RAVER Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 παιδες θελω μια απλη ξυριστικη μηχανη οπου να μπορω να τα παρω εντελως τα γενια αλλα και να μπορω να καθορισω το μηκος τους.υπαρχει κατι τετοιο???θελω κατι σχετικα απλο καθως δεν εχω και τα πιο πλουσια γενια του κοσμου! φθηνες καλες ξυριστηκες μηχανες ειναι οι Babyliss. εγω τετοια εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Όπως επίσης και οι Remington. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Όπως επίσης και οι Remington. :) πηγαινεις σε ακριβοτερη κατηγορια...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 πηγαινεις σε ακριβοτερη κατηγορια...:cool: Σοβαρά; Πόσο πάνε οι Babyliss; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Σοβαρά; Πόσο πάνε οι Babyliss; απο 15 ευρο και ανω,αλλα και αυτες που αναφερες δεν ειναι σε τιμη πολυ ακριβες,αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι δεν της βρισκεις σε πολλα καταστηματα. οπως και να'χει εγω μηχανη χρησιμοποιω αποκλειστικα για κουρεμα (ξυρισμα κεφαλιου). παντως στην αγορα βρισκεις και με 150-200 ευρο ξυριστικη-κουρευτικη μηχανη που το θεωρω μεγαλη κοροιδια :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 απο 15 ευρο και ανω,αλλα και αυτες που αναφερες δεν ειναι σε τιμη πολυ ακριβες,αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι δεν της βρισκεις σε πολλα καταστηματα. οπως και να'χει εγω μηχανη χρησιμοποιω αποκλειστικα για κουρεμα (ξυρισμα κεφαλιου). παντως στην αγορα βρισκεις και με 150-200 ευρο ξυριστικη-κουρευτικη μηχανη που το θεωρω μεγαλη κοροιδια :cool: Συμφωνώ. Από τη στιγμή που οι διαφορές είναι ελάχιστες, δεν νοείται τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Όπως επίσης και οι Remington. :) Είχα πάρει μία τέτοια, σε έναν χρόνο τα φτυσε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Είχα πάρει μία τέτοια, σε έναν χρόνο τα φτυσε :p Και η πρώτη δική μου (και μάλιστα στο εξάμηνο). :p Αλλά φτιάχτηκε και από τότε είναι σκυλί. Πάντως πήρα μία ίδια για backup. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Και η πρώτη δική μου (και μάλιστα στο εξάμηνο). :p Αλλά φτιάχτηκε και από τότε είναι σκυλί. Πάντως πήρα μία ίδια για backup. :p Εγώ πήρα μια Braun (cruzer 2) νομίζω και έχω βρει την υγειά μου. Κοπτική για τα πολλά και μετά ξυριστική.2 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Φίλε GeoGlx, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις διαφορές σε σχέση με τη philips, κυρίως στο πόσο βαθύ είναι το ξύρισμα... Είμαι σε φάση αναζήτησης γιατί η philips μου (τρικέφαλη) "παρέδωσε" και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε braun ή να ξαναπάρω philips. Κάπιοι λένε πως οι braun με την ημικυκλική κεφαλή δεν κάνουν πολύ βαθύ ξύρισμα... Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Με τη χρήση κ πίεση που ασκώ. Το πολύ βαθύ δεν το έχει. είναι πολύ φιλικό στο χρήστη. Νομίζω η 3κέφαλη ήταν σε ποιο βαθύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 παιδιά σκέφτομαι να πάρω την Braun Cruzer 4 που έχω βάλει στο μάτι στον κωτσόβολο.να ρωτήσω είναι καλή? το ξύρισμα είναι βαθύ η έχεις πάλι το αξύριστο look....επίσης με ενδιαφέρει μια που κουρεύει και το σώμα για να κουρέβω τα πόδια/στήθος κ.λ.π ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές μου? είχα μια της philips με 3 κεφαλές και είχα απίστευτο ερέθισμα μετά(έχω πολύ άγρια γένια και σκληρά) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgilio Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Δεν νομιζω οτι κανει για σενα αν εχεις σκληρα και πυκνα γενια.. Ειναι καλη για αραια και μαλακα,αλλα μεχρι εκει..Για σενα λογικα η καλυτερη λυση ειναι το ξυραφι,ή μια πολυ πιο ακριβη ξυριστικη(της ταξης των 150 ευρω και πανω) Εχω την cruzer3 και απλα δεν κανει!Ειδικα η κουρευτικη της ειναι για τα μπαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Παιδιά έχετε να μου προτείνετε ξυριστική-κουρευτική μηχανή γύρω στα 40-50 ευρώ? Την θέλω πιο πολύ για να διατηρώ τα μαλλιά στο πλάγιο της κεφαλής χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο κομμωτήριο κάθε λίγο αλλά και να την έχω για τα γένια (χαλαρά,τπτ το ιδιαίτερο). Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά έχετε να μου προτείνετε ξυριστική-κουρευτική μηχανή γύρω στα 40-50 ευρώ? Την θέλω πιο πολύ για να διατηρώ τα μαλλιά στο πλάγιο της κεφαλής χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο κομμωτήριο κάθε λίγο αλλά και να την έχω για τα γένια (χαλαρά,τπτ το ιδιαίτερο). εγω εχω μια Babyliss και ειμαι ευχαριστημενος.αλλα ειναι καθαρα κουρευτικη. για μενα δεν αξιζει να δωσεις περισσοτερα χρηματα απο 50 ευρο.γιατι την δουλεια σου την κανεις μια χαρα,και αν τα παιξει..πας και αγοραζεις αλλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Finn η καλύτερη επιλογή είναι να ρίξεις μια ματιά σε κουρευτικές της Philips. 1.http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=54751 2.http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9677 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Προβληματισμοί, ερωτήσεις, παρατηρησεις που αφορουν την καθημερινη ταλαιπωρια η απολαυση για μερικους, του αντρα:) Και ξεκιναω....Τι after shave χρησιμποιειτε? Ταλαιπωρειται κανεις οπως εγω απο τα κοψιματα-καψιματα κοκκινιλες? Δυστυχως ολα τα after shave του σουπερ μαρκετ δεν εχουν κανει τιποτα. Εχει να προτεινει κανεις κατι? Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabareos Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 παιδια καλησπερα.εγω μετα απο καποια ξυρισματα με το ξυραφακι κυριωσ σε νεοτερη ηλικια βλεπω τωρα να βγαινουν πυκνεσ τριχουλεσ κατω απο τα ματια κατω απο το ζυγοματικο(ξεκινουσα να βαζω ξυραφι σε μεγαλυτερο υψοσ απο οτι επρεπε).αυτεσ οι τριχεσ μεγαλωνουν σε μηκοσ.ειναι ακρωσ ανεπιθυμητεσ.ξερετε τι να κανω ωστε να φυγουν δια παντοσ απο εκει??!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=4970&page=72 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 παιδια καλησπερα.εγω μετα απο καποια ξυρισματα με το ξυραφακι κυριωσ σε νεοτερη ηλικια βλεπω τωρα να βγαινουν πυκνεσ τριχουλεσ κατω απο τα ματια κατω απο το ζυγοματικο(ξεκινουσα να βαζω ξυραφι σε μεγαλυτερο υψοσ απο οτι επρεπε).αυτεσ οι τριχεσ μεγαλωνουν σε μηκοσ.ειναι ακρωσ ανεπιθυμητεσ.ξερετε τι να κανω ωστε να φυγουν δια παντοσ απο εκει??!!! δεν πρέπει να τις κάνεις με ξυράφι... δεν κάνει τόσο πάνω... μπορεί να γίνουν άγριες... τις συγκεκριμένες πρέπει ή να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό ή να τις βγάζεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών ή να τις κόβεις με ψαλίδι (αν και το τελευταίο δεν είναι και πολύ αποτελεσματικό...) ... Μίλα με κάποιον δερματολόγο αν το πρόβλημα είναι μεγάλο πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 παιδια καλησπερα.εγω μετα απο καποια ξυρισματα με το ξυραφακι κυριωσ σε νεοτερη ηλικια βλεπω τωρα να βγαινουν πυκνεσ τριχουλεσ κατω απο τα ματια κατω απο το ζυγοματικο(ξεκινουσα να βαζω ξυραφι σε μεγαλυτερο υψοσ απο οτι επρεπε).αυτεσ οι τριχεσ μεγαλωνουν σε μηκοσ.ειναι ακρωσ ανεπιθυμητεσ.ξερετε τι να κανω ωστε να φυγουν δια παντοσ απο εκει??!!! Μονο με χρηση laser μπορεις να απαλλαγεις απο αυτες,το ξερω οτι ειναι αντιαισθητικο..αλλα εφοσον εχουν βγει..δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο,απο το να της ξυριζεις.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Εγώ αποφάσισα να αφήσω λίγο μούσι οπότε παρήγγειλα αυτήν εδώ: Remington Professional MB320C 30€ με τα μεταφορικά, την περιμένω πως και πως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Από πόσο χρονών -φυσιολογικά- πρέπει κάποιος ν'αρχίζει να ξυρίζεται; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Φυσιολογικά αρχίζεις να ξυρίζεσαι από τα 15 περίπου. Γενικά, οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία ξεκινάν και ξυρίζονται. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 οσο πιο αργα..τοσο καλυτερα.εγω αρχισα απο τα 18 αν θυμαμαι καλα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σε αυτό έχεις δίκιο, γιατί μετά θα βγαίνουν όλο και πιο συχνά τα γένια και μετά θα αρχίσει και ο johnthegreek να βαριέται το συχνό ξύρισμα :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts