kkostas21 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Ποια ξυριστικη μου προτεινετε να παρω?Την θελω περισσοτερο για trimming και λιγοτερο για ξυρισμα. Προς το παρον προσανατολιζομαι σε braun cruzer 3 ή 4. Ο μονος λογος που κολαω ειναι καποια παραπονα απο τους κατοχους τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ποια ξυριστικη μου προτεινετε να παρω?Την θελω περισσοτερο για trimming και λιγοτερο για ξυρισμα. Προς το παρον προσανατολιζομαι σε braun cruzer 3 ή 4. Ο μονος λογος που κολαω ειναι καποια παραπονα απο τους κατοχους τους. Η cruzer 3 δεν με άφησε καθόλου ευχαριστημένο στο trimming... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Η cruzer 3 δεν με άφησε καθόλου ευχαριστημένο στο trimming... :( mporeis na mou peis gia poio logo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 mporeis na mou peis gia poio logo? Θέλω πολλή ώρα για να ξυριστώ, δεν κάνει καλό trimming (θέλει 2 και 3 φορές πέρασμα για να γίνει σωστά η δουλειά)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Κάποια άλλη μηχανή για trimming κυρίως; Η οποία να μπορεί να δουλεύει όσο είναι στην πρίζα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καποιος που να εχει την cruzer 4 να μας πει αν εχει τα ιδια προβληματα οπως η cruzer 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Η cruzer 3 δεν με άφησε καθόλου ευχαριστημένο στο trimming... :( Χάλια είναι... Μετάνοιωσα που την πήρα από τον 2ο-3ο μήνα. :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kver Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια ξυριστική μηχανή. Έχω τεράστιο πρόβλημα με τα σπυράκια στο λαιμό. Υπάρχει καμμιά περίπτωση να σωθώ??? Αν ναι, τί μου προτείνετε? PHILIPS ή BRAUN? Μοντέλο? Το οικονομικό είναι ενα θέμα, αλλά αν είναι να γλιτώσω απο τους ερεθισμούς δίνω όσο χρειαστεί (πάει το δώρο των Χριστουγέννων) !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια ξυριστική μηχανή. Έχω τεράστιο πρόβλημα με τα σπυράκια στο λαιμό. Υπάρχει καμμιά περίπτωση να σωθώ??? Αν ναι, τί μου προτείνετε? PHILIPS ή BRAUN? Μοντέλο? Το οικονομικό είναι ενα θέμα, αλλά αν είναι να γλιτώσω απο τους ερεθισμούς δίνω όσο χρειαστεί (πάει το δώρο των Χριστουγέννων) !!!!! Από μένα Philips... Μοντέλα εκατοντάδες, κοίταξε το οικονομικό και τις δυνατότητες που θέλεις να έχει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kver Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ευχαριστώ πολύ VeCo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Οπως την mach3 turbo μου, δεν βαζω καμμια...:D:D:D:D Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kver Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω μια ξυριστική μηχανή. Έχω τεράστιο πρόβλημα με τα σπυράκια στο λαιμό. Υπάρχει καμμιά περίπτωση να σωθώ??? Αν ναι, τί μου προτείνετε? PHILIPS ή BRAUN? Μοντέλο? Το οικονομικό είναι ενα θέμα, αλλά αν είναι να γλιτώσω απο τους ερεθισμούς δίνω όσο χρειαστεί (πάει το δώρο των Χριστουγέννων) !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Είχα τη Phillips Coolskin με τα dispenser της ΝIVEA αλλά δεν ξύριζε καλά στο λαιμό και με ερέθιζε. http://ecx.images-amazon.com/images/I/31FJF8QEYBL._SS500_.jpg Πήρα την Braun Freeglider 6680 με τα dispenser της Gillete και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πιο ευέλικτη και αποτελεσματική και δε με ερεθίζει. Tην αγόρασα από ebay περίπου 40 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. http://ecx.images-amazon.com/images/I/416HYSXEc7L._SS400_.jpg Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Η braun pulsonic πως σας φαινεται? Νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σε γενικές γραμμές, το ξύρισμα με ξυραφάκι τριών λεπίδων ή με ξυριστική μηχανή προκαλεί τους περισσότερους ερεθισμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω μια ξυριστική μηχανή. Έχω τεράστιο πρόβλημα με τα σπυράκια στο λαιμό. Υπάρχει καμμιά περίπτωση να σωθώ??? Αν ναι, τί μου προτείνετε? PHILIPS ή BRAUN? Μοντέλο? Το οικονομικό είναι ενα θέμα, αλλά αν είναι να γλιτώσω απο τους ερεθισμούς δίνω όσο χρειαστεί (πάει το δώρο των Χριστουγέννων) !!!!!H Braun για μένα η πρώτη επιλογή.Έχω μία από τις παλιές σχετικά ,μοντέλο 2004 ,FlexXP σειρά αλλά όχι το ακριβότερο και τα τελευταία 2 χρόνια την χρησιμοποιώ καθημερινά!Βέβαια πέρυσι άλλαξα πλέγμα(το εξωτερικό εξάρτημα που έρχεται σε επαφή με το δέρμα).. Απλώς όποια και αν πάρεις το δέρμα θα πάρει λίγο καιρό να τις συνηθίσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Πήρα την Braun Freeglider 6680 με τα dispenser της Gillete και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πιο ευέλικτη και αποτελεσματική και δε με ερεθίζει. Tην αγόρασα από ebay περίπου 40 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. http://ecx.images-amazon.com/images/I/416HYSXEc7L._SS400_.jpg 40 eyro:blink:??? kai ego eskasa 140 ston kotsobolo prin kanena xrono:blink::X:blink:.ontos einai omos i kaliteri ap opia mixani exo dokimasi mexri tora.tin xrisimopio sxedon ka8e mera.akoma kai sketi xoris igro den ere8izi to derma. apolita eyxaristimenos:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Σε γενικές γραμμές, το ξύρισμα με ξυραφάκι τριών λεπίδων ή με ξυριστική μηχανή προκαλεί τους περισσότερους ερεθισμούς; Κοίτα παίζει τεράστιο ρόλο το δικό σου δέρμα! Το δικό μου δέρμα δεν ερεθίζεται με τίποτα! Πραγματικά όμως με τίποτα μέχρι τώρα ενώ όλοι σχεδόν οι φίλοι μου έχουν πρόβλημα ερεθισμού στον λαιμό... Κατά την γνώμη μου πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις. Μέχρι τώρα τι κάνεις, έχεις πρόβλημα? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 προτεινετε κανενα καλο aftershave. να μην εχει βαρυ αρωμα αλλα να κλεινει καλα τους πορους. τωρα εχω το axe africa αλλα δεν μου κανει και πολυ καλη δουλεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 προτεινετε κανενα καλο aftershave. να μην εχει βαρυ αρωμα αλλα να κλεινει καλα τους πορους. τωρα εχω το axe africa αλλα δεν μου κανει και πολυ καλη δουλεια... Κατι σε Nivea balsam και σε ανδρικη περιποιηση απο Κορρες. εγω αυτα χρησιμοποιω.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 nivea το ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statirakos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 EGO XRISIMOPOIO KSIRAFAKI KAI KERI.....POTE MIXANI(EINAI GIA TA MPAZA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 EGO XRISIMOPOIO KSIRAFAKI KAI KERI.....POTE MIXANI(EINAI GIA TA MPAZA) Κερί; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 EGO XRISIMOPOIO KSIRAFAKI KAI KERI.....POTE MIXANI(EINAI GIA TA MPAZA) μηπως εννοεις τζελ??? γτ κερι απ οσο ξερω ειναι αυτο που κανουν αποτριχωση οι γυναικες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Γιατί ρε παιδιά?πρώτη φορά ακούτε να κάνει αποτρίχωση με κερί άντρας?Πολλοί κάνουν. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts