Jump to content

Nikos1992cod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikos1992cod

  1. Λοιπόν ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου εδώ μήπως ξερή κάνεις για τι πρόκειται. Ενώ φόρτιζα το κινητό και πέρασε ένα διάστημα έως οπού η στάθμη της μπαταρίας πήγε 30% ,είπα να ανοίξω να δω ένα βίντεο στο youtube και εκεί που έβλεπα το βίντεο το κινητό μου κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του, όταν έκανε την επανεκκίνηση μου έδειξε το logo της Lg και έσβησε και μετά δεν ξανά άνοιξε πότε τι πιστεύεται ότι είναι;; Έχω μέτρηση την μπαταριά με πολυμετρο και είναι κομπλέ , σε recovery mode δεν μπορεί να μπει και όταν πάω να το συνδέσω στον υπολογιστή ο υπολογιστής αναγνωρίζει οτι συνδέεται άγνωστη συσκευή.
  2. Ναι, φίλε μου από ότι φαίνεται άλλαξαν πολιτική με τις οθόνες γιατί το πρόβλημα το έβγαζαν αρκετά κινητά και δεν τους συμφέρει οικονομικά το άλλαγμα της οθόνης. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίος τρελέ μου έφτιαξε και είναι όπως πρώτα.!:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όμως έτσι έγινε φίλε μου βγάλαν το Image Retention ως φυσιολογική συμπεριφορά... είχα και εγώ γνωστό μου με το ίδιο πρόβλημα στην ίδια συσκευή και την οθόνη του την άλλαξαν βεβαία αυτό έγινε το Μάρτιο με Απρίλιο και εγώ που πήγα τώρα μου είπαν ότι η οδηγία που είχαν πάρει από την LG ήταν πως δεν επισκευάζεται... και εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν τους συμφέρει οικονομικά.
  3. Lgg4 Δεν μου ανέφεραν τίποτα σχετικά με πιστωτικό πόσο που λες. Άπλα μου επέστρεψαν την συσκευή έτσι όπως τους την παρέδωσα , το μόνο που κάναν είναι να μου κάνουν μια επαναφορά στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.
  4. Καλησπέρα σε όλους.! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δυσαρέσκεια μου με το σέρβις της LG.Ειμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και ενα χρόνο (LG G4) και μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα image retention και το πάω στην procodia το επίσημο σέρβις της LG και μου λένε έχουμε πάρει οδηγία απο την LG να μην την επισκευάσουν σε περίπτωση image retention και λένε στην αναφορά οτι η οθόνη λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε Γκρι φώτο φαίνονται ολα τα στάσιμα εικονίδια και δυο κάθετες κόκκινες γραμμές.
  5. ΠΑΙΔΙΆ ΈΚΑΝΑ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΠΆΝΤΑ 2.0 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΣΥΝΓ ΑΠΠΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ UPLOAD DATA IN TO PC ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΌ *#33284*# ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ LOW ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  6. Καλησπέρα σε όλους έχω το samsung wave s8500 και είχα το Bada 1.2 έως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το 1.2 στο κινητό μου ήταν οκ.! Άλλα έκανα αναβάθμιση σε bada 2.0 μεσώ MultiLoader και έχω ένα μικρο προβληματάκι δεν μπορώ να μπω σε facebook,twitter,msn και σε άλλες εφαρμογές που έχει εγκαταστημένες το Bada 2.0 (μεσώ wifi) αλλά επίσης δεν μπορώ να μπω καθόλου σε samsung apps.Σε όλα τα παραπάνω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα 'set connection for network settings'.Το μονό που μπορώ να μπω μεσώ wifi είναι ο περιηγητής που έχει το bada 2.0 και τα email που τα λαμβάνω κανονικά..Αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!:):)
×
×
  • Create New...