sp07ky Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα , εγώ έχω το εξής πρόβλημα στον υπολογιστή μου: Ανοίγω τη σελίδα και μπαίνω κανονικά μέσω hotspot του κινητού μου και μου εμφανίζει παράθυρο το cosmote tv go player για σύνδεση σε εξέλιξη ή για αναζήτηση αν είναι εγκατεστημένο το player. Στο τέλος μου ζητάει να κατεβάσω πάλι το player ενώ είναι ήδη εγκατεστημένο . Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες μόνο . Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιιο; Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστω εκ των προτέρων! Το ίδιο θέμα έχω και γω. Αφού έφαγα καμια ώρα απο τηλεφώνου χωρίς να βγάλω άκρη έφτασα στο εξής συμπέρασμα: Ανοίγω τη σελίδα απενεργοποιώ antivirus κάνω εγγατάσταση το tv go, όταν ολοκληρώσει πατάω στην αρχική σελίδα σύνδεση επιλέγω κανάλι και παίζει. Edited December 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenmouth Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλησπέρα, εγώ έχω COSMOTE triple play στο πατρικό μου στο όνομα μου και το cosmote double play του σπιτιού είναι στο όνομα της συζήγου. Πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω σαν σταθερό χρήσης του COSMOTE TV GO το σταθερό του σπιτιού που μένω τώρα και μου λένε πως πρέπει να είναι και αυτό στο όνομα μου και όχι στης συζήγου. Τι απ όλα ισχύει? Έχει περάσει καιρός από τότε που έκανα το post και ακόμα περισσότερος από τότε που έκανα την διαδικασία. Πολύ πιθανό να έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι την διαδικασία την είχα κάνει μέσω του site και όχι από το τηλέφωνο. Νομίζω ότι δεν χάνεις κάτι να κάνεις μία δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ανάμεσα σε κοσμοκαρτα και what's up πιο πακέτο συμφέρει πιο πολύ ή είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει το otetv go σε tablet με Intel επεξεργαστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Έχω what's up & xiaomi redmi note 3 pro. Οtetv go δούλευε μέχρι πριν από λίγο καιρό χωρίς πρόβλημα, μέχρι που έβγαλε ένα μήνυμα "Για την προβολή περιεχομένου πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Otetv ADSL Σύνδεση ή ένα από τα κινητά που έχετε δηλώσει για χρήση της υπηρεσίας. Για πληροφορίες 13888." Αφου μπήκα διαχείριση τηλεφώνου να δω αν είναι δηλωμένο το νούμερο και δεν βγήκε, έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή ξανά εγκατάσταση, επανεκκίνηση, δοκιμές χωρίς αποτέλεσμα, πήρα τηλ 13888. Μιλώντας με τμήμα otetv go με δοκιμές κάνα τέταρτο με σύνδεσε με τμήμα cosmoκαρτας για τις προσφορές και ποιες είναι κατάλληλες για otetv go. Αφού πέρασε κάνα 20λεπτο δεν βγήκε άκρη, έχω πρόγραμμα κάθε μήνα αγοράζω έχω φτάσει 5gb με είπε είμαι εντάξει από ίντερνετ και ξανά σύνδεση με otetv go άλλο ένα 20λεπτο δηλωθηκε βλάβη. Ακόμα το ίδιο μήνυμα έχω. Τα παιδιά που μίλησα να πω ήταν ευγενέστατα αλλά δεν βρήκα ακόμα λύση. Εχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ίδιο θέμα? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk Edited February 18, 2017 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σε μένα το plugin μια παίζει και 5 δεν παίζει. (win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Zητάει συνεχως να το ξανακατεβάσω ενώ υπάρχει μέσα.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σε μένα το plugin μια παίζει και 5 δεν παίζει. (win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Zητάει συνεχως να το ξανακατεβάσω ενώ υπάρχει μέσα.. Ναι και γω ειχα το ιδιο προβλημα με το που περασε το τελευταιο update του firefox.Εβαλα την προηγουμενη εκδοση και ολα κομπλε.Απλα παταω ακυρο πλεον στο update. Αλλα και αρκετες φορες κρασαρει η εφαρμογη και ξαναανοιγει μονη της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Που βρηκες την προηγούμενη έκδοση του plugin που λες? έχεις κάποιο λινκ? Τουλάχιστον να το περάσω μέχρι να το φτιάξουν.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Που βρηκες την προηγούμενη έκδοση του plugin που λες? έχεις κάποιο λινκ? Τουλάχιστον να το περάσω μέχρι να το φτιάξουν.. Ετσι οπως το ειπα ειναι λογικο να μπερδευτηκες..εννοουσα την προηγουμενη εκδοση του firefox..sorry.. Για δοκιμασε αν θες με προηγουμενη εκδοση firefox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Α λέω και γω. Θα το κοιτάξω οκ αν και δεν είναι λύση αυτή. Ελπίζω να το διορθώσουν γρήγορα πάντως (δεν ξέρω καν αν το γνωρίζουν οι κύριοι του ΟΤΕ βασικά). Anyway, θενκς! Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Παιδιά γνωρίζουμε τελικά εάν θα διατεθεί και για mac η εν λόγω λειτουργία? Γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Παιδιά γνωρίζουμε τελικά εάν θα διατεθεί και για mac η εν λόγω λειτουργία? Γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο. Και εγώ το ψάχνω και ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Και εγώ το ψάχνω και ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι. Μίλησα με cosmote σήμερα και πλέον είναι διαθέσιμο και για mac! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Το θεωρώ απαράδεκτο να έχω σύνδεση κινητής μόνο στον ΟΤΕ για να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία.Ηδη παίρνουν αρκετά μέσω triple play και από το κινητό θέλουν;Ε όχι!.Δε πρέπει καν να λέγεται go.Ελπιζω να το φτιάξουν να παίζει σε όλους τους παρόχους.Προς το παρόν το δουλεύω μόνο στο σπίτι ή σε άλλα σπίτια που εχουν ΟΤΕ σταθερό ιντερνέτ.... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Δηλαδή σε άλλα σπίτια που έχουν σταθερό ΟΤΕ δουλεύει;; Σε μαγαζιά ή επιχειρήσεις με σταθερό ΟΤΕ, έχει δοκιμάσει κανείς;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα στο pc με την εφαρμογη? Ενω ανοιγει το παραθυρο δεν δειχνει τιποτα με οτι και αν δοκιμασα(chrome,firefox)..αρκετες μερες το εχω αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ Δοκίμασα και εγώ σε Windows 7 sp1 x64 με Chorme, Mozilla, Explorer 11 με καθαρισμένα τα cookies με reset στον rooter Απενεργοποιημένα τα Avira και το AntiMalwareBytes Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Βγάζει ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ. Μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής μήπως διορθωθεί το θέμα. http://image.prntscr.com/image/7f0e699b83cb4a7ba1291723c046e168.png Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δοκιμασε να αντικαταστησεις αν θες την συσκευη(pc) με την ιδια συσκευη(pc)..ετσι το ελυσα τοτε.. Τωρα ξανακολλησε απο τοτε που περασα το creators update στα 10..και επειδη εφτασα στο οριο της αλλαγης συσκευης σε ενα μηνα δεν μπορω να αλλαξω ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 (edited) Έχω what's up & xiaomi redmi note 3 pro. Οtetv go δούλευε μέχρι πριν από λίγο καιρό χωρίς πρόβλημα, μέχρι που έβγαλε ένα μήνυμα "Για την προβολή περιεχομένου πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Otetv ADSL Σύνδεση ή ένα από τα κινητά που έχετε δηλώσει για χρήση της υπηρεσίας. Για πληροφορίες 13888." Αφου μπήκα διαχείριση τηλεφώνου να δω αν είναι δηλωμένο το νούμερο και δεν βγήκε, έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή ξανά εγκατάσταση, επανεκκίνηση, δοκιμές χωρίς αποτέλεσμα, πήρα τηλ 13888. Μιλώντας με τμήμα otetv go με δοκιμές κάνα τέταρτο με σύνδεσε με τμήμα cosmoκαρτας για τις προσφορές και ποιες είναι κατάλληλες για otetv go. Αφού πέρασε κάνα 20λεπτο δεν βγήκε άκρη, έχω πρόγραμμα κάθε μήνα αγοράζω έχω φτάσει 5gb με είπε είμαι εντάξει από ίντερνετ και ξανά σύνδεση με otetv go άλλο ένα 20λεπτο δηλωθηκε βλάβη. Ακόμα το ίδιο μήνυμα έχω. Τα παιδιά που μίλησα να πω ήταν ευγενέστατα αλλά δεν βρήκα ακόμα λύση. Εχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ίδιο θέμα? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk Το ίδιο μήνυμα βγάζει και σε μένα όταν προσπαθώ να δω με τα δεδομένα του κινητού. Όταν όμως χρησιμοποιώ το WiFi του σπιτιού (άλλης εταιρίας) για να δω από το κινητό ή όταν κάνω hotspot το κινητό μου για να δω από τον υπολογιστή, τότε λειτουργεί κανονικά. Τελικά βρήκες λύση για το πρόβλημα; Edited June 22, 2017 by akar2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή σε TV box? ενώ βγαίνει το μικρό κουτάκι κάτω δεξιά και παίζει κανονικά, μόλις πάω να το βάλω full screen πετάει σφάλμα και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλημέρα, το ote TV go παίζει με Vodafone ή wind mobile internet ή μόνο με cosmote? Ρωτάω γιατί μου λήγει τον άλλο μήνα το mobile internet που έχω στην cosmote και λέω μήπως βρω κανένα καλύτερο πακέτο στις άλλες δύο εταιρείες. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλημέρα, το ote TV go παίζει με Vodafone ή wind mobile internet ή μόνο με cosmote? Ρωτάω γιατί μου λήγει τον άλλο μήνα το mobile internet που έχω στην cosmote και λέω μήπως βρω κανένα καλύτερο πακέτο στις άλλες δύο εταιρείες. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, κάποιος που γνωρίζει να μου πει την γνώμη του? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. September 19, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλησπέρα, αυτό είναι άρθρο άποψης, παρακαλώ τις απορίες σας στο σχετικό υποφορουμ :) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolegr80 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Έχω tablet χωρίς sim .Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει καρτοκινητη cosmote σε κινητό ώστε να ενεργοποιησει το sms και μετά να το χρησιμοποιήσει σε tablet που έχει κατεβάσει εκεί το πρόγραμμα από το playstore? To tablet είναι sasmusg galaxy note 10.1 χωρίς sim και θέλω να βλέπω στο σπίτι που έχω wifi vodafone home (hol) WIFI και ΚΑΡΤΑ στο ίδιο όνομα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Έχω tablet χωρίς sim .Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει καρτοκινητη cosmote σε κινητό ώστε να ενεργοποιησει το sms και μετά να το χρησιμοποιήσει σε tablet που έχει κατεβάσει εκεί το πρόγραμμα από το playstore? To tablet είναι sasmusg galaxy note 10.1 χωρίς sim και θέλω να βλέπω στο σπίτι που έχω wifi vodafone home (hol) WIFI και ΚΑΡΤΑ στο ίδιο όνομα. Ευχαριστώ Εγώ προσωπικά κάνω τα εξής: 1.Κάνω απλά Log in μέσω δεδομένων στην συσκευή που έχω τον δηλωμένο αριθμό Cosmote 2.Κάνω Log οut 3.Συνδέω την συσκευή μέσω wifi τώρα 4.κάνω πάλι τα 2 παραπάνω αλλά μέσω wifi 3.Μετά από αυτά τα βήματα έχω για 2 μέρες έχω πρόσβαση από την δεύτερη δηλωμένη συσκευή μέσω του wifi δικτύου της 3ης διαδικασίας. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts