Jump to content

Κερδίστε το πανίσχυρο LG G4 από την Cosmote!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μεγάλοι μας διαγωνισμοί με δώρα για όλα τα μέλη της κοινότητάς μας συνεχίζονται, όπως θα καταλάβατε. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Cosmote να επιστρέψει δυναμικά στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας με μία συσκευή που πολλοί έχετε «τιμήσει» εντός των τειχών της κοινότητάς μας, στο επίσημο θέμα της.

 

Ο λόγος για το LG G4, το πανίσχυρο flagship της κορεατικής εταιρίας, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα «ψαγμένο» σχεδιαστικά κινητό με ολοκληρωμένο «χαρακτήρα».

 

Με το LG G4 η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Η τεχνολογία 4G+, που η Cosmote έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps. Η Cosmote διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

 

Αποκτήστε το πανίσχυρο LG G4 από την Cosmote!

Αρκεί να το αγγίξεις!

Το νέο LG G4 ήρθε απλά για να εντυπωσιάσει! Η χειροποίητη κατασκευή από αυθεντικό δέρμα φυτικής βαφής στο πίσω κάλυμμα με χαρακτηριστική ραφή στη μέση, θα σου δώσει την αίσθηση ότι κρατάς ένα έργο τέχνης. Ο λεπτός και κυρτός σχεδιασμός του επιτρέπει ένα φυσικό και σταθερό κράτημα, ενώ σχεδιάστηκε με στόχο την ιδανική εμπειρία του χρήστη. Η IPS Quantum Οθόνη των 5,5 ιντσών παράγει ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης με αυθεντικά, ζωντανά χρώματα που τις κάνουν απίστευτα αληθινές. Χάρη στην Τεχνολογία In-cell Touch, η οθόνη ανταποκρίνεται άμεσα και έχει άψογη ορατότητα ακόμα και στο φως της ημέρας

 

 

  • Cosmote 4G+ έως 300Mbps για απίστευτα γρήγορο mobile internet!
  • Χειροποίητο πίσω κάλυμμα από αυθεντικό δέρμα
  • Oθόνη αφής 5.5" IPS Quantum για απίστευτα αληθινές εικόνες
  • 16MP κάμερα με F1.8 φακό και Manual Mode
  • Δωρεάν για δύο χρόνια 100GB αποθηκευτικού χώρου στο 'Google Drive'

 

 

http://content.myphone.gr/photo/full/39504/lg-g4.jpg

 

Κάμερα για επαγγελματίες!

Η 16MP κύρια κάμερα του LG G4 επιτρέπει σε 80% περισσότερο φως να φτάνει στον αισθητήρα και αποδίδει ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό χάρη στον οπτικό σταθεροποιητή OIS 2.0. Νέο χαρακτηριστικό αποτελεί και η λειτουργία ‘Manual Mode', που επιτρέπει σε έμπειρους φωτογράφους να ελέγχουν άμεσα την εστίαση, την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, την αντιστάθμιση της έκθεσης και την ισορροπία του λευκού σε κάθε τους λήψη. Οι έμπειροι φωτογράφοι μπορούν να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες τους σε μορφή αρχείου ‘RAW', εκτός από JPEG, για ακόμη πιο μεγάλη ακρίβεια στην επεξεργασία, χωρίς την οποιαδήποτε απώλεια των λεπτομερειών. Η εμπρόσθια κάμερα των 8MP με τις λειτουργίες Gesture Shot και Gesture View, εγγυάται τέλειες selfies. Θα μπορείς να αποθηκεύεις όσες φωτογραφίες θέλεις, αφού θα έχεις δωρεάν για δύο χρόνια επιπλέον 100GB αποθηκευτικού χώρου στο 'Google Drive', ενώ με την υποστήριξη 4G+ σε συνδυασμό με τη σιγουριά του 4G+ δικτύου της Cosmote, οι φωτογραφίες σου θα ανεβαίνουν στα Social Media με ασύλληπτες ταχύτητες!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/39505/lg-g4-cam-700x391.jpg

 

http://content.myphone.gr/photo/full/39506/lgg4.jpg

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (για τους εκατοντάδες διαγωνισμούς που κάνει εδώ και χρόνια) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Απορίες και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα καλη επιτυχια! Νομιζα οτι θα ειμαι ο πρωτος που σχολιαζει! :Ρ

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...