Jump to content

Iakovos64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Iakovos64

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1964

Iakovos64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Παιδια γεια η τιμή για το 128gb από Amazon είναι στα 229. Πάλι καλά είναι. Ερωτήσεις αν μπορούν να απαντηθούν. 1 Έχει κάποιος ήδη παραλάβει; 2 Έχει τελωνείο; 3 Τι διαφορά υπάρχει για χρήση στην ελλάδα όσο αφορά το λειτουργικό αλλα και το υλικό μέρος. 4 Εγγύηση από που; Το δέχεται η ελληνική xiaomi; 5 Δεν δέχεται τον κωδικό 2020BF30 Sorry αν σας ζάλισα. Απλώς το σκέφτομαι.
  2. Καλημέρα και από μένα. Διαβασα ότι οι 5g μπάντες θα είναι οι 700 MHz, 2 GHz, 3.400-3.800 MHz και 26 GHz με κυριότερη αυτή των 700. https://www.kathimerini.gr/economy/business/1087785/xekinaei-o-diagonismos-gia-tis-sychnotites-5g/ . Δυστυχώς το poco έχει μόνο 2 ασχετες n77 (3700) και n78 (3500). Μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά; Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί το θέμα με κάποια rom. Αν έχει απαντηθεί το θέμα ζητώ συγγνώμη δε μπόρεσα να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις.
  3. Παιδιά γεια σας, Μετά από την εκατοστή και πλέον πτώση του Redmi μου κατάφερα να σπάσω την οθόνη. Σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου. Έχετε να μου προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ
  4. Παιδιά γειά σας. Προσπαθώντας να βρω μια καλύτερη rom από την stock κάπου χάθηκα μέσα στο φόρουμ. Για τον λόγο που ψάχνω αναβάθμιση είναι η κάμερα. Πιστεύω ότι για τις δυνατότητες που έχει το hardware του κινητού θα μπορούσε να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες.Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάτι; Rom η κάποια εφαρμογή κάμερα; Είναι οι custom ROM απροβληματιστες και ποια αξίζει όσο αφορά μπαταρία, bugs κ.λ.π. . Ευχαριστώ.
  5. Iakovos64

    Poco F1

    Φίλε ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική απάντησή σου. Και εγώ μάλλον θα πάω για το poco.
  6. Iakovos64

    Poco F1

    Παιδιά, γεια σας. Έχω ένα redmi 4x και ο ένας μου γιος το note 4. Είμαι κατενθουσιασμένος με την Xiaomi. Σκέφτομαι να αγοράσω το poco F1 ή το note 6 pro για τον άλλο γιο. Απ' ότι διαβάζω και στα δύο thread και τα δύο τηλέφωνα είναι vfm. Αξίζει το poco τα 100 ευρώ επιπλέον; Από πού μπορώ να το βρω φθηνότερα;
  7. Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις κανονικά. Αυτό με το ραδιόφωνο το κάνει από την αρχή. Δεν είναι όμως κάτι το ενοχλητικό. Γίνεται μια φορά και όχι πάντα. Το τηλέφωνο είναι φανταστικό.
  8. Ναι, καμμιά φορά το κάνει και στο δικό μου τηλέφωνο αυτό με το ραδιόφωνο. Ως τώρα νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα των ακουστικών. Ευτυχώς δεν είναι κάτι πολύ συχνό.
  9. Μου έχει τύχει κι εμένα σε ένα leagoo T1 να έχω πρόβλημα με pop up διαφημίσεις από μανισια ROM. Κατέβασα μάλιστα την ROM από την ίδια την εταιρεία αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν. Με factory reset δεν λύθηκε το θέμα. Τελικά βρήκα ποιες app έχουν το πρόβλημα τις απενεργοποίησαν αμέσως μετά την εγκατάσταση της ROM (πρωτού προλάβουν να τρέξουν) και το πρόβλημα λύθηκε. Το ποιο σωστό πάντως θα ήταν να σβήσω τις δύο προβληματικές app από το zip της ROM και να την ξαναπεράσω στο τηλέφωνο.
  10. Γεια σας και από μένα και χρόνια πολλά. Αισθάνομαι τυχερός που έχω αγοράσει αυτό το κινητό. Το έχω εδώ και δύο μήνες. Μπαταρία ατελείωτη. Έπεσε πολλές φορές Ακόμη και από μηχανή. Έχω βάλει τζαμάκι μόνο. Το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα.(Το τζαμάκι ράγισε) Hardware στοιβαρό. Λήψη σήματος GPS, Wifi, Bluetoth, τηλεφωνίας τέλειο. Είναι πολύ γρήγορο. Είναι το μόνο κινητό που δεν χρειάστηκε να αλλαξω launcher. Έχει πολύ καλά βοηθητικά προγράμματα. Γενικά ότι και να πω είναι λίγο. Δεν έχω αγοράσει ποτέ ακριβό κινητο και δεν ξέρω. Απλά για τα λεφτα του δεν παίζεται. Θα ήθελα μόνο να μου προτείνει κάποιος ένα τζαμάκι που να μην έχει κενά και να το έχει δοκιμάσει. Ευχαριστώ
  11. Παιδιού, γεια σας, Αγόρασα πρόσφατα ένα 4x από Κίνα ( σύνολο αγοράς : 140€). Το τηλέφωνο είναι φανταστικό. Παρήγγειλα συγχρόνως και τζαμάκι. Αυτό όμως δεν εφάπτεται στα άκρα λόγω της καμπύλης και δείχνει άσχημα. Υπάρχουν τζαμάκια που να εφάπτονται καλά;
  12. Παιδιά γειά σας. Δεν έχω καταλάβει τι περισσότερα προσφέρει μία custom ROM από ότι η stock. Επίσης ποια είναι η aosp που έγραψε ένας φίλος παραπάνω? Link? Τέλος με app2sd και root λύνεται το πρόβλημα του χώρου για εφαρμογές? Ευχαριστώ.
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλώς επειδή ακούω ραδιοφωνο από το κινητό είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος. Δεν ξέρω αν δουλεύει bluetooth με ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Θα δω. Ευχαριστώ πάντως.
  14. Επειδή μόλις τωρα πηρα το κινητό θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούσω ραδιοφωνο(όχι streamig) με κάποιο gadget ή app. Ξέρω ότι θα το έχετε συζητήσει αλλά είνα μεγάλο το topic και δε μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...