Jump to content

MrGeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    256
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MrGeo

  1. Εχω ψαξει στο Aliexpress αλλα ψαχνω τη αυθεντικη γιατι μου αρεσει και σχεδιαστικα. Γενικα σε κανενα απο τα ιντερνετικα μαγαζια δεν υπαρχουν οι αυθεντικες θηκες.
  2. Παιδες εχει κανενας την αυθεντικη δερματινη θηκη για το κινητο;Ξερει κανεις που μπορω να τη βρω; https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/oneplus-3t-oneplus-3-get-an-official-textured-leather-case-1642209
  3. Καλησπερα φιλε μου, ειδα στο θεμα οτι πουλας το 1+3τ και ηθελα να ρωτησω αν εχει καμια original θηκη για το κινητο που να πουλας ξεχωριστα.
  4. Ρε μάγκες έχει κανένας τις original θήκες πουθενα; ψάχνω την δερμάτινη και την carbon αλλά πουθενα.. Ούτε μεταχειρισμενεσ δεν βρίσκω..
  5. καλησπερα μαγκες ψαχνω την official leather για το 3t αλλα στο σαιτ ειναι "out of stock". Την εχει βρει κανενας πουθενα αλλου ή εχετε βρει καμια ομοια με αυτη;
  6. MrGeo

    OnePlus 3T

    Μαγκες εχω ενα nexus 6p και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα 3τ μονο και μονο για τη διπλη καρτα σιμ. Απο αυτα που εχω δει το κινητο ακομα και τωρα πεταει. Πιστευετε αξιζει η αλλαγη; Ειχε κανεις το nexus πριν η μετα το 3τ;
  7. Ρε φίλε πόσο καιρό έκανε το service; πάω και εγώ για μπαταρία και ίσως πλακέτα για το γνωστό θέμα με το μικρόφωνο και φοβάμαι να μην μείνω καιρό χωρίς κινητό και είμαι και στο στρατο. Επιπλέον στους Αμπελόκηπους που λέτε είναι TS solutions η το επισημο; γιατί δεν ήξερα σε ποια αντιπροσωπεία να το στειλω.
  8. Περασα, οπως περναω παντα, την τελευταια εκδοση μεσω adb και τωρα δεν εχω κινητο.. εβαλα την 8.0.0 και boot-αρε κανονικα αλλα δεν λειτουργουσε τπτ. Δλδ δεν εμπαινε στις ρυθμισεις, ουτε update μπορουσε να κανει ουτε τπτ.. Σκεφτομαι να περασω μονο την twrp recovery για να φλασαρω μια custom rom γιατι εχω μεινει χωρις κινητο. Μετα απο bootloop αν κανω flash custom recovery και επειτα custom rom θα εχω θεμα με brick.
  9. Παιδες αποφασισα και εγω να στειλω το κινητο για service γιατι εχω το "καλσσικο" μικρο-θεμα με το noice-cancelling mic και εκτος του οτι με κουραζει επιπλεον σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη. Στο θεμα επειδη ειχα ρουτ περασα την τελευταια 8.0.0 και σημερα πηγα να κλειδωσω το bootloader ετσι ωστε να μην εχω θεμα με την εγγυηση, αλλα οταν πηγα να δω αν οντως δεν εχω το TWPR και μπηκα στο recovery μου εβγαλε το "no command". Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο και αν μπορω κανονικα να το κλειδωσω;
  10. Μολις περασα το bamboo skin της dbrand και εχω να πω πως ειναι πανεμορφο.. Με ζορισε λιγο με το μικροφωνο και τα γραμματακια αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο! Οπως γενικα το σκεφτεται τωρα με το black friday λογικα θα εχουν πολυ καλες τιμες!
  11. ΟΤΑ δεν παίζει λόγω του custom recovery οπότε μάλλον χειροκίνητα θα το κανω.
  12. παιδες μου ηρθε το developer preview 2 για την 7.1.1 του νοεμβριου.. θα περασει ΟΤΑ για ειμαι root με custom recovery σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος! :P
  13. Δες στο θέμα με τα αξεσουάρ..
  14. Εχει κανενας την rhino shield να μου πει αν ειναι καλη και αν αξιζει;
  15. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα που είναι η οθόνη του Ν5..προσωπικα μου αρέσει ακόμα και τώρα οπότε το πιάνω στα χέρια μου. Γούστα είναι αυτα.. Αλλά από κάμερα, μπαταρία ηχείο κλπ χαλια.
  16. Εγώ είμαι στην 7.1.1 και δεν έχω κανένα προβλημα.. Την μέρα την βγάζει άνετα με wifi-3g συνέχεια ανοιχτά και έχω SOT 4 ώρες μέσο ορο. Δεν είναι οι καλύτεροι χρόνοι που έχω δει αλλά μου αρκούν για αυτά που το χρειαζομαι. Τέλος, επειδή είχα την 7.0 και δεν ήμουν ενθουσιασμένος από το σύνολο έβαλα την 7.1.1 και μπορώ να πως πάει μια χαρά.
  17. Δοκιμασα αλλα δεν γινεται τίποτε.. Μαλλον να ξανα περασω το superSU
  18. Ναι ρε Κωστα και αυτο ειναι το θεμα, γιατι ειναι σαν να μην εχω δικαιωματα διαχειρηστη. Ουτε το texdroider που αλλαζει τα dpi μου αλλαζει.. Και αντε δεν με πολυ νοιαζει τα dpi αλλα το θεμα με το μικροφωνο ειναι πονος!
  19. Παίδες έχω ένα θέμα, είμαι στην τελευταία dev preview και έκανα root κλασικά γιατί χρειάζομαι 2 εφαρμογές. Το θέμα είναι πως αν και είμαι ροοτ δεν μπορώ να αλλάξω το built.prop αρχεία για την μοντα με το μικρόφωνο και το texdroider δεν μου αλλάζει τα dpi της οθόνης. Έχει κανένας καμία ιδέα; είναι σαν να μην είμαι ροοτ αν και τσεκαρα με τις root checker και έχω root access κανονικα.
  20. που το ειδες αυτο;
  21. Δες καλύτερα στο αντίστοιχο θεμα με τα αξεσουάρ.. Φιλικά στο λεω.
  22. Δεν είχε.. Έκανα factory reset και έστρωσε.. Κάποιο κόλλημα θα εφαγε.
  23. Παιδες εχω μια απορια, δεν μπορω να βρω το "system update" στο κινητο μου..περασα την official rom στο "about phone" δεν μου βγαζει την επιλογη για "system update".
  24. Εγω ειμαι στην 7.0 ΡΝ7 και σκεφτομαι να περασω την 7.1 για αλλαγη, πρεπει πρωτα να τα κανω ολα στοκ (ρομ, κερνελ, recovery κλπ κλπ);
  25. Να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να ισχυει αυτο, διοτι η google εβγαλε τα nexus για dev κατα βαση. Αρα απο παντα ηταν συσκευες των beta tests απλα φετος αλλαξε την συνταγη (και το ονομα).. Οσοι ειχαν nexus το επαιρναν γιατι ηξεραν πως ναι μεν θα ειχαν ενημερωσεις απο την μαμα αλλα και πολλα καλουδια απο το xda.
×
×
  • Create New...