tziminhio Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Όταν λες elite?? Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει και αυτό το μοντέλο: http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_398128.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ο dimgeo εχει τη yi, οχι elecam, παρεξηγηση. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ο dimgeo εχει τη yi, οχι elecam, παρεξηγηση. Aααα οκ.. Κατάλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ναι μπρρδευτηκαμε κάπου χαχαχαχαχαχαχα.. Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδιά καλημέρα και πάλι. Έχει κάποιος εμπειρια με accessories kits? Aπ' το gear best εχω πάρει 10 διαφορετικές απαντήσεις σχετικά με το αν elecam elite είναι συμβατή.Έχω δει αυτό http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_315662.html και αυτό http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_247350.html και ενώ στις φωτογραφίες φαίνονται τα ίδια, άλλοι πωλητές λένε οτι είναι συμβατά με το ένα και όχι με το άλλο και άλλοι το αντίθετο. Εμένα μου φαίνονται τα ίδια και πιστεύω οτι κάνουν. Τώρα ειναι η 1η μου καμερα και δεν έχω δει ποτε τους αντάπτορες.Παίζει να έχει ιδέα κανένας έμπειρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εσύ εχεις/θες να πάρεις τη yi ή την elecam; Η elecam έχει μέσα τις βάσεις. Οι βάσεις, λουριά και τέτοια είναι ίδια για όλες, εκεί που δεν είναι ίδια είναι οι αδιάβροχες θήκες και οι θήκες με πλαισιο που μπαίνει μέσα και πρέπει να κάνει για την καθεμιά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εσύ εχεις/θες να πάρεις τη yi ή την elecam; Η elecam έχει μέσα τις βάσεις. Οι βάσεις, λουριά και τέτοια είναι ίδια για όλες, εκεί που δεν είναι ίδια είναι οι αδιάβροχες θήκες και οι θήκες με πλαισιο που μπαίνει μέσα και πρέπει να κάνει για την καθεμιά Θέλω να πάρω την elecam elite. Το ξέρω οτι έχει τις βάσεις. Αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τπτ. Αυτό δεν ξέρω. Αν θα είναι συμβατή .. αν την έχει κάποιος ή είναι γνώστης ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Άνοιξε άλλο θεμα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Άνοιξε άλλο θεμα ok. Sorry! Δεν άνοιξα πριν άλλο θέμα γτ δεν νομίζω να έχει την καμερα κάποιος κ έλεγα μήπως πάρω απάντηση απο εδώ που έχετε εμπειρία. Θενξ πάντως! Edited August 25, 2016 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αυτά τα αξεσουάρ είναι όλα συμβατά.Αυτά που δεν θα είναι θα είναι κανένα κάλυμμα φακού ,καμία βάση για drone η κάτι πιο εξεζητημένο.Αυτα είναι συμβατά σε όλες της αξιον με την υποβρύχια θήκη η οχι Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Αυτά τα αξεσουάρ είναι όλα συμβατά.Αυτά που δεν θα είναι θα είναι κανένα κάλυμμα φακού ,καμία βάση για drone η κάτι πιο εξεζητημένο.Αυτα είναι συμβατά σε όλες της αξιον με την υποβρύχια θήκη η οχι Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα παραγγέλνω κανονικά. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 θέλω να πάρω την κάμερα αυτή βρίσκω την international στα 85ε θέλω και μπαταρία αλλά κάνει 13ε(πολλά δεν είναι?και μεγάλη διαφορά με την china) από θήκες θέλω μια αδιάβροχη και μια που να έχει τρύπα για να ακούγεται ο αέρας(η έστω να αλλάζει το καπάκι της αδιάβροχης) επίσης ψάχνω και charging dock για τις μπαταρίες κοίταζα για κάτι τέτοιο: κάμερα http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U-Edition--Xiaomi-Yi-Action-Camera-Sports-Camera-WiFi-BT4-0-16MPSony-Sensor-Ambarella-A7LS-2Kp30-1080p60-HD-155-Degree-Wide-Lens---Black-363395.html μπαταρία http://www.geekbuying.com/item/-Official-US-Edition--Xiaomi-Yi-4-2V-1020mAh-Li-ion-Battery-for-Xiaomi-Yi-Action-Camera-Camcorder-365302.html θήκη http://www.geekbuying.com/item/Waterproof-Case-for-Xiaomi-Yi-Sports-Camera-Diving-40M-Back-Up-Case-343599.html φορτιστής http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Makibes-Dual-Ports-Battery-Charger-Charging-Dock-For-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Action-Camera-Camcorder---Black-364126.html 1)με την θήκη θα είμαι οκ? την φοβάμαι λίγο επειδή θα την χρησιμοποιώ και σε καταδύσεις 2)ο φορτιστής κάνει για την μπαταρία της international? 3)μπορώ να βρω κάτι από αυτά πιο οικονομικά? 4)επίσης συμφέρει όντως η international από china για τα παραπάνω χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδες ενδιαφερομαι και εγω και αν και δεν ασχολουμε με τπτ extreme sport σκεφτομαι και την 4Κ αλλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα για μια καμερα που "δεν θα ξερω τι να την κανω". Παντως σκεφτομαι να ξεκινησω με την "μικρη" και να δω απο εκει και περα τι γινεται και αν θα θελω την "μεγαλη". ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θέλω να πάρω την κάμερα αυτή βρίσκω την international στα 85ε θέλω και μπαταρία αλλά κάνει 13ε(πολλά δεν είναι?και μεγάλη διαφορά με την china) από θήκες θέλω μια αδιάβροχη και μια που να έχει τρύπα για να ακούγεται ο αέρας(η έστω να αλλάζει το καπάκι της αδιάβροχης) επίσης ψάχνω και charging dock για τις μπαταρίες κοίταζα για κάτι τέτοιο: κάμερα http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U-Edition--Xiaomi-Yi-Action-Camera-Sports-Camera-WiFi-BT4-0-16MPSony-Sensor-Ambarella-A7LS-2Kp30-1080p60-HD-155-Degree-Wide-Lens---Black-363395.html μπαταρία http://www.geekbuying.com/item/-Official-US-Edition--Xiaomi-Yi-4-2V-1020mAh-Li-ion-Battery-for-Xiaomi-Yi-Action-Camera-Camcorder-365302.html θήκη http://www.geekbuying.com/item/Waterproof-Case-for-Xiaomi-Yi-Sports-Camera-Diving-40M-Back-Up-Case-343599.html φορτιστής http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Makibes-Dual-Ports-Battery-Charger-Charging-Dock-For-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Action-Camera-Camcorder---Black-364126.html 1)με την θήκη θα είμαι οκ? την φοβάμαι λίγο επειδή θα την χρησιμοποιώ και σε καταδύσεις 2)ο φορτιστής κάνει για την μπαταρία της international? 3)μπορώ να βρω κάτι από αυτά πιο οικονομικά? 4)επίσης συμφέρει όντως η international από china για τα παραπάνω χρήματα? Γενικα ξερω οτι παιζει κοντα στα 60-70 αλλα δεν εχω βρει τπτ ακομα. :( Αν βρεις κανενα καλο site θα σε παρακαλουσα να μας ενημερωσεις :D Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) παιδες ενδιαφερομαι και εγω και αν και δεν ασχολουμε με τπτ extreme sport σκεφτομαι και την 4Κ αλλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα για μια καμερα που "δεν θα ξερω τι να την κανω". Παντως σκεφτομαι να ξεκινησω με την "μικρη" και να δω απο εκει και περα τι γινεται και αν θα θελω την "μεγαλη". ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικα ξερω οτι παιζει κοντα στα 60-70 αλλα δεν εχω βρει τπτ ακομα. :( Αν βρεις κανενα καλο site θα σε παρακαλουσα να μας ενημερωσεις :D εγω εχω παρει +2 κινεζικες και ειμαι μια χαρα. βεβεαια οι τιμες οταν ειχα παρει εγω τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικες. καλυτερα +2 παντως στη μιση τιμη. για αδιαβροχη θηκη πηρα την απλη, την οποια την εχω βουτηξει κανα 4-5 μετρα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα. ουτε καν να θολουρα. δεν κανω καταδυσεις με μπουκαλα, αλλα κυριως τη χρησιμοποιω στα χιονια, και καποιες φορες στη θαλασσα. φορτιστη εχω τον ιδιο. με τις "παλιες τιμες" ειχα δωσει: 57 για την καμερα 4 για την καθε μπαταρια 5 για το φορτιστη 10 για τη θηκη 3 για το cover lens 2 για μια απλη καουτσουκ θηκη και 10 για ενα πακετακι με 25 mount βασεις για μηχανη, σκαφος, κρανος, μπρατσο κλπ εκανα βλακεια τοτε που δεν ειχα παρει και το selfoμπαστουνο με τον αερα να επιπλεει. Η αγορα ειχε γινει απο banggood. παντως μπορεις πολλα να τα βρεις σε προσφορες. με μια γρηγορη ματια για μπαταρια εδω Edited September 2, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 εγω εχω παρει +2 κινεζικες και ειμαι μια χαρα. βεβεαια οι τιμες οταν ειχα παρει εγω τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικες. καλυτερα +2 παντως στη μιση τιμη. για αδιαβροχη θηκη πηρα την απλη, την οποια την εχω βουτηξει κανα 4-5 μετρα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα. ουτε καν να θολουρα. δεν κανω καταδυσεις με μπουκαλα, αλλα κυριως τη χρησιμοποιω στα χιονια, και καποιες φορες στη θαλασσα. φορτιστη εχω τον ιδιο. με τις "παλιες τιμες" ειχα δωσει: 57 για την καμερα 4 για την καθε μπαταρια 5 για το φορτιστη 10 για τη θηκη 3 για το cover lens 2 για μια απλη καουτσουκ θηκη και 10 για ενα πακετακι με 25 mount βασεις για μηχανη, σκαφος, κρανος, μπρατσο κλπ εκανα βλακεια τοτε που δεν ειχα παρει και το selfoμπαστουνο με τον αερα να επιπλεει. Η αγορα ειχε γινει απο banggood. παντως μπορεις πολλα να τα βρεις σε προσφορες. με μια γρηγορη ματια για μπαταρια εδω Ωραία όλα φίλε μου.. Η ερώτηση μου είναι αν σε έχει καλυψει η καμερα; όπως είπα δεν είμαι κανένας τύπος που κάνει extreme sports απλά την θεωρώ καλη "φαση" και να τραβήξω εύκολα ένα βιντεακι η μία φωτο. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Φωτογραφική έχει πολύ καλή και αρκετά καλό βίντεο. Sent from my Redmi Note 3 international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ωραία όλα φίλε μου.. Η ερώτηση μου είναι αν σε έχει καλυψει η καμερα; όπως είπα δεν είμαι κανένας τύπος που κάνει extreme sports απλά την θεωρώ καλη "φαση" και να τραβήξω εύκολα ένα βιντεακι η μία φωτο. οι action cams ειναι κατ εξοχην για video και οχι για φωτο. δεν εννοω οτι δεν μπορεις να βγαλεις φωτος, απλα επειδη δεν εχουν οθονη ειναι να τις εχεις σταθερες καπου καρφωμενες και να τραβανε. βεβαια λογω της τεραστιας γωνιας που εχουν μπορεις να βγαλεις φωτο στα τυφλα γιατι κατα 99% θα ειναι μεσα αυτο που θελεις. γενικα φυσικα με εχει καλυψει και με το παραπανω. αψογη ποιοτητα video και φωτο παντα εν συγκριση με τα λεφτα της. παρε μερικα samples https://www.dropbox.com/sh/d3rz23o26nnsmov/AACnRJk7qoNZYGeq_yzWgXQQa?dl=0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Μόνο μη θέλει διόρθωση το focus, γιατί εμένα οι δύο από τις τρεις που έπεσαν στα χέρια μου ήθελαν διόρθωση. Υγ. Σωστός ο emperor Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 οι action cams ειναι κατ εξοχην για video και οχι για φωτο. δεν εννοω οτι δεν μπορεις να βγαλεις φωτος, απλα επειδη δεν εχουν οθονη ειναι να τις εχεις σταθερες καπου καρφωμενες και να τραβανε. βεβαια λογω της τεραστιας γωνιας που εχουν μπορεις να βγαλεις φωτο στα τυφλα γιατι κατα 99% θα ειναι μεσα αυτο που θελεις. γενικα φυσικα με εχει καλυψει και με το παραπανω. αψογη ποιοτητα video και φωτο παντα εν συγκριση με τα λεφτα της. παρε μερικα samples https://www.dropbox.com/sh/d3rz23o26nnsmov/AACnRJk7qoNZYGeq_yzWgXQQa?dl=0 Συμφωνω πως ειναι για βιντεο.. αυτο που θελω να καλυψει η καμερα αυτη ειναι η αναγκη για μια καμερα περα απο του κινητου μου η οποια θα ειναι μικρη, θα βγαζει καλο βιντεο και δεν θα φοβαμαι να την χρησιμοποιησω ειτε στην θαλασσα ειτε σε βουνο, γενικα να μην φοβαμαι να την παρω μαζι μου.. Και απλα επειδη πλεον υπαρχουν παρα πολλες επιλογες προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι πιο κοντα στις "δικες" μου αναγκες.. Σ ευχαριστω για τα samples αν και στα βιντεο μου εριξε λιγο την ποιοτητα οι 2 φωτος ηταν πολυ καλες. Μόνο μη θέλει διόρθωση το focus, γιατί εμένα οι δύο από τις τρεις που έπεσαν στα χέρια μου ήθελαν διόρθωση. Υγ. Σωστός ο emperor Αυτο δεν το καλυπτει η εγγυηση; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Μια χαρά θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Η διόρθωση γίνεται εύκολα, δεν είναι να τη στέλνεις πίσω, άσε που μπορεί να έρθει ίδια. Κάτι είχα διαβάσει ότι γίνεται σε όλες για κάποιο λόγο που δε μου πολυφανηκε σοβαρός.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Μια χαρά θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Η διόρθωση γίνεται εύκολα, δεν είναι να τη στέλνεις πίσω, άσε που μπορεί να έρθει ίδια. Κάτι είχα διαβάσει ότι γίνεται σε όλες για κάποιο λόγο που δε μου πολυφανηκε σοβαρός.. Μαλιστα.. αν και μου αρεσει να πειραζω τα πραγματα μου με ξενερωνει λιγακι η ιδεα του "ελλατωματικου".. αν ειναι οπως το λες και ειναι απλα ενα μικρο θεμα που λυνεται ευκολα τοτε δεν με πειραζει.. Μια ερωτηση σχετικα με τις εκδοσεις ευρωπαικη και ασιατικη..περα απο την μπαταρια που εχω δει να λενε πως ειναι πολυ καλυτερη απο της ασιατικης αλλα ο φακος της ευρωπαικης ειναι λιγο διαφορετικος (νομιζω δεν ειναι polarized αλλα δεν ειμαι σιγουρος).. Εχει κανενας την ευρωπαικη; Επιπλεον, με την εφαρμογη τι παιζει; Edited September 12, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Το πρόβλημα με Το focus αν δεν κάνω λάθος το είχανε συγκεκριμένες παρτίδες. Πρόσφατα δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ναι πλην όμως μου έτυχε και με Z23L και με Z23A Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ναι πλην όμως μου έτυχε και με Z23L και με Z23A Πλοίο από τα δύο είναι πιο προσφατο; Υπάρχει πουθενά η κάμερα για παραγγελία; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Συμφωνω πως ειναι για βιντεο.. αυτο που θελω να καλυψει η καμερα αυτη ειναι η αναγκη για μια καμερα περα απο του κινητου μου η οποια θα ειναι μικρη, θα βγαζει καλο βιντεο και δεν θα φοβαμαι να την χρησιμοποιησω ειτε στην θαλασσα ειτε σε βουνο, γενικα να μην φοβαμαι να την παρω μαζι μου.. Και απλα επειδη πλεον υπαρχουν παρα πολλες επιλογες προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι πιο κοντα στις "δικες" μου αναγκες.. Σ ευχαριστω για τα samples αν και στα βιντεο μου εριξε λιγο την ποιοτητα οι 2 φωτος ηταν πολυ καλες. δοκιμασε να τα κατεβασεις να δεις την αναλυση τους, μεσω browser παιζουν ουτε στα 240p! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts