Jump to content

Ark4n1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    237
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ark4n1s

  1. Εχει κανεις θεμα με το σημα ρε παιδια?Το συγκρινω με το δικο μου παναρχαιο redmi note 4x και ακριβως στο ιδιο σημειο εχει αρκετα λιγοτερο σημα με οποιο τροπο και να το μετρησω, ειτε με εφαρμογες ειτε αν κοιταξω μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου.Ακομα και εμπειρικα το note 8 της κοπελας μου ζοριζεται στο σερφαρισμα σε σχεση με το δικο μου.Και οι δυο με cosmote ειμαστε οποτε δεν ειναι θεμα εταιρειας.
  2. Αυτη ειχα σκοπο να παρω αλλα θα κανει 2 μηνες και βαλε να ρθει.. γι αυτο ειπα μηπως υπαρχει καμια καλη απο δω.Την εχεις μετρησει με καποια εφαρμογη, ποτε την αγορασες?
  3. Εχει δοκιμασει κανεις καποιες απο τις aftermarket μπαταριες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο σκρουτζ, μια ειναι της YSY και η αλλη της Tel1 https://www.skroutz.gr/s/38519056/YSY-Συμβατή-Μπαταρία-Αντικατάστασης-4000mAh-για-Redmi-Note-4x.html https://www.skroutz.gr/s/35880793/Tel1-Συμβατή-Μπαταρία-Αντικατάστασης-4100mAh-για-Redmi-Note-4x.html Δυστυχως εχει εξαφανιστει η GreenCell η οποια ηταν δοκιμασμενα καλη. Υπαρχει και μια απο ebay https://www.ebay.com/itm/202979488882?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908105057%26meid%3D2e51270cdd3f4a2e9c1b2068b63edf90%26pid%3D100675%26rk%3D1%26rkt%3D15%26sd%3D202979488882%26itm%3D202979488882%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D2380057&_trksid=p2380057.c100675.m4236&_trkparms=pageci%3Aef0d219d-cede-11ed-a639-e2cd26c3a19c|parentrq%3A31e408131870a9d9636718e4fffed5f8|iid%3A1 Οποιος εχει δοκιμασει καποια απο αυτες η καποια αλλη ας μας δωσει τα φωτα του.
  4. Προσωπικη μου αποψη καλυτερα να παιδευτεις μια φορα και να ξεμπερδεψεις παρα να παιδευεσαι συνεχεια.
  5. Πιο σταθερη 11ρα ειναι η LOS του Zeelog.
  6. Αυτο απεχει πολυ απο το φυσιολογικο, benchmark να ετρεχες τετοια καταναλωση δε θα ειχες.Καποια/ες εφαρμογες μαλλον χρησιμοποιουν τον επεξεργαστη στο παρασκηνιο, αλλα μου κανει εντυπωση πως δε κολλαει το κινητο.Το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, μπελας το ξερω, αλλα η πιο σωστη λυση.
  7. Μονο στο fb lite το κανει?Σε αλλους messengers δεν εχεις θεμα?Αν οχι τοτε ισως εχεις ξεχασει να τον βγαλεις απο την εξοικονομηση ενεργειας ή οπως αλλιως το λεει στο miui.Αν εχεις θεμα και με αλλους messengers ή αν τα μντ ερχονται με του που ανοιγεις την οθονη τοτε ισως να χεις θεμα με το ρουτερ.
  8. Το Speedport 2i εχει?
  9. Δε φταιει αυτο, ακομα και στα 2,4 type g να ηταν συνδεδεμενος εχει πολυ μεγαλυτερο bandwidth, max 54 mbps, απο αυτο που πιανει οταν πεφτει η ταχυτητα του.Το τι ακριβως φταιει με αυτο το κινητο και πολλοι εχουν θεμα με το wifi αγνωστο...
  10. Αν εισαι απο αυτους που φορτιζουν καθε μερα σχεδον 0-100%, οκ παω πασο.Εγω συνηθως ξοδευω 60-70& σε δυο μερες.Αλλα το θεμα ειναι οτι η πτωση εγινε αποτομα οποτε κατι παιζει, ή αποσυντονιστηκε απο καποιο φλασαρισμα και ενω δειχνει ενα ποσοστο εχει πολυ μικροτερο στην πραγματικοτητα, ή ετοιμαζεται να τα τιναξει σε λιγο καιρο.Υπαρχει και η περιπτωση να θελει να τα τιναξει κυριοκεκτικα γι αυτο κανε ενα ελεγχο στο πισω μερος της συσκευης μηπως ειναι καπως φουσκωμενο ή να μυριζει περιεργα.Ειχα καποτε ενα ταμπλετ κινεζια σκετη, δε το χρησιμοποιουσα συχνα γιατι σερνοταν ακομα και σε hd video, ωσπου μια μερα βλεπω το πισω μερος φουσκωμενο ειχαν ανοιξει τα πλαστικα απο τη μπαταρια που ειχε φουσκωσει σα μπαλονι.Εξαιρετικα απιθανο συμφωνω αλλα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες...
  11. Καλα το 8 δεν ειναι μερικοι μηνες, ειναι σχεδον ενας χρονος... Προσωπικα αυτο που θα εκανα ειναι να ενημερωνομαι απο φορουμ, telegram κτλπ και οταν η ρομ ειναι απροβληματιστη τοτε θα εκανα τη μεταβαση.Αν η ρομ ειναι προβληματικη μετα απο 8 μηνες, λεμε τωρα, παλι στην προηγουμενη θα μεινω ή θα παω σε καποια custom rom.Εξαρταται απο τις γνωσεις, το χρονο που μπορω να διαθεσω, το ποσο σημαντικο ειναι για τη δουλεια μου κτλπ.Σχετικα ειναι ολα, αλλα ξεφυγαμε πολυ, απλα ηθελα να επισημανω το γεγονος οτι δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να βιαζεται καποιος να κανει update και να ρισκαρει να μπει σε μπελαδες.
  12. 2,5 χρονια ειναι λιγα για τετοια τραγικη πτωση και μαλιστα τοσο αποτομα.Αν πιανουν τα χερια σου δε ριχνεις μια ματια μηπως εχει φουσκωσει...
  13. Ναι αλλα τι γινεται μετα απο update, δε πρεπει να κανεις καθε φορα την ιδια διαδικασια? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ειναι προτιμοτερο, να περιμενεις 2-3 μηνες να στρωσει το λειτουργικο ή να παιδευεσαι πως να το φτιαξεις?
  14. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Απο αυτα που αναφερεις σημαινει οτι κατι δε παει καλα.Το κινητο το εχει η κοπελα μου εδω και ενα χρονο και δεν εχει ουτε κολληματα ουτε θεματα αποκρισης.Και η χρηση που κανει ειναι βαρια, εχει 50φευγα ανοικτα tab στον opera, ενταξει προφανως και δε τρεχουν ολα ταυτοχρονα, παιζει παιχνιδια, μεσεντζερς κτλπ.Βεβαια το εχω ξεκλειδωσει και τρεχει ευρωπαικη miui ρομ η οποια ειναι απαλλαγμενη απο μερικες εφαρμογες αλλα και παλι, για να κανει κολληματα κατι παιζει.Μαλλον δεν εκατσε καλα καποιο update.Καλο ειναι μετα απο μεγαλα update οπως αλλαγη miui απο 11 σε 12 η απο android 9 σε 10 να γινεται επαναφορα, ειδικα οταν βλεπουμε οτι κατι δε παει καλα.Επισης καλο ειναι καθε μερικες μερες να γινεται και ενα ρεσταρτ στη συσκευη να καθαριζει η ραμ, και καποια περιττα αρχεια.Το καλυτερο ολων θα ηταν να ξεκλειδωσεις και να περασεις μια επισημη ευρωπαικη miui η καποια αλλη custom rom αλλα αν δε το κατεχεις το θεμα θα πρεπει να ριξεις ψαξιμο και διαβασμα, θελει χρονο και κοπο.Επισης, βλεπω ολοι βιαζονται να βαλουν οποια καινουρια εκδοση βγαινει λες και θα δουν καμια εξωπραγματικη αλλαγη.Η πραγματικοτητα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες τα μεγαλα updates δημιουργουν προβληματα.Αφηστε αλλους να γινουν beta testers και εγκαταστηστε μετα απο μηνες που θα χει στρωσει, αν στρωσει...Βγαινουν τοσα μοντελα πλεον που δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν αφησει χρηστες ξεκρεμαστους με προβληματικες τελικες εκδοσεις.
  15. Ειμαι σε los a9 προς το παρον, αν βρω χρονο να κανω μεταβαση σε crdroid 9 θα ενημερωσω.Απο περιεργια γιατι σου ειναι απαραιτητο?Πραγματικα δεν ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη ασφαλειας.
  16. Αν θες να τις κανεις 10 διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω που μιλαμε για μπαταρια.
  17. Δοκιμασε Crdroid 5 που ειναι εκδοση pie για μεγαλυτερη σταθεροτητα και καλυτερη μπαταρια. https://crdroid.net/mido
  18. Σελιδα 1022 εχω ποσταρει αρκετα λινκ απο τις πιο αξιοπιστες ρομ.Χρησιμοποιω τη LOS 16 εδω και ενα χρονο χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Αν θελεις να ειναι πιο future proof οι περισσοτεροι προτιμανε LOS 17 απο Zeelog.
  19. Για τους κατοχους της μπαταριας Greencell, και για οσους θελουν να την παρουν, καταφερα να κανω μια μετρηση με το κινητο κλειστο, απο σχεδον 0% (το κινητο δεν ανοιγε) εως 100% εννοειται.Το usb meter εδειξε σχεδον 4000 mah, για την ακριβεια 3989.Θεωρω οτι η μετρηση ειναι πολυ κοντα στην πραγματικη χωρητικοτητα, το συγκεκριμενο usb meter εχει μεγαλη ακριβεια.Μερικες παρατηρησεις σχετικα με τη μπαταρια, δεν εχει ή δε δουλευει καλα ο αισθητηρας θερμοκρασιας, ακομα και οταν ζεσταινεται η θερμοκρασια δεν ανεβαινει και δειχνει γυρω στους 25.Ο ρυθμος με τον οποιο μειωνεται η ενδειξη του ποσοστου της μπαταριας φαινεται να μειωνεται γρηγοροτερα οταν ειναι κατω απο 30% περιπου, αν και νομιζω οτι βελτιωνεται με καθε φορτιση.Οσοι μετρανε τα mah με το accubattery να μην απογοητευονται αν τους δειχνει αρκετα μικροτερη χωρητικοτητα.Το accubattery δε μπορει να κανει ακριβεις μετρησεις για πολλους λογους, και οσο μικροτερες φορτισεις τοσο μικροτερη η ακριβεια του.Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια και θα την προτεινα σε οποιον εχει σκοπο να κρατησει το κινητο του για ενα χρονο ακομα.
  20. Δε νομιζω πως ειναι θεμα κερνελ μονο, αν ηταν ετσι με custom κερνελ θα ειχε λυθει το θεμα.
  21. Ναι, ο 625 υποστηριζει QC 3.0 αλλα εμεις περιοριζομαστε σε QC 1.0 νομιζω.
  22. Δε νομιζω τοσο μεγαλη αποκλιση, εγω δε μετρησα καλα γιατι χρησιμοποιουσα το κινητο ταυτοχρονα.Θα φανει στις επομενες μετρησεις.
  23. Μα δεν ειπε οτι ειναι φτιαγμενη για μεγαλα φορτια, ουτε η πλακετα ουτε η μπαταρια ειναι φτιαγμενη για γρηγορη φορτιση πανω απο 10 W.Αλλα το κινητο ζηταει 5V και 2Α το μεγιστο απο τον φορτιστη και αυτος τοσα του δινει.Η μονη περιπτωση να υπαρχει προβλημα ειναι ο φορτιστης να μην υποστηριζει 5V αλλα απο 9V και πανω, δε γνωριζω να υπαρχει τετοιος φορτιστης και το θεωρω απιθανο.
  24. Σωστοτατα τα παραπανω, να πω την αληθεια βαριομουν να απαντησω ξανα στον φιλο καθως 3-4 ατομα του ειπαμε τα ιδια. Σχετικα με την μπαταρια Greencell, πρωτη μετρηση με usb meter εδωσε 4119 Mah. https://imgur.com/a/Hy9rmDO Λογικα φορτιση με κλειστο το κινητο θα δωσει αποτελεσμα πιο κοντα στα 4000, οταν καταφερω να κανω τετοια μετρηση θα ενημερωσω.Μετα απο τις μετρησεις που εχουμε κανει οσοι την αγορασαμε, θεωρω οτι μπορουμε να την προτεινουμε αφοβα σε οσους ψαχνουν μπαταρια.
  25. Ειναι λιγο ακαταλαβιστικος ο τροπος που μετραει την καταναλωση στις τελευταιες εκδοσεις το android.Αν δεις αποδιδει μεγαλο μερος της καταναλωσης στις εφαρμογες.Ακομα και αν ανοιξεις τον browser και δε σερφαρεις και εχεις βαλει την οθονη να μη κλεινει θα σου λεει οτι καταναλωσε πολυ ενεργεια ενω στην ουσια δεν κανει τιποτα, ουτε καν επεξεργαστη δε χρησιμοποιει.
×
×
  • Create New...