Jump to content

Moriarty

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Moriarty

  • Ημ. Γέννησης 15/12/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Moriarty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν προτίθεμαι να ξανα-χαλάσω σύντομα χρήματα για smartphone, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, με το Lumia 640 (3g) θα ήμουν πλήρως καλυμμένος.. Οπότε 100-150ε από εμένα.
  2. Πολύ πιθανό να φέρει την άνοιξη, του 2016, αν τα καθυστερήσουν λίγο ακόμη. Χωρίς να έχω σαφή εικόνα από android και αδιαφορώντας πλήρως για το ios, δεν νοείται να μη μπορείς σε μια συσκευή που έχει 4 πυρήνες να ακούς background μουσική από το ίντερνετ, ή να κατεβάζεις background ένα torrent. Μαθημένος στη χρήση Η/Υ, η παντελής έλλειψη σοβαρού multi-tasking σε τέτοια επεξεργαστική ισχύ μου προκαλεί αηδία. Πάντως, στο θέμα μας, δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να γίνει σύντομα ίσος τρίτος παίκτης. Εκτός κι αν δούμε διαρκείς τρομερές βελτιώσεις με παράλληλη αδράνεια των 2 μεγάλων. Αλλιώς με το ζόρι θα μπαίνει Βουλή. (3% :p) Υ.Γ: Χρήστης Lumia 535 με προβληματική οθόνη. Κατά τ άλλα VFM αν εξαιρέσουμε την μπαταρία. Υ.Γ2: Κλαίω με τους νοσταλγούς των WinMo 6-6.5. Πραγματικά, αν έκανα κουμάντο στον υπεύθυνο τομέα της MS δεν θα τολμούσα να ξανά ασχοληθώ με smartphones μετά από εκείνο το ξεφτιλίκι από android & ios. Πιο άκλαυτο σύστημα δεν υπήρξε ποτέ. Ακόμη και κάτι βραχύβια της Samsung, καλύτερα τα κατάφεραν.
  3. Χτες πήρα στα χέρια μου το L535 φίλου, όπου οι σένσορες, αριστερά της μπροστινής κάμερας, ήταν πιο ευδιάκριτοι απ ότι στο δικό μου. Από περιέργεια κατέβασα την εφαρμογή Hardware Test και τσέκαρα το multi-touch αμφότερων. Στο δικό μου ακόμη και τα 2 δάκτυλα δεν πατούσαν τέλεια, στα 3 έχανε σχεδόν πάντα το 1, ενώ στα 5 γινόταν της τρελής. Στου φίλου μου εντόπιζε ικανοποιητικά και 5 δάκτυλα που δοκιμάσαμε. Στην πρώτη ευκαιρία (σε ένα μήνα περίπου) θα πάω για αντικατάσταση. Το πρόβλημα είναι 100% hardware.
  4. Δεσμεύει το σύστημα τόση πολλή ram;
  5. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με σχετική προσοχή στη χρήση παρατηρώ αρκετές γρατζουνιές στην κακώς προεξέχουσα κάμερα. Κι απ ότι είδα η επίσημη θήκη δεν δίνει καθόλου περαιτέρω προστασία.
  6. Μάλλον ξεχνάτε ότι άλλα Windows είχαμε το 2004 κι άλλα το 2015. Από που κι ως που επιβεβαιώθηκε έστω και λίγο ο "προφήτης" του άρθρου; Τα windows 6-6.5 απέτυχαν πριν από το symbian. Προφανώς και τo symbian δεν κινδύνεψε πότε από εκείνα τα windows. Τα android και ios το φάγανε λάχανο. Όσο για τη Nokia, από την μια ήταν λίγο-πολύ βέβαιο πως θα χάσει την θέση της, αφού οι κορεάτες πρώτα και οι κινέζοι μετά είχαν οικονομικά πλεονεκτήματα, αλλά θα μπορούσε να το παλέψει αρκετά καλύτερα. Προφανώς αυτοί που κρατούσαν το τιμόνι της ήταν άχρηστοι ή βαλτοί. Τέλος, σχεικά με τις προφητείες πάλι... Ο τυπάς προέβλεψε ότι οι κινέζοι θα εκμεταλλευτούν τη στασιμότητα του h/w ενώ στην πραγματικότητα οι κινέζοι εποφελήθηκαν περισσότερο τώρα που η εξέλιξη του h/w καλπάζει κι όχι τότε που είχαμε κολλήσει στις 2-2.4" με ανάλυση 240χ320.
  7. Η αλήθεια είναι πως απείχα καιρό από τα smartphone και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Είχα συνηθίσει να φορτίζω 1 τη βδομάδα. :lol:
  8. Πάντως η μπαταρία δυστυχώς δεν βγάζει μέρα με αυξημένη χρήση. Άμα κλείσεις βέβαια τα πάντα και κάνεις μόνο λίγες κλήσεις, μουσική και λίγο σερφάρισμα, θα βγάλει εύκολα μέρα πιστεύω. Καλά, άμα πας να παίξεις κάνα παιχνίδι του στυλ "angry birds epic" φεύγει άκλαυτη. Όπως άκλαυτη φεύγει και με το gps. Για τα λεφτά του και την μπαταρία του δεν περίμενα και πολύ περισσότερα βέβαια. Απλά, οι ύμνοι για την μπαταρία του 640 (μεγαλύτερη αλλά και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης) μου δημιούργησαν υπερβολικές προσδοκίες.
  9. Στο ίδιο site που δημοσίευσε την φωτό σήμερα είχανε διάψευση. Είναι μονταρισμένο 830 με κάμερα 640xl αν θυμάμαι καλά...
  10. http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/05/Microsoft-Lumia-940-Bleu_thumb.jpg http://wmpoweruser.com/could-this-be-the-first-image-of-the-lumia-940/
  11. http://www.windowscentral.com/new-rumor-hardware-specs-two-high-end-lumia-phones Περαιτέρω φήμες για τα 940 || XL : 5.2 || 5.7 inch QHD display Qualcomm-based 6 || 8 core processor 3GB of RAM 32GB of internal storage with a microSD card slot 20MP rear camera 5MP front facing camera, 3000 || 3300 mAh removable battery Εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να αφήσει η MS την σειρά 7xx και 8xx για πολύ ακόμη χωρίς "40άρι" μοντέλο. Κι επειδή οι 4xx και 5xx ανέβηκαν πολύ δεν θα μου κάνει εντύπωση στις 7 & 8 να δούμε: - αυξημένη ram στο 1,5 ή 2 GB (ακόμη κι αν δεν χρειάζεται, για λόγους μάρκετινγκ έναντι των φθηνότερων lumia και τον αντίστοιχων android) - ξεκόλλημα από τον snapdragon 400, για το 840 τουλάχιστον (έχει φορεθεί υπερβολικά πολύ και σύντομα θα πρέπει να αναβαθμίσει και στην σειρά 5xx αφού το 540 με HD και 8mp έχει φτάσει τον S200 στα όρια του), - καθιέρωση της 5άρας κάμερας μπροστά (τουλάχιστον στις xl εκδόσεις, αν υπάρχουν 2 εκδόσεις κι εδώ), - το 740 θα πρέπει να φορέσει τουλάχιστον 8mp πίσω κάμερα και και το 840 άνετα μια 12mp (8άρα έφτασε μέχρι και στο 540, ο S400 επιτρέπει μέχρι 13mp), - το 740* να κυκλοφορήσει τουλάχιστον με 16gb μνήμη +mSD (Όταν πλασάρεις universal apps και ανοίγεσαι σε devs android και ios δεν αφήνεις mid-range κινητό με 8gb συνολική μνήμη 4gb καθαρή..), - καθιέρωση του lte (όχι διπλές εκδόσεις όπως στο 640). * Για το 840 τα 16gb είναι αυτονόητα αφού υπήρχαν και στο 830. Η MS δείχνει ότι προσπαθεί να αναβαθμίσει ικανοποιητικά και παράλληλα να διαβαθμίσει σωστά τις σειρές της (4xx - 9xx) και μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά κι έχει βελτιώσει αρκετά την γενιά x40, με εξαίρεση την έλλειψη Gorilla Glass στο 540 και το 1mp στο 640.
  12. Ενώ δουλεύει καλά γενικά, μέσα σε κάποια παιχνίδια η αφή δεν ανταποκρίνεται σωστά. Πρέπει να πατήσω/σκρολάρω πολλές φορές για να πιάσει... Και οκ, σε κάποιο μεγάλο παιχνίδι με γραφικά κλπ, μπορεί να είναι θέμα επεξεργαστή, αλλά να μη δουλεύει και σωστά στο 2048 (iexplore);; Εκτός κι αν είναι και θέμα της εφαρμογής ή του update 2...
  13. Μα το 2ο update της 8.1 δεν έχει δοθεί επίσημα γενικά; Preview είναι αυτή που δίνουν; Δεν είδα κάπου να γράφει preview (βέβαια μπορεί απλά να μη το πρόσεξα).
  14. Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση τηλεφώνου Αν έχεις πατήσει "Να γίνεται αυτόματη λήψη ενημερώσεων...", ξε-τσέκαρε το. Μετά ο μόνος τρόπος να κατεβεί η beta έκδοση θα είναι να πατήσεις "λήψη" χειροκίνητα.
  15. Samsung F700. Δεν ήταν iphone killer, ούτε καν smartphone που βαφτίστηκε. Αλλά είχε δυνατότητες που δεν είχε το μέσο μη-smartphone της εποχής, άντεχε πολύ ξύλο και είχε πολύ ωραίο για μένα σχέδιο... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Vodafone_branded_Samsung_f700.jpg/1024px-Vodafone_branded_Samsung_f700.jpg Νο2, E590: http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-e590/ofic/gsmarena_ofic002.jpg
×
×
  • Create New...