Jump to content

sotiriod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotiriod

  1. ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ Δοκίμασα και εγώ σε Windows 7 sp1 x64 με Chorme, Mozilla, Explorer 11 με καθαρισμένα τα cookies με reset στον rooter Απενεργοποιημένα τα Avira και το AntiMalwareBytes Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Βγάζει ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ. Μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής μήπως διορθωθεί το θέμα. http://image.prntscr.com/image/7f0e699b83cb4a7ba1291723c046e168.png
  2. Καλημέρα στην παρέα. Φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Κλείνω την εφαρμογή του BlackBerry Desktop Software. Τρέχω το αντίστοιχο της Vodafone, Wind ή Cosmote. Μόλις τελειώσει κλείσε το Desktop Software αλλά ΟΧΙ το Application loader που θα σου βγάλει. Σβήσε το αρχείο vendor.xml από τον φάκελο c:\program files\common files\research in motion\apploader Αποσύνδεσε το Blackberry βγάλε μπαταρία ξαναβάλε την και ξανασύνδεσε στο USB το Blackberry. Αν δεν τρέξει το Desktop Software αυτόματα τρέξτο. Στο παραπάνω παράθυρο που σου έχει βγάλει για το Application Loader που σου είπα να μην το κλείσεις πάτα να το τρέξει. Επέλεξε τι θες να εγκαταστήσεις στην συνέχεια. Όλα αυτά με την sim μέσα βέβαια.
  3. Για τα παραπάνω έχουμε καμιά λύση?
  4. Σαφώς και δεν είναι iPhone δεν το συζητάω... για το σήμα GSM λέω.
  5. Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα για την γυναίκα μου το συγκεκριμένο και έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. Της πήρα και ζελατίνα προστασίας για την οθόνη αφής και δουλεύει άψογα. Το μόνο που πρόβλημα είναι στο σήμα βέβαια... παρόλο που δείχνει ότι έχει καλό σήμα δεν παίζει ικανοποιητικά. Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κάποιος ακόμα. Θα κάνω 2 ερωτήσεις. 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να βλέπουμε video μέσω Internet για παράδειγμα από το site του καναλιού MEGA? 2. Υπάρχει πρόγραμμα σαν αυτό που έχω στο iPhone μου (Air Video Server) ώστε να βλέπουμε αρχεία video από το PC στο κινητό μέσω WiFi? Αν υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα θα το προτιμούσα βέβαια. Ευχαριστώ και καλή Σαρακοστή.
  6. Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ... Της συσκευής εννοώ (μόλις ανοίγεις το κινητό σου ζητάει το pin της sim και μετά τον κωδικό της συσκευής. Αυτό μετά από κάποια λεπτά ξανακλειδώνεται και το ξ αναζητάει να το βάλεις για να ξεκλειδώσεις το κινητό και να συνεχίζεις να το δουλεύεις. Προφανώς να είναι το ίδιο με το κλείδωμα πληκτρολογίου. Έχει 2 αρχεία.... Πιό από τα 2 να κατεβάσω? 78.9 Mb Драйвера для BlackBerry® 8700g 94.7 Mb Драйвера для BlackBerry® Desktop Software 4.6. Συγκεκριμένα μου συμβαίνει αυτό που βρήκα στο παρακάτω site, αν διαβάσετε στην παράγραφο 6. http://www.wireless.att.com/support_static_files/KB/KB81265.html http://www.wireless.att.com/support_static_files/KB/PATTLNK_4262007_165-8300_4.2.2_Settings_Options_SecurityOptions_GeneralSettings_Password_field.jpg Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βέβαια εμένα δίπλα στην επιλογή Enabled του Password, έχει ένα λουκετάκι.
  7. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Έχω στα χέρια μου ένα BlackBerry 8700 του κουνιάδου μου και του έκανα την τελευταία αναβάθμιση (Vodafone). Το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι ζητάει να αλλάξεις τον κοδικό της συσκευής και δεν σε αφήνει να ξαναβάλεις παλιότερο. Δοκίμασα από τις ρυθμίσεις να το απενεργοποιήσω να μου ζητάει κοδικό αλλά η επιλογή αυτή έχει ένα λουκέτο δίπλα και δεν με αφήνει να το αλλάξω. Τι κάνουμε? Σας ευχαριστώ.
  8. Σωστό αυτό που λές, αλλά το θέμα είναι ότι δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα για να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα για τον χρήστη μόνο.
  9. Ερώτηση. Πως μπορώ να εγκαταστήσω 2η γλώσσα στο Live Messenger? Ρωτάω γιατί υπάρχουν σε ένα PC 2 users με διαφορετικές γλώσσες και από ότι είδα ότι εγκαθιστάς στο ένα γίνεται και στα 2 ίδια γλώσσα μετά.
  10. Του βάζω τώρα της Vodafone το μαμά μέσω WiFi αρχείο για να του το κάνω εγκατάσταση πάλι και να τους το στείλω πακετάκι.
  11. Και σαν Disk Drive το ίδιο βγάζει. Το Active Sync 4.5 έχω φίλε μου. Δυστυχώς το είχα είδη δοκιμάσει.
  12. Το δοκίμασα και με άλλα καλώδια και με το δικό του της μάνας του. Πάλι τα ίδια κάνει. Δεν δοκίμασα να καθαρίσω θύρες... θα δοκιμάσω.
  13. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα HTC Touch Diamond. Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζουν τα Windows την συσκευή και βγάζει μήνημα Άγνωστη συσκευή USB. Το έχω δοκιμάσει σε 4 PC και κάνει το ίδιο. Τι του έχω κάνει Hard Reset να ξαναγίνει εγκατάσταση στο HTC από την αρχή, τι το βάζω να το βλέπει σαν δίσκο, τι του κσετσεκάρω το "Enable advance network functionality) πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω?
  14. sotiriod

    Destinator 6

    Καλησπέρα παιδιά. :worry: Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρω άλλες γλώσσες για το D6? Ένας φίλος πήρε ένα MIO C320b και το ξεκλείδωσα για να του βάλω το D6. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά το έχω μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Ψάχνουμε να βρούμε Πολωνικό menu καθώς και ήχους Πολωνικούς. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.:!:
  15. Παιδιά έχω GPS στο αυτοκίνητο το οποίο δουλεύει προς το παρόν με το Destinator 7. Υπάρχει έκδοση για το Garmin που μπορώ να το βάλω σε αυτό το GPS? Είναι με SD Card και είναι μορφής Windows.
  16. Μπορώ να έχω κάποιο link παρακαλω? Thnx...
  17. Να ρωτήσω... υπάρχει έκδοση που μπορώ να την βάλω στο αυτοκίνητο με αντίστηχη διαδικασία? Σε κάρτα SD θα το βάλω.
  18. Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά έχω βάλει το Garmin Maps Mobile™ XT σε 2 Nokia N95 (δικό μου και ενώς φίλου μου) και σε 1 Nokia N95 8Gb ενως άλλου φίλου και δουλεύουν όλα άψογα. Σήμερα πήρα με επιχωρήγηση από την Vdfn το Nokia Ν78 για μένα σαν 2η συσκευή. Έβαλα το Garmin Maps Mobile™ XT μέσα στο κινητό με την γνωστή διαδικάσία, αλλά δεν ανοίγει καν το πρόγραμμα. Το έχει δοκιμάσει κανένας με το N78? Μήπως έχει άλλη διαδικασία ή άλλο ****** πρόγραμμα?
×
×
  • Create New...