Jump to content

vangelisk1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vangelisk1983

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vangelisk1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το Μ8 πεθαίνει σιγά σιγά, ό,τι πρέπει για αντικατάσταση!
  2. Ναι εμένα μου ήρθε τη Δευτέρα νομίζω, έχω την εντύπωση ότι έγινε λίγο πιο smooth, κυρίως όταν είναι φορτωμένο με πολλά σε multitasking.
  3. Πόσο το αγαπώ το Μ8... Πέρασε 20 περίπου δευτερόλεπτα μέσα στη θάλασσα σήμερα μαζί με άμμο πολλή και εκτός του ότι δούλευε όταν τελικά το αντιλήφθηκα ότι είχε βουτήξει και το έσβησα κανονικά εγώ, δουλεύει εξαιρετικά και κάποιες ώρες αργότερα που το ξανανοιξα αφού στέγνωσε όπως πρεπει. Το λατρεύω!
  4. To έβαλα κι εγώ, πρώτη εντύπωση πολύ θετική. Δύσκολο βέβαια να εντυπωσιαστείς πλέον με αυτό το κινητό, το θεωρούσα ήδη πολύ κοντα στο τέλειο :D
  5. Καλησπέρα μιοχτάδισσες και μιοχτάδες, έχει κανείς παρατηρήσει δυσλειτουργία του G-Sensor ποτέ; Εδώ και τρεις μέρες, χωρίς κάποια πτώση ή άλλη κακουχία, έχει χρειαστεί τέσσερις φορές καλιμπράρισμα μια και χάνει τον προσανατολισμό του μονίμως. Έτσι, ξαφνικά. Ελπίζω να είναι software thing και να με σώσει το ΜΜ, αν και σήμερα - μη το ματιάξω - δεν έχει κάνει κάτι. Άντε με το καλό να μας έρθει το ΜΜ!
  6. http://www.technobuffalo.com/2015/12/02/one-m8-marshmallow-update-release/ Για να δούμε!
  7. Καλησπέρα σας, έχει κανείς αυτό το παλαβό πρόβλημα με την ώρα; https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/0UZ8JR7bL1U Το εμφάνισε από εχθές το Ν5 της γυναίκας μου και έχω παλαβώσει!
  8. Βαριέμαι πάρα πολύ (και δεν προλαβαίνω) να ασχοληθώ με το sideload, έχει έρθει σε κανέναν σας η OTA; Φεύγω ταξίδι αύριο και θα το χρειαστώ πολύ, δε θα με χαλούσε να το έχω με Marshmallow :O
  9. Παιδιά καλησπέρα. Παράξενο (;) πρόβλημα: στο 820, ενώ τα ηχεία λειτουργούν κανονικότατα σε κάθε εφαρμογή, όταν με παίρνουν τηλέφωνο λειτουργεί μόνο η δόνηση. Τι πείραξα τα προφίλ, τι άλλαξα ήχους, ό,τι πέρασε από το μυαλό μου το έκανα. Έχει κανείς καμιά ιδέα / γνώση; Ευχαριστώ!
  10. Έσκασε ένα μικρό (~25ΜΒ) update σήμερα, ανάθεμα αν κατάλαβα τι έκανε.
  11. Η μπαταρία εμένα με ικανοποιεί πλήρως, δεν έχω κάτι να το συγκρίνω βέβαια, αλλά συνήθως 2 μέρες καλής χρήσης τις δίνει, με αρκετά χαμηλωμένη φωτεινότητα αλλά δεν μου δημιουργεί ενόχληση, η οθόνη είναι τρομερή. Σε θέματα ταχύτητας έχει πάθει tegra το μηχάνημα, δηλαδή άπαξ και ξεκινήσει μια εφαρμογή (πχ απαιτητικό παιχνίδι) πετάει, στην εναλλαγή εφαρμογών συνήθως κλωτσάει. Το χρησιμοποιώ και για διασκέδαση και για δουλειά και δεν έχω μετανιώσει καθόλου την αγορά του.
×
×
  • Create New...