spyros1976 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Έχω μια Muhle R41 grande, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Υπάρχει κάποια που να την θεωρείς καλύτερη από τις παραπάνω που ανέφερα για κάποιον που τώρα θα ξεκινήσει με safety razor, ή έστω ποιοτικότερη; :rolleyes: - Closed Comb ή Butterfly Safety Razor, αυτες να κοιταξεις πρωτα επιλογες εχει και εδω στην Ελλαδα,μην αγοραζεις ακριβες απο εξω γιατι πληρωνεις την φιρμα-το ξυλο στην λαβη-τα σκαλισματα κλπ σιγα-σιγα θα αγορασεις και μια Open Comb αλλα ΜΗΝ παραμελεις το θεμα προετοιμασια δηλαδη πινελο-σαπουνι ή κρεμα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Εγώ ξεκίνησα με την Mercur 34c HD και δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος, Omega 49 πινέλο, Taylor of Old Bond Street αφρό και για ξυραφάκια είχα πάρει διάφορα για δοκιμη Πήρα τα Astra Superior Platinum (νομίζω τα καλύτερα για ευαίσθητο δέρμα ή πρώτα ξυρισματα), Wilkinson (δε με συγκίνησαν), Feather (θεωρούνται τα καλύτερα για βαθύ ξύρισμα και όντως είναι εξαιρετικά. Προσοχή μη κοπειτε βέβαια με αυτό...) Επειδή δε θέλω να διαθέσω τόσα λεφτά για αρχή (στην merkur αναφέρομαι), η "Parker 91R Closed Comb Safety Razor" θα έκανε δουλειά για έναν αρχάριο, να δω πως πάει το πράγμα; Ξυραφάκια λέω να πάρω αυτά που λες, και πινέλο έχω ήδη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλημέρα παίδες.πριν λίγο πήγα να ξυριστω και διαπίστωσαν οτι ο αφρός μου,τελείωσε.είχε τόση λίγη ποσότητα που ουτε για ζήτω δεν έφτανε.αναγκαστηκα να ξυριστω χωρίς.;)συμπεράσματα.εκανα μια χαρά ξύρισμα.δεν κοπηκα καθόλου με καινούργιο ξυραφακι.τις περισσότερες φορες με αφρό και καινούργιο ξυραφακι κοβομαι.η αλήθεια είναι οτι το βρήκα ποιο βολικό απο το να απλωνω τον αφρό.παίρνεις το ξυραφακι και αρχίζεις.:Dσας έτυχε ανάλογη εμπειρία;η ακόμα και αν το κανει κάποιος επι τουτου,να μας πει επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν.έγινε ας πούμε χουλκ επειδή δεν χρησιμοποιει αφρό;:lol: :cool: - στον Ε.Σ υπηρξαν στο παρελθον αναλογες καταστασεις ομως εσυ με αυτον τον τροπο απλα εκοψες τις τριχες επιφανειακα,μπορει για λιγες ωρες να φαινεσουν ξυρισμενος αλλα ρωτα και το δερμα σου τι τραβηξε και ποσο επιρεπη ηταν μετα σε μολυνσεις κλπ και με τον καιρο πως θα γινει μαλακο μαγουλο,αρωματισμενο και με ξυρισμα που θα διαρκεσει μερες ΔΕΝ ειχες Η ιδια μπριζολα στα καρβουνα δεν ειναι ιδιας γευσης με αυτη στον ατμο ´η τηγανιτη κ.ο.κ, ναι μεν μπριζολα ειναι μα το τελικο αποτελεσμα διαφερει νομιζω με καταλαβαινεις τι παραβολικα θελω να πω Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλημέρα Για ξυριστική σώματος ποια προτείνετε? Γύρω στο 50ρικο Απλά θέλω να έχει και μία μικρή σκάλα για (1-2mm) για triming. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Απλά θέλω να έχει και μία μικρή σκάλα για (1-2mm) για triming. :worry: - απλα θα σου πω να ειναι εντελως στεγνη η περιοχη,οχι βιαστικες κινησεις και μετα καποιο balm η κεφαλη απο πριν να ειναι απολυμασμενη πχ οινοπνευμα (μην την βαλεις κατ'ευθειαν επανω σου ενω ηταν στο ραφι ποσους μηνες) και αν γινεται ξεπλυσου με κρυο νερο και σκουπισου απαλα πριν το balm (χωρις οινοπνευμα) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Καλημέρα Για ξυριστική σώματος ποια προτείνετε? Γύρω στο 50ρικο Απλά θέλω να έχει και μία μικρή σκάλα για (1-2mm) για triming. Χθες βράδυ παρέλαβα αυτήν. Είδα καλά review στο youtube. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ίδια ακριβός του Lidl που πήρα στα 20,00€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Χθες βράδυ παρέλαβα αυτήν. Είδα καλά review στο youtube. Η κατασκευή της μηχανής πιστεύω είναι ότι πιο βολικό για trimming, το ότι ρυθμίζουν το μήκος οι λεπίδες και δεν βάζεις πάνω κεφαλή. Είχα μια αντίστοιχη από Carrefour και άντεξε αρκετά και αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει 25€. Πήρα την BRAUN MGK3080 αλλά μου παίρνει περισσότερο χρόνο και όχι με τόσο καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ίδια ακριβός του Lidlπου πήρα στα 20,00€ :rolleyes: - καποτε ειχε φερει την Remington BHT-1000 https://http2.mlstatic.com/afeitadora-corporal-remington-bht1000-body-groomer-D_NQ_NP_346505-MLA25043225869_092016-F.jpg Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 θα ηθελα παιδια την βοηθεια σας. ποιο gel προτεινετε για ξυρισμα για ερεθισμενα δέρματα. ειτε nivea ειτε gillette Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 θα ηθελα παιδια την βοηθεια σας. ποιο gel προτεινετε για ξυρισμα για ερεθισμενα δέρματα. ειτε nivea ειτε gillette :) - και γιατι σωνει και καλα gel ? τι εχει παραπανω απο το balm ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Χρησιμοποιω ηλεκτρικη ξυριστικη ( Brown series 9 ) , τι μπορω να βαλω στο προσωπο πριν το ξυρισμα για να πετυχω οσο πιο καλο ξυρισμα γινεται ;;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Χρησιμοποιω ηλεκτρικη ξυριστικη ( Brown series 9 ) , τι μπορω να βαλω στο προσωπο πριν το ξυρισμα για να πετυχω οσο πιο καλο ξυρισμα γινεται ;;;;; Συνφορουμίτη Aenaos15 γεια χαρά! Βασικά δεν είναι απαραίτητο απλά με τις ηλεκτρικές περισσότερο από τα κοινά ξυράφια αν την πήρες πολύ πρόσφατα χρειάζεται ένας χρόνος x συνήθειας που συνήθως είναι οι 20 με 30 μέρες μέρες ξυρίσματος με αυτή για να συνηθίσει το δέρμα σου...Αν πάρ'αυτά έχεις θέματα τότε λένε ότι lotion όπως η Lectric shave αλλά και η Afta κάνουν πολύ καλό για pre-shave...Ελπίζω να βοηθηθείς Edited November 4, 2018 by x+y=z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω μια ξυριστικη μηχανή που να είναι ότι πιο κοντά σε αποτέλεσμα όπως το ξυράφι χωρίς να υπερβώ τα 130-150€. Έχετε καμία υπόψιν; Δεν μπορώ άλλο το ξυράφι γιατί μου προκαλεί συνεχώς πληγές στο δέρμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Δεν μπορώ άλλο το ξυράφι γιατί μου προκαλεί συνεχώς πληγές στο δέρμα. :worry: - εαν δεν εκανες σωστη προετοιμασια δεν φταιει απαραιτητα το ξυραφακι; πλαστικο,fushion,DE τι ειχες; Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Panasonic ES LT4N Απλά απίστευτη, κοντά στα 125 ευρώ Γενικά οι ξυριστικές Panasonic εχουν ξυρισμα πιο κοντά στο ξυραφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 :worry: - εαν δεν εκανες σωστη προετοιμασια δεν φταιει απαραιτητα το ξυραφακι; πλαστικο,fushion,DE τι ειχες; Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ξυραφάκια του εμπορίου και πάντα μου κάνουν πληγές στο ύψος του λαιμού παρόλο που πάντα βάζω είτε κρέμα είτε αφρό ξυρίσματος. Για ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει να ξυρίζομαι και είχα πάρει μια μηχανή μονο για τριμάρισμα. Όμως τώρα λόγω δουλειάς έχω αρχίσει πάλι το ξύρισμα. Panasonic ES LT4N Απλά απίστευτη, κοντά στα 125 ευρώ Γενικά οι ξυριστικές Panasonic εχουν ξυρισμα πιο κοντά στο ξυραφιΕίναι καλή η συγκεκριμένη φίλε; βρήκα την braun 7893s series 7 στα 175€ https://www.skroutz.gr/s/415979/Braun-7893s-Series-7.html Την έχει δοκιμάσει κανείς; Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ξυραφάκια του εμπορίου και πάντα μου κάνουν πληγές στο ύψος του λαιμού παρόλο που πάντα βάζω είτε κρέμα είτε αφρό ξυρίσματος. Για ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει να ξυρίζομαι και είχα πάρει μια μηχανή μονο για τριμάρισμα. Όμως τώρα λόγω δουλειάς έχω αρχίσει πάλι το ξύρισμα. Είναι καλή η συγκεκριμένη φίλε; βρήκα την braun 7893s series 7 στα 175€ https://www.skroutz.gr/s/415979/Braun-7893s-Series-7.html Την έχει δοκιμάσει κανείς; Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...Δυστυχώς όχι προσωπικά αλλά όπως ίσως θα έχεις δει και σε Youtube αν βάλεις το μοντέλο με τον αριθμό κώδικα (braun 7893S Series 7 ή μόνο το braun 7893S του στο πεδίο αναζήτησης ως λέξεις κλειδιά) θα σου δώσει αποτελέσματα όπου κάνουν review η κάποιοι μπορεί και ξύρισμα με αυτή....Στα μείον σίγουρα οι τιμές που είναι ακόμα πολύ ακριβές όλων αυτών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ασχολούμαι με το Π.Ξ πολλά χρόνια τώρα και έχω δει τεράστια διαφορά. Χρησιμοποιώ 2 μηχανές (Merkur 34c HD & R41 - Muhle). Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Η Braun 7 series είναι κορυφαία αλλά ξεφευγει σε τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ποια η γνώμη σας για αυτό το deal; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Για τρίμερ ποιο προτείνετε? Να αφηνει γενια 4ημερων? Χωρις να γδερνει αν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Ποια η γνώμη σας για αυτό το deal; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476987 :cool: - να προτιμας μαρκες με παραδοση στον χωρο και με πολλα μοντελα, αυτες με τον καιρο διορθωνουν προβληματα κλπ τωρα κατι "μεχρι χτες εβγαζα φουρνους μικροκυματων και τωρα βγαζω 1η φορα μου ενα ηλεκτρικο αυτοκινητο" να τα αποφευγεις... Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts