Jump to content

domenico

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About domenico

  • Ημ. Γέννησης 14/12/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

domenico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για ελληνικό πληκτρολόγιο κατέβασα το go keybord. Εγκατέστησα το λογισμικό που μου πρότεινες μέσω των οδηγιών αυτού του βίντεο το οποίο είναι απίστευτα βοηθητικό και αναλυτικό! Καλό ρουτ σε όλους, το χρειάζεται η συσκευή οπωσδήποτε!
  2. Φίλε μου τελικά τα κατάφερα, σε ευχαριστώ πολύ! Καλό σου βράδυ
  3. μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις αυτές τις οδηγίες? 1.need new CWM 6.0.0.3 2.Copy on you sd card in zip format file Cm7 ot 991. 3.frst Wipe data/factory reset,and wipe cache partition 4.instal zip file . 5.restart the phone and wait 5-8 min Δηλαδή μόνο αυτά χρειάζονται?
  4. Χμ, σε ευχαριστώ πολύ. Πως ακριβώς θα το κάνω αυτό? Δεν έχω και πολύ καλή σχέση με τέτοια θέματα, 2η φορά είναι που ρουτάρω κινητό και δεν στάθηκα ακριβώς τυχερός. Δεν ολοκληρώθηκε το root, και τώρα μου έχει μείνει το κινητό όπως ήταν, με την διαφορά ότι κάθε μήνυμα έρχεται 25 φορές!
  5. τελικά τα κατάφερα με το soclick, αλλά όταν πατάω root μου βγάζει the following device does not have drivers installed και μετά το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται. Καμιά ιδέα?
  6. Καλημέρα φίλε μου, έχω αυτήν την συσκευή και έχω δεινοπαθήσει κυριολεκτικά. Αποφάσισα να την κάνω root αλλά το superoneclic δεν λειτουργεί απο τον σύνδεσμο που παραθέτεις, και όταν το κατεβάζω απο αλλού μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα κατα την εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να ξέρεις απο που το κατεβάζω και λειτουργεί? Επίσης, αξίζει? Δηλαδή είναι επιτέλους για χρήση της προκοπής η συσκευή μετά? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. ολοι ετσι ήμασταν τις πρωτες μέρες... υπομονή θέλει και εξοικείωση! θα δεις πως όσο και να σε ζορίσουν σε λίγο καιρό θα τους βάζεις-βγάζεις πάρα πολύ γρήγορα!
  8. αυτό που αναφέρεις ως κλίση είναι η καμπυλότητα και υπάρχει ποικιλία καμπυλοτήτων γιατί διαφέρει απο μάτι σε μάτι. Προφανώς για να σε βόλεψε η 8,6 λογικά θα σου ταιριάζει η 8,6... Βέβαια αυτό είναι κάτι που ο οπτομέτρης σου μπορεί να στο απαντήσει με σιγουριά! νομίζω με αστιγματισμό βγαίνουν απο 0.75 και πάνω!
  9. + δεν είναι η πρεσβυωπία! η υπερμετρωπία είναι!
  10. ναι! μπορείς να το δεις και σε διάφορα site με φακούς να αναγράφεται... φαντάζομαι θα πρέπει να το γράφει και στο κουτί τους ότι είναι continious wear lenses!
  11. οι συγκεκριμένοι φακοί είναι σιλικόνης υδρογέλης και αν δεν κάνω λάθος είναι σχεδιασμένοι για να μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα!
  12. δεν έχει σημασία τι προτείνουμε εμείς αλλά τι δέχεται καλύτερα το μάτι σου. Ένας φακός που είναι βολικός στα δικά μου μάτια στα δικά σου μπορεί να μην είναι το ίδιο. Εφόσον σε βόλεψαν οι opticurve καλύτερα να συνεχίσεις να φοράς αυτούς. Όσο για το ηλεκτρονικό εμπόριο της ελλάδας σε φακούς επάφης, άστο καλύτερα! δε κερδίζεις τίποτα! Αντιθέτως απο εξωτερικό θα χτυπήσεις καλύτερες τιμές!
  13. φυσικο φαινόμενο που ανοιγοκλείνει τα συρτάρια??? απο ότι κατάλαβα μιλάει για ανοιξε-κλεισε ανησυχητικό, όχι μια απλή μετακίνηση...
  14. εγώ με την πρώτη τα έπαιξα κάπως! θα είχα φύγει άρον άρον απο τη πρώτη μέρα άμα έβλεπα συρτάρι ανοιχτό :lol:
  15. μα και εγώ δε θέλω να κάνω κάτι τρελό σε αλλαγή. Απλά ούτε τα αρχεία pkg δεν ανοίγει! --OK, problem solved τελικά...
×
×
  • Create New...