Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει συνδεθει κανεις με 802.11AC ? (5Ghz)

Θεωρητικα το υποστηριζει το κινητο μας. Εχει διαφορές;

εγω αδερφε σπιτι εχω ρουτερ 5ghz και 2,4ghz δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα τουλαχιστον εγω γιατι εχω 30αρα γραμμη πιανει και 33 πολλες φορες επομενος σε οποια μπαντα και να ειμαι το τηλ ειναι πυραυλος αρα η μια η αλλη

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

εγω αδερφε σπιτι εχω ρουτερ 5ghz και 2,4ghz δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα τουλαχιστον εγω γιατι εχω 30αρα γραμμη πιανει και 33 πολλες φορες επομενος σε οποια μπαντα και να ειμαι το τηλ ειναι πυραυλος αρα η μια η αλλη

Εκανα πολυ προσφατα συνδεση 50/5, δε πιστευω και εγω οτι θα εχει διαφορές, οποτε λυθηκε και η απορια μου :) thanx :)

Παιδιά καλησπέρα και από μένα θα ήθελα τη βοήθειά σας αγόρασα το κινητό από ένα κατάστημα 390 ευρώ πριν ένα χρόνο πριν 1 μήνα κόλλησε το γνωστό πρόβλημα από το κατάστημά μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται αλλά μου δίνουν πίσω τριακόσια ευρώ εννοείται είναι στην εγγύηση τι μου προτείνετε να κάνω ευχαριστώ

Εχω την εντυπωση οτι ειναι παρανομο να σου λενε 300€ πιστωτικο , οταν το πηρες 390... Ας πει καποιος που γνωριζει σιγουρα.

Πρεπει να ειναι ιδιο ποσο, ασχετα με την σημερινη τιμη πωλησης της συσκευης.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι παρανομο να σου λενε 300€ πιστωτικο , οταν το πηρες 390... Ας πει καποιος που γνωριζει σιγουρα.

Πρεπει να ειναι ιδιο ποσο, ασχετα με την σημερινη τιμη πωλησης της συσκευης.

Σωστός. Εάν δεν το επισκευάσουν ή αντικαταστήσουν, οφείλουν να πιστώσουν το ποσό που πληρώθηκε και αναφέρεται στην απόδειξη αγοράς.

Εάν επιμείνουν, απευθύνσου άμεσα στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Παιδιά καλησπέρα και από μένα θα ήθελα τη βοήθειά σας αγόρασα το κινητό από ένα κατάστημα 390 ευρώ πριν ένα χρόνο πριν 1 μήνα κόλλησε το γνωστό πρόβλημα από το κατάστημά μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται αλλά μου δίνουν πίσω τριακόσια ευρώ εννοείται είναι στην εγγύηση τι μου προτείνετε να κάνω ευχαριστώ

1. Πρέπει να δεις τι αναφέρει η εγγύηση. Σου καλύπτει όλο το ποσό, και αν ναι σε ποια περίπτωση?

2. Αν όντως θες να το επισκαυάσεις πρέπει να ζητήσεις να στο επισκευάσουν. Έχουν υποχρέωση αφού είναι μέσα στην εγγύηση

3. Αν ψάχνεσαι να αλλάξεις συσκευή, (για τον γνωστό λόγο) τα παίρνεις και φεύγεις :rolleyes:

Η γυναίκα μου παιδιά ειχε πρόβλημα σε ενα galaxy kzoom , το οποιο η samsung δεν καταφερε να επισκευασει ποτε.

Ηταν αγορασμενο απο media markt 499€.

Της ειπαν λοιπον να πάρει οτι συσκευή θέλει με 499€ απο εκει.

Αυτο εγινε βεβαια μετα απο mail στα κεντρικα της samsung καθως οι λυσεις που προτειναν ηταν αλλαγη πλακετας και 6 μηνες εγγυηση επιπλεον κλπ κλπ..

1. Πρέπει να δεις τι αναφέρει η εγγύηση. Σου καλύπτει όλο το ποσό, και αν ναι σε ποια περίπτωση?

2. Αν όντως θες να το επισκαυάσεις πρέπει να ζητήσεις να στο επισκευάσουν. Έχουν υποχρέωση αφού είναι μέσα στην εγγύηση

3. Αν ψάχνεσαι να αλλάξεις συσκευή, (για τον γνωστό λόγο) τα παίρνεις και φεύγεις :rolleyes:

1Την απόδειξη αγοράς την κράτησαν μαζί με το τηλέφωνο που τους πήγα οπότε δεν μπορώ να δω τι αναφέρει η εγγύηση.

2Δεν μπορεί να επισκευαστεί μου είπαν.

3.το ποσό είναι πιστωτικο πρέπει να πάρω κάτι από το κατάστημα.

Ευχαριστώ.

εμενα ειχε χαλασει ενα LG Tablet...Το εστειλα πισω στο σερβις και αποφασισαν να μου κανουν πιστωτικο...Δεν μου εδωσε η LG ολο το ποσο πισω αλλα ενα ποσοστο, αφου ηταν μετα απο 1.3 χρονια σχεδον... Σαν απομειωση προιοντος λογω παλαιοτητας...φυσικα και το δεχτηκα αφου και να το επισκευαζαν και να το πουλουσα δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση το ποσο αυτο...

Μεταχειρισμενα LG G4 πανε στα 180-200 ευρω...εγω στην θεση σου θα επαιρνα τα 300 και θα κοιταζα να παρω κατι πιο σταθερο, κατοχος G4 και τρεμω μην παθει bootloop και μεινω χωρις κινητο

εμενα ειχε χαλασει ενα LG Tablet...Το εστειλα πισω στο σερβις και αποφασισαν να μου κανουν πιστωτικο...Δεν μου εδωσε η LG ολο το ποσο πισω αλλα ενα ποσοστο, αφου ηταν μετα απο 1.3 χρονια σχεδον... Σαν απομειωση προιοντος λογω παλαιοτητας...φυσικα και το δεχτηκα αφου και να το επισκευαζαν και να το πουλουσα δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση το ποσο αυτο...

Μεταχειρισμενα LG G4 πανε στα 180-200 ευρω...εγω στην θεση σου θα επαιρνα τα 300 και θα κοιταζα να παρω κατι πιο σταθερο, κατοχος G4 και τρεμω μην παθει bootloop και μεινω χωρις κινητο

Και η εγγύηση τι ρόλο παίζει?να έφταιγα εγώ το καταλαβαίνω.

Και η εγγύηση τι ρόλο παίζει?να έφταιγα εγώ το καταλαβαίνω.

Συγχώρησέ με που θα το πω ωμά, αλλά ότι και να γίνει, ο μόνος υπεύθυνος είσαι εσύ. Έχεις πάρει και την σωστή και τη λάθος απάντηση. Το πώς θα πορευτείς είναι δική σου επιλογή.

Και εγώ θα τα έπαιρνα τα 300, απλά για να ξεφυγω απο τον βραχνά.

Και εφοσον ειναι πιστωτικό θα επερνα ένα Ρ8 ή ενα Ρ9 lite και με τα ρέστα θα γέμιζα αξεσουάρ.

LG πάντως δεν θα ξαναπερνα.

Μόνον ΑΝ και εφόσον θα έρθει εδω το ν20 θα το συζητησω. Μέχρι τότε.... μακριά κι αγαπημένοι!

Sent from my HUAWEI P9, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε κάμερα ναι. Δεκτό. Αλλιως ο kirin δεν αστειεύεται.

Μιλάω για την έκδοση με τα 3gb.

Sent from my HUAWEI P9, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

1Την απόδειξη αγοράς την κράτησαν μαζί με το τηλέφωνο που τους πήγα οπότε δεν μπορώ να δω τι αναφέρει η εγγύηση.

2Δεν μπορεί να επισκευαστεί μου είπαν.

3.το ποσό είναι πιστωτικο πρέπει να πάρω κάτι από το κατάστημα.

Ευχαριστώ.

1. Ζήτα τους να σου δώσουν την εγγύηση να την διαβάσεις.

2. Τι έχει και δεν μπορούν να το επισκευάσουν?

Δεν είναι θέμα bootloop?

Αν θες να το κρατήσεις - θεωρητικά - μπορείς να το πάρεις και να το στείλεις Procordia για επισκευή..

Στην θέση σου για να είμαι ειλικρινής (αν είναι μόνο θέμα bootloop)

αν και αρχικά θα σου πρότεινα να πάρεις το πιστωτικό

έχω δει μεγάλη διαφορά (προς το καλύτερο) με την έκδοση V20g στην συμπεριφορά του κινητού, σε θερμοκρασία αλλά και διαχείρηση μπαταρίας που πραγματικά σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.

Θέλω να ελπίζω ότι με την έκδοση V20g + την νέα πλάκετα μπορεί να μην ξαναπάθει bootloop και να το κρατήσω 1-2 χρόνια όπως είναι.. Τι να πω?

Καλησπέρα σε όλους.!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δυσαρέσκεια μου με το σέρβις της LG.Ειμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και ενα χρόνο (LG G4) και μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα image retention και το πάω στην procodia το επίσημο σέρβις της LG και μου λένε έχουμε πάρει οδηγία απο την LG να μην την επισκευάσουν σε περίπτωση image retention και λένε στην αναφορά οτι η οθόνη λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε Γκρι φώτο φαίνονται ολα τα στάσιμα εικονίδια και δυο κάθετες κόκκινες γραμμές.

Καλησπέρα σε όλους.!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δυσαρέσκεια μου με το σέρβις της LG.Ειμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και ενα χρόνο (LG G4) και μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα image retention και το πάω στην procodia το επίσημο σέρβις της LG και μου λένε έχουμε πάρει οδηγία απο την LG να μην την επισκευάσουν σε περίπτωση image retention και λένε στην αναφορά οτι η οθόνη λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε Γκρι φώτο φαίνονται ολα τα στάσιμα εικονίδια και δυο κάθετες κόκκινες γραμμές.

Ενημέρωσέ μας σχετικά με το πιστωτικο που θα σου δώσουν γιατί και εγώ σε παρόμοια περίπτωση έχει περάσει ένας μήνας και ακόμα δεν έχω οριστική απάντηση με το ποσό που θα μου δώσουν.

Lgg4 Δεν μου ανέφεραν τίποτα σχετικά με πιστωτικό πόσο που λες. Άπλα μου επέστρεψαν την συσκευή έτσι όπως τους την παρέδωσα , το μόνο που κάναν είναι να μου κάνουν μια επαναφορά στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Καλησπέρα σε όλους.!

Αν άλλαξαν πολιτική με τις οθόνες τότε είναι απαράδεκτοι και πιθανόν παράνομοι γιατί δεν είναι φυσιολογική λειτουργία της οθόνης το image retention ώστε να μην κάνουν αντικατάσταση οθόνης.

• Administrators
Καλησπέρα σε όλους.!

Δοκίμασε αυτό.

Modpic.gif

Εβγαλαν το image retention κατοπιν οδηγιας ως φυσιολογικη συμπεριφορα. ?

Και οι προηγουμενοι που το πηγαν με Ι.R. γιατι τους αλλαξαν οθονες. ?

Δυο μετρα και σταθμα αυτη η LG πια. ? Θα καταλαβαν πως χτυπανε ολες οι οθονες με i.r. και σκεφτηκαν να μην της αλλαζουν πλεον, αλλιως θα τους κοστισει ο κουκος αηδονι το g4 σε πλακετες και οθονες.

Κριμα για την αποφαση τους αυτη αν ισχυει.

παιδια εγω παντως εχω τρελαθει με το κινητο ..ταχυτατο δεν κολλαει πουθενα πολυ καλο ηχειο ραδιο μεσα ..και εχω παθει απιστευτη ζημια με την καμερα του ποποπο!

μακαρι να πανε ολα καλα και να το κρατησω για πολυ καιρο ..:):)

ειναι με την τελευταια πλακετα κτλ ...

παιδια εγω παντως εχω τρελαθει με το κινητο ..ταχυτατο δεν κολλαει πουθενα πολυ καλο ηχειο ραδιο μεσα ..και εχω παθει απιστευτη ζημια με την καμερα του ποποπο!

μακαρι να πανε ολα καλα και να το κρατησω για πολυ καιρο ..:):)

ειναι με την τελευταια πλακετα κτλ ...

Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς γιατί το κινητό είναι πραγματικά φοβερό σε όλα του. Μη το ματιαζεις :D

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς γιατί το κινητό είναι πραγματικά φοβερό σε όλα του. Μη το ματιαζεις :D

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

ειναι απο απο bootloop αυτο που εχω με πλακετα 609...φτου φτου να μην το ματιαξω ..

πραγματικα το Note edge που εχω μπροστα του ειναι αργο ..!

οσο για την καμερα επαθα σοκ ..!

εβγαλα χθες photos το φεγγαρι και οσοι τις ειδαν νομιζαν ηταν απο επαγγελματικη καμερα ! απιστευτο ..

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4