. Το πρόβλημα είναι δικό τους, όχι δικό σου ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzman Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Να το ξαναπας για service φίλε μου. Μέχρι να στο φτιάξουν. Το πρόβλημα είναι δικό τους, όχι δικό σου ;). Το θέμα είναι φιλέ μου ότι το ίδιο παρουσιάστηκε και σε ένα φίλο μου.πήρε τηλ μπροστά μου (huawei p8 lite) σε μένα και έκανε τον ίδιο θόρυβο.φοβάμαι ότι θα το στείλω και θα μου πουν το ίδιο πράγμα . γιαυτό ρωταω αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα μήπως είναι γενικότερο της εταιρείας;;;;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Η ρύθμιση για το HD voice που είναι; Ή μήπως δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια μια ευκολη ερωτηση θα κανω. Ειμαι ετοιμος να το παρω το κινητο, το ειδα στα public και λιγο που το δουλεψα μου φανηκε σουπερ καλο για την τιμη του. Ομως δεν ξερω γιατι το βρισκω σε skroutz με dual sim πιο φτηνο απο μονη sim (ξεκιναει απο 167 με δυο σιμ και 179 με μια) Ειναι αλλη εκδοση; Εχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα η απλα ειναι δυο εκδοσεις με δυο sim? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Η διαφορά είναι αποκλειστικά και στο software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δηλαδη ποιο να προτιμησω; Με dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ναι. 10 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzman Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα σας εχω αγορασει την συσκευή huawei p8 lite τον σεπτεμβριο του 15. εδω και λιγο καιρομου παρουσιαζει πρόβλημα σε καποιες κλήσεις που κάνω. συγκεκριμενα σε καποιες κλήσεις που κάνω (μονο στις εξερχόμενες - στις εισερχόμενες δεν το εχω παρατηρήσεις ακόμα) κανει κατα την διάρκεια της κλήσης εναν ενοχλητικό θόρυβο σε σημείο να πρεπει να κλείσω και να ξαναπάρω. Οσες φορες μου το παρουσίασε και εκλεισα και ξαναπήρα στο ίδιο άτομο δεν μου το ξαναέκανε. Αυτο το πρόβλημα το παρουσιάζει γύρω στις 3-4 κλήσεις καθημερινα ανεξαρτήτου εταιρείας (wind-cosmote-vodafone).Οταν μου το πρωτοπαρουσιασε εβγαλα την sim απο το κινητο μου και έβαλα μία αλλη αλλα το εκανε ξανα τον συγκεκριμενο θόρυβο που σημαίνει οτι δεν ειναι θέμα sim. Επισης εστειλα την συσκευή μου στον επίσημο αντιπροσωπο της HUAWEI στην ARVATO στην Αθήνα .Το εξέτασαν και μου απάντησαν αφου περάσαν την τελευταία ενημέρωση οτι ''Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΤΑΣΤΙΚΑ STANDARD- ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΚ '' .Αφού μου επιστρέψαν το κινητο και το έθεσα σε λειτουργεία συνέχισε να μου κάνει σε καποιες κλήσεις τον ίδιο θόρυβο.Θα πρεπει να σημειώσω οτι οταν κανει τον θόρυβο και βάλω τα hands free σταματαει ο θόρυβος. Υπάρχει κανεις μήπως με το ιδιο πρόβλημα . Μηπως ξέρει κάποιος τι πρεπει να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια λετε να σταματησει να βγαινει το συγκεκριμενο κινητο?στο gearbest βλεπω ελλειψη Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα σας εχω αγορασει την συσκευή huawei p8 lite τον σεπτεμβριο του 15. εδω και λιγο καιρομου παρουσιαζει πρόβλημα σε καποιες κλήσεις που κάνω. συγκεκριμενα σε καποιες κλήσεις που κάνω (μονο στις εξερχόμενες - στις εισερχόμενες δεν το εχω παρατηρήσεις ακόμα) κανει κατα την διάρκεια της κλήσης εναν ενοχλητικό θόρυβο σε σημείο να πρεπει να κλείσω και να ξαναπάρω. Οσες φορες μου το παρουσίασε και εκλεισα και ξαναπήρα στο ίδιο άτομο δεν μου το ξαναέκανε. Αυτο το πρόβλημα το παρουσιάζει γύρω στις 3-4 κλήσεις καθημερινα ανεξαρτήτου εταιρείας (wind-cosmote-vodafone).Οταν μου το πρωτοπαρουσιασε εβγαλα την sim απο το κινητο μου και έβαλα μία αλλη αλλα το εκανε ξανα τον συγκεκριμενο θόρυβο που σημαίνει οτι δεν ειναι θέμα sim. Επισης εστειλα την συσκευή μου στον επίσημο αντιπροσωπο της HUAWEI στην ARVATO στην Αθήνα .Το εξέτασαν και μου απάντησαν αφου περάσαν την τελευταία ενημέρωση οτι ''Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΤΑΣΤΙΚΑ STANDARD- ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΚ '' .Αφού μου επιστρέψαν το κινητο και το έθεσα σε λειτουργεία συνέχισε να μου κάνει σε καποιες κλήσεις τον ίδιο θόρυβο.Θα πρεπει να σημειώσω οτι οταν κανει τον θόρυβο και βάλω τα hands free σταματαει ο θόρυβος. Υπάρχει κανεις μήπως με το ιδιο πρόβλημα . Μηπως ξέρει κάποιος τι πρεπει να κάνω???? ΕΤσι ειναι απο την μανα τους φιλε...εχω αλλαξει 5 και τα 5 το ιδιο..δεν το δινω καν σημασια..:) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzman Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 ΕΤσι ειναι απο την μανα τους φιλε...εχω αλλαξει 5 και τα 5 το ιδιο..δεν το δινω καν σημασια..:) Δηλαδή σου έκανε και εσένα τον ίδιο θόρυβο; Δε εμαθες πουθενά από που μπορεί να συμβαίνει και αν μπορεί να διορθωθεί;το έστειλε ποτέ για σερβίς; Και αν ναι τι σου είπαν;μου κάνει εντυπώσεις πάντως πως τόσος κοσμος εδώ στο forum δεν το έχει αναφέρει κανείς;;πραγματικα μου κάνει εντύπωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δηλαδή σου έκανε και εσένα τον ίδιο θόρυβο; Δε εμαθες πουθενά από που μπορεί να συμβαίνει και αν μπορεί να διορθωθεί;το έστειλε ποτέ για σερβίς; Και αν ναι τι σου είπαν;μου κάνει εντυπώσεις πάντως πως τόσος κοσμος εδώ στο forum δεν το έχει αναφέρει κανείς;;πραγματικα μου κάνει εντύπωση.... Εφοσον ειχαν ολα θεμα..τι να εκανα ; Δεν ειναι τοσο χαλια η κατασταση και το κανει σπανια -οποτε ολα καλα φιλε ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δεν το έχει κάνει ποτέ σε σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Η ρύθμιση για το HD voice που είναι; Ή μήπως δεν έχει; Κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δηλαδή σου έκανε και εσένα τον ίδιο θόρυβο; Δε εμαθες πουθενά από που μπορεί να συμβαίνει και αν μπορεί να διορθωθεί;το έστειλε ποτέ για σερβίς; Και αν ναι τι σου είπαν;μου κάνει εντυπώσεις πάντως πως τόσος κοσμος εδώ στο forum δεν το έχει αναφέρει κανείς;;πραγματικα μου κάνει εντύπωση.... Καλημερα φιλε,οντως εχει ενα θεματακι με τον ηχο σπανια εως πολυ σπανια θα ελεγα ακους την φωνη σου η ο αλλος που σε καλει ακουει την φωνη του, σε επικοινωνία που είχα με την εταιρεία για το θέμα του ήχου hd voice μού απάντησαν ως εξής:Γιώργο καλησπέρα!Στην επίσημη σελίδα της Huawei στην Ελλάδα http://bit.ly/1OBW6q5 υπάρχει το συγκεκριμένο Firmware,θα σου πρότεινα να το κατεβάσεις,να κάνεις έπειτα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,σώζοντας τα αρχεία σου πριν και ενημέρωσε μας εάν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα.Καλό Σαββατοκύριακο,φιλικά!.Το έχει κάνει κάποιος να μας πει αν διορθώθηκε το πρόβλημα?Εγω δεν το επιχειρησα γιατι δεν τα παω καλα με την τεχνολογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας και από μένα. Το έχω παραγγείλει για το γιο μου από το e-shop με 189€. Ελπίζω να είναι καλό όσο φαίνεται. Το προτιμησα από το redme note3 pro 1 για την απουσία rom στα ελληνικά. (Με ενημερωση ota) 2 την απουσια 800αρας στην LTE. 3 και τέλος για θέματα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επιβεβαιωνω και εγω το αγορασα καινουριο πριν λιγες μερες μαυρο p8 lite (ale l21) απο καιζεσοπ στα 165 με αποδειξη αγορας αναγραφομενο το ιμει και 2 χρονια εγγυηση ευρωπαικη ακουω και με ακουνε καμπανα ουτε θορηβους ουτε τπτ και ειχε μαλιστα επανω το τελευταιο φιρμγαρε περασμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzman Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επιβεβαιωνω και εγω το αγορασα καινουριο πριν λιγες μερες μαυρο p8 lite (ale l21) απο καιζεσοπ στα 165 με αποδειξη αγορας αναγραφομενο το ιμει και 2 χρονια εγγυηση ευρωπαικη ακουω και με ακουνε καμπανα ουτε θορηβους ουτε τπτ και ειχε μαλιστα επανω το τελευταιο φιρμγαρε περασμενο.... εμενα γραφει τρεχουσα εκδοση ALE-L21C432B170. ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 εμενα γραφει τρεχουσα εκδοση ALE-L21C432B170. ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕ??? Στην τελευταια εισαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μια ερωτηση ισως λιγο off topic. Μολις το πηρα το κινητο, σουπερ, αλλα επειδη ειχα πολλα χρονια iphone, υπαρχει καποιος τροπος να περασω τα δεδομενα μου και τις επαφες μου χωρος να το κανω χειροκινητα;μκαποιο προγραμμα ισως; Γιατι ψαχνω και δεν βρισκω...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts