Jump to content

myphone POLL: Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;

alkis_7
 Κοινοποίηση

Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;  

730 members have voted

1. 1. Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;

• Έως 50 ευρώ
      11
    • 51 έως 100 ευρώ
      13
    • 101 έως 150 ευρώ
      79
    • 151 έως 200 ευρώ
      117
    • 201 έως 250 ευρώ
      102
    • 251 έως 300 ευρώ
      95
    • 301 έως 350 ευρώ
      95
    • 351 έως 400 ευρώ
      47
    • 401 έως 450 ευρώ
      22
    • 451 έως 500 ευρώ
      30
    • 501 έως 550 ευρώ
      24
    • 551 έως 600 ευρώ
      12
    • 601 έως 650 ευρώ
      13
    • Απεριόριστο (Άνω των 650 ευρώ)
      50
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      20

Recommended Posts

Δεν προτίθεμαι να ξανα-χαλάσω σύντομα χρήματα για smartphone, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, με το Lumia 640 (3g) θα ήμουν πλήρως καλυμμένος..

Οπότε 100-150ε από εμένα.

• Απαντήσεις 166
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ''ταβανι'' για μενα ειναι τα 300 ευρω.Η μονη υπερβαση που εκανα,και το μετανιωσα λογω υψηλης τιμης επειδη βιαστικα,οχι απο θεμα αποδοσης, ηταν η αγορα του nexus 5 32gb απευθειας απο το google store Αγγλιας 2 μηνες μετα την επισημη εναρξη πωλησης του.Τωρα σκεφτομαι το one plus one μιας και πεφτει η τιμη του και θα ανακοινωθει και ο αντικαταστατης του.Θα δουμε ομως σε τι τιμη θα φυγει το nexus πρωτα και βλεπουμε.

Όταν υπάρχουν συσκευές σαν το asus zenfone 2, one plus one, xiaomi mi4 στα 250€ περίπου και συσκευές σαν το meizu m1 note στα 180€ θεωρώ πλέον έγκλημα να δίνω πανω απο 300€ για κινητό (ασχέτως αν έδωσα πέρσυ 400€ για το note 3 και δεν το μετάνιωσα ποτέ)

θα στειλω το αποτελεσμα της ψηφοφοριας στους αγαπητους κυριους Juncker και Schulz.

Οι τιμές είναι τίμιες και οσο το δυνατόν συμπιεσμένες... είτε πρόκειται για επώνυμα, είτε για κινέζο.

Απλά εμείς δεν έχουμε πλέον και μας φαντάζουν πολλά. Σαν τώρα φέρνω στο νου φίλο μου που είχε δώσει 385.000 δρχ. για ένα motorola startac. Κάντε μετατροπή σε ευρώ και τα λέμε... :rolleyes:

Πέρισυ έδωσα 85 € για κινέζο dual core και φέτος 75 € για octa core... οπότε κάτω από 100 € και το επόμενο.

Συμφωνώ και εγώ με ορισμένα παιδιά στο φόρουμ. Προτιμώ να πέρνω περσινές ναυαρχίδες στην μισή τιμή τον επόμενο χρόνο. Που έχεις ήδη δει περίπου ποια υπερισχύει. Πουλώντας το παλιό, βάζεις άλλα 100-150 και είσαι εντάξει.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

To εύρος χρημάτων το οποίο διατίθεμαι να ξοδέψω για το επόμενό μου smartphone είναι 351-400€ και θα αποσκοπεί στην αγορά του Meizu MX5.
Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Στο budget πρέπει να υπολογίζετε τα συνολικά χρήματα που θα δώσετε για την συσκευή, και όχι την διαφορά που θα καταβάλετε από πώληση υφιστάμενης συσκευής γιατί έτσι είναι εντελώς λάθος ο υπολογισμός!
Less is more...

πλεον μεχρι 200 το πολυ και αγορα κινας εκτος αν βρω κατι σε μεταχειρισμενο ευκαιρια απο ελλαδα!πλεον δεν με παιρνει με τιποτα για παραπανω!και περιμενα κατι χρηματα δεν εκατσε και εμεινα με το φθηνο αλλα πολυ καλο ulefone be x!ισως τελος καλοκαιριου παρω κατι καλυτερο(meizu m2 note η κατι παρομοιο)

Έχω θέσει μια αρχή στον εαυτό μου ούτως ώστε να μη μπω στο τριπάκι να πετάω τζάμπα λεφτά στα κινητά. Αγοράζω ναυαρχίδα τουλάχιστο 6-12 μήνες μετά τη κυκλοφορία της, στη μισή της αρχικής τιμής με όριο τα 250€. Έτσι το τελευταίο που πήρα είναι το Xperia Z1 Compact, το οποίο τώρα έχει πέσει κάτω από 230€! Τούμπανο συσκευή και ούτε άγχος στην τελική μη μου πέσει, μη μου σπάσει κλπ. Κι όπως το βλέπω θα το κρατήσω μέχρι να λιώσει, αφού από hardware σκίζει, ήδη έχει Lollipop και από Ιούλιο θα αναβαθμιστεί σε 5.1! Edited by SkyHi

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Mέχρι 200 max, για τρεις συγκεκριμένους λόγους:

1) Mπορώ από Κίνα (από όπου δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω, γιατί με ότι έχω αγοράσει είμαι απολύτα ικανοποιημένος) σε αυτό το budget να βρω κάτι εξαιρετικά αξιοπρεπές που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Αν το βρίσκω Ελλάδα από επώνυμη μάρκα, ακόμα καλύτερα...

2) Κρατάω τις συσκευές μου ένα, ενάμιση χρόνο max και δεν ασχολήθηκα ποτέ με αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων, οπότε κάτι μέχρι 200 αν το έχεις κρατήσει ενάμιση χρόνο και σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το αντικαθιστάς ελαφρά τη καρδία...

3) Μιλάμε για κάτι που το κουβαλάω πάντα πάνω μου, οπότε θα υπάρξουν φθορές αλλά και κίνδυνος να χαθεί/κλαπεί κλπ... Κάτι μέχρι 200 πάλι, θα το κλάψω πολύ λιγότερο από κάτι με 500-600-700...

Προσωπική άποψη τα παραπάνω φυσικά... :)

Edited by SpyrosR

Αν και με το παρόν galaxy s2 που έχω, καλύπτομαι άνετα μέχρι στιγμής και με φουλ υποστήριξη στο xda, με βλέπω για κανά μεταχείρισμενο σε ευκαιρία γύρω στο κατοστάρικο, όταν απαιτηθεί.

Επειδή γενικά έχω σαν πολιτική να μην δίνω ποτέ πάνω από 200 ευρώ για κινητό,

το επόμενο κινητό μου θα παίξει μεταξύ 150-200. Δίκαρτο.

Δεν αλλαζω συσκευη καθε χρονο αλλα αγοραζω καποια απο τις high end συσκευες και τη χρησιμοποιω μεχρι να καταλαβω οτι δε μπορει να καλυψει τις αναγκες μου.

Αγοράζω μεταχειρισμένη μία συσκευή με αρχική τιμή €400-450, 8-10 μήνες μετά την κυκλοφορία της στα περίπου €300. Μετά από 8-10 μήνες την πουλάω γύρω στα €180, προσθέτω άλλα €120 και έτσι χρηματοδοτώ την αγορά της καινούργιας. Συνολικά η υπόθεση μου κοστίζει περίπου €100-150 τον χρόνο και συνήθως με αυτόν τον τρόπο έχω μία κορυφαία συσκευή της προηγούμενης χρονιάς.

Μέχρι 150 θα δώσω. Το τηλέφωνο είναι τηλέφωνο για συγκεκριμένα πράγματα από εμένα οπότε αυτό το ποσό με καλύπτει.

Αυτή τη στιγμη παίζω σε 5 διαγωνισμούς. Ο θεός βοηθός δηλ. Πάντως αν πάρω καινούργιο smartphone δεν δίνω πανω απο 200€. Μ αυτό το budget παίρνεις καλό κινέζο.

N5110, N3210, N3310, Siemens s45,

Sharp gx10, Sony ericsson k700, Sony ericsson w800, N6500 slide, Sony ericsson vivaz, Nokia N8, HTC Wildfire, Huawei titan2, Samsung galaxy plus, Inew v7, Galaxy tab pro, MLS iQtalk s8, iPhone se, Redmi note 5, Mi9t

έως 400 ευρώ από διαδικτυακό μαγαζί πάντα και το πολύ μια φορά το χρόνο, συνήθως αγοράζοντας ναυαρχίδα προηγούμενου εξαμήνου.. :)
Τωρα: Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z Ultra κ' Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE κ iPad air 2 64gb wifi & cellular :superman:

Το θέμα δεν είναι το: " πόσα δίνω" αλλά το αν αυτά που θα δώσω θα πιάσουν τόπο. Και εξηγουμαι : Με το Oneplus One που έχω και έχοντας κάνει καλοπροαιρετα, ηθελημενα αλλά και αθελητα, συγκριτικά τεστ με άλλες συσκευές φίλων έχω να πω ότι ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ. Είτε σε κάμερα είτε σε βίντεο που είτε σε ταχύτητα σύνδεσης, πλοήγηση δυνατό Wi Fi κλπ. Δεν είναι βέβαια τέλειο. Έχει ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ και ΑΒΕΛΤΗΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ, συγχωρουνται όλα από την σχέση value for money που έχει. Τι να το κάνω το κινητό των 1000 ευρώ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ; Απλώς δεν αξίζει... Και δεν είμαστε κοριτσάκια για να θέλουμε να είμαστε in. Οι άντρες θέλουν απτα αποτελέσματα.

παντα περιμενω να πεσουν οι τιμες και ας εχουν περασει εως δυο χρονια και περνω καποια πρωην ναυαρχιδα.:p:D
:ninja:

Εγω τα τελευταια 6-7 χρονια αγοραζω καινουριο τηλεφωνο συνηθως με συνδιασμο 2 επιδοτησεων 24 μηνο .πανω απο 300 δεν θυμαμαι να χω δωσει . περσι που με την επιδοτηση προτιμησα tablet σε κινητο γυρω στα 330 εδωσα (oneplus).και το flex 2 που πηρα πριν κανα μηνα εκτακτως λογω προσφορας παλι 300 εκανε

Το θέμα δεν είναι το: " πόσα δίνω" αλλά το αν αυτά που θα δώσω θα πιάσουν τόπο. Και εξηγουμαι : Με το Oneplus One που έχω και έχοντας κάνει καλοπροαιρετα, ηθελημενα αλλά και αθελητα, συγκριτικά τεστ με άλλες συσκευές φίλων έχω να πω ότι ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ. Είτε σε κάμερα είτε σε βίντεο που είτε σε ταχύτητα σύνδεσης, πλοήγηση δυνατό Wi Fi κλπ. Δεν είναι βέβαια τέλειο. Έχει ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ και ΑΒΕΛΤΗΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ, συγχωρουνται όλα από την σχέση value for money που έχει. Τι να το κάνω το κινητό των 1000 ευρώ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ; Απλώς δεν αξίζει... Και δεν είμαστε κοριτσάκια για να θέλουμε να είμαστε in. Οι άντρες θέλουν απτα αποτελέσματα.

Καλά σε κάμερα καλύτερο από τις ακριβές ναυαρχίδες δεν είναι....το αδερφάκι του το oppo είναι καλύτερο. Το s5, 1020, 930, 6, mx4 kok είναι καλύτερα...

Αν υπολογίσεις όμως τον τομέα vfm και εξαιρώντας τον παράγοντα εγγύηση, ήταν μονόδρομος για ένα διάστημα.

Εγώ προσωπικά σε budget αν είναι θα πάω μάλλον το μέγιστο στα 300-350 όπως έκανα με το nexus 5, όπου αν το έβρισκα σε καλή εποχή είχε φτάσει και λίγο πιο χαμηλά. Τώρα πια οι συσκευές είναι πλήρης σε αυτά τα χρήματα για τα δεδομένα μου.

Το δικό μου budget είναι γύρω στα 600 με 700. Όχι ευρώ, αλλά σέντς για να βρω μια μπαταρία για το htc μου, η οποία μετά τη φόρτιση κάνει το 100-0 σε 10 δευτερόλεπτα... :(

Το χειμώνα έλεγα ότι δε θα δώσω πάνω 150€ και τελικά τα κατάφερα με λιγότερα μάλιστα παίρνοντας μια συσκευή που με καλύπτει σε όλα. Νομίζω ότι πλέον μέχρι 200€ βρίσκεις εξαιρετικές συσκευές με αξιοπρεπή specs και ας μην είναι ναυαρχίδες! Δεν πιστεύω στο μέλλον να ξεπεράσω ποτέ αυτό το ποσό...