konakis Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Ευχαριστούμε, περιμένουμε και τα νέα σου συγκριτικά ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει πάντως, τουλάχιστον σε μένα. Την έχω περάσει, έκανα και επαναφορά. Η μπαταρία, ναι μεν είναι παλιά, αλλά χειροτέρευσε δραματικά με την 7.0. Η κάμερα έχει πολύ περισσότερο shutter lag από ότι προηγουμένως. Πιο smooth δεν το είδα σε καμία περίπτωση. Στην καλύτερη, το ίδιο. Συνεπώς, δεν θα την έβαζα, εαν γνώριζα. Ωστόσο μάλλον είναι "τζακ ποτ" το τι θα σου "κάτσει" βάζοντάς την. Btw κρατάω το κινητό για το NFC και για την κάμερα η οποία still, είναι καλύτερη από τα άλλα μου κινητά :P Τώρα σε 15 μέρες θα πάρω το Pocophone για την κοπέλα μου, και θα συγκρίνω. Συγκρίνω δηλαδή κινητό 3.5 χρόνων με ένα φρέσκο. Αυτή την κάμερα του G4 δεν θα την ξεπεράσω ποτέ :P 16 MP, f/1.8, 28mm (wide), 1/2.6", 1.12µm, 3-axis OIS, laser AF είναι πολύ καλή όντως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα για μπαταρία μόνο από Procordia ότι πήρα απο σκρούτζ φουσκώνουν το πολύ σε 9 μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Εμενα προσωπικα εκατσε πολυ καλα η rom. Ελαφρως πιο smooth,η καμερα ισως χανει λιγο. Επισης δεν τρωει κανενα κολλημα ,παει πολυ καλα με 25 εφαρμογες κατεβασμενες απ το store βεβαια. Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα,ουτε με θερμοκρασιες ουτε με τιποτα. Πρεπει να βελτιωθηκε και η αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Τυχερός! Απόλαυσε το ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τυχερός! Απόλαυσε το ✌ Γιατι τυχερος βρε; κι αλλα μελη ηταν ευχαριστημενα απ οσο θυμαμαι. Εσυ τι θεματα ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγώ το έχω δώσει καιρό τώρα, απλά τυγχάνει και το έχει η γυναίκα μου στην οποία έχει γίνει αντικατάσταση πλακέτας από το γνωστό θέμα πριν ενάμιση χρόνο και δουλεύει έκτοτε τελείως απροβλημάτιστα με την 6.0 φυσικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Γιατι τυχερος βρε; κι αλλα μελη ηταν ευχαριστημενα απ οσο θυμαμαι. Εσυ τι θεματα ειχες; Αυτό το συσκευή μη πιστοποιημένη με χαλάει λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλη χρονια σε οσους παρακολουθουν ακομα το thread. Να σας ρωτησω, εμπιστευεστε τη συσκευη σας για εφαμοργες e-banking ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Εμένα το χρησιμοποιεί κανονικά η γυναίκα μου, σε πολλές εφαρμογές δεν έχει τύχει το παραμικρό, πάντα με την official 6.0 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με alpha και εθνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Προφανώς η ερώτηση του φίλου δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση προβλήματος αλλά με το κατά πόσο εμπιστεύεστε τη συσκευή που πλέον δεν παίρνει security updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Δεν νομίζω να είναι εκτεθειμένη πιστεύω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Δεν νομίζω να είναι εκτεθειμένη πιστεύω Ότι είναι ευπαθής σε γνωστά exploits, δεν υπάρχει αμφιβολία. Από την άλλη, εξαρτάται σε τί εκθέτεις την συσκευή σου. Εάν μπαίνεις σε όποια σελίδα βρεις και εγκαθιστάς σχετικά άγνωστες εφαρμογές, καλύτερα να μην έχεις πολύ κρίσιμα δεδομένα επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι αναφερομαι στο γενονος οτι ειμαστε πιο εκτεθειμενοι οσον αφορα τα updates που δεν παιρνουμε πλεον και τα πολυ παλια patch ασφαλειας. Εκανα υπομονη και ελεγα στο επομενο τηλεφωνο να ασχοληθω αλλα δεν αντεξα μιας που βλεπω να τη κραταω κι αλλο τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπερα!Μολις brickara το δικο μου,πηγα να περασω Resurrection rom, ενω το rootara δεν επερνε την recovery,επρεπε να ξεκλειδωσω τονbootloader,αλλα επιλογη δεν μου εδινε στο Developers options(μαλλον επειδη ειχε γινει αναβαθμιση παλιοτερα)...κ αποφασισα να flasharo stock rom...με LG flash tools,κολλησε στο 99% πανω απο 20 λεπτα το αποσυνδεσα να ξαναπροσπαθησω, κ τωρα ειναι νεκρο...καμια βοηθεια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σχετικά με το θέμα της ασφαλειας που είπατε παιδιά, μπορεί κανείς να έχει μεγαλύτερη ασφαλεια με χρήση κάποιου προγράμματος απο το play store? Φτάνει στα επίπεδα των νεότερων κινητών με τα sec. patches? Ρωτάω γιατί χρησιμοποιώ e-banking στο κινητό και το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αξίζει να αλλάξεις κινητό μόνο για αυτό το λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σχετικά με το θέμα της ασφαλειας που είπατε παιδιά, μπορεί κανείς να έχει μεγαλύτερη ασφαλεια με χρήση κάποιου προγράμματος απο το play store? Φτάνει στα επίπεδα των νεότερων κινητών με τα sec. patches? Ρωτάω γιατί χρησιμοποιώ e-banking στο κινητό και το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αξίζει να αλλάξεις κινητό μόνο για αυτό το λόγο? Η δική μου άποψη, που δεν αποτελεί συμβουλή για το τί να κάνει κάποιος άλλος με το δικό του κινητό, είναι ότι δεν αξίζουν τρίτες εφαρμογές "ασφάλειας". Πρωτίστως χρειάζεται προσοχή στο τί εφαρμογές εγκαθιστάς και τί σελίδες ανοίγεις. Εγώ δεν θα άλλαζα το κινητό για αυτό τον λογο, εφόσον είμαι στοιχειωδώς προσεκτικός στη χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Κινητό με security patch Ιουλίου 2017 (στην καλύτερη αν έχεις την beta rom) είναι dead τελείως. Δυστυχώς, όποιος φοβάται για την ασφάλειά του με το κινητό αυτό, καλό θα είναι να μην έχει high hopes. Το κινητό σε 5 μήνες κλείνει 4ετία. Έκανε τον κύκλο του. Δεν υπάρχει κάτι στο play store αλλά και να υπήρχε, τι ακριβώς να έκανε; Inject τα πρόσφατα security patches σε ένα κινητό που δεν είναι rooted? Δεν ξέρω πως θα το έκανε αυτό. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Γενικά τα security patches και τα software updates είναι πονεμένη ιστορία. Ό,τι και να έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής λίγες (ακριβές) συσκευές παίρνουν επαρκείς ενημερώσεις. Πόσο μάλλον ένα κινητό σαν το G4 που το "σκότωσε" η ίδια η LG καιρό τώρα. Μην περιμένετε να σωθείτε από τα patches πάντως... απλά προσοχή στις εφαρμογές που κατεβάζετε και στα sites που μπαίνετε (αυτονόητα πράγματα δηλαδή που δε χρειάζεται να τα πω εγώ η κάποιος άλλος) Είναι και λίγο θέμα marketing όλα αυτά για να πωλούνται νέες συσκευές. Όχι πως δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας αλλά και οι εταιρίες τα "φουσκώνουν" λιγάκι για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 10, 2019 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 καλησπέρα παιδια….ποια είναι η τελευτια εκδοση που φοραμε ?? λειτουργικου... Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 @tpanoulakis Nougat 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 @tpanoulakis Nougat 7.0 Δεν είναι επίσημα βγαλμένη η 7.0. Είναι beta και δεν έρχεται ΟΤΑ, ούτε από το bridge. Η τελευταία που είναι επίσημα έξω είναι η 6.0. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Και γω την 7 εχω με το patch του Ιουλιου του 2017. Οπως τα λεει ο tommy ηταν beta,η τελευταια για ελλαδα ηταν android 6 με patch ιουνιου του 2016. Παντως για beta ειναι αψογη, την εχω σχεδον ενα χρονο και τρεχει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Η διαφορά πάντως στην απόκριση του κινητού με οτιδήποτε νεότερο, είναι χαοτική παιδιά. Το lag πάει σύννεφο στο G4, δυστυχώς. Έχουν βαρύνει οι εφαρμογές κιόλας... Πλέον το χρησιμοποιώ ενίοτε για κάποιες φώτο και για το NFC (φορτίζω την ath.ena card :P ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Η διαφορά πάντως στην απόκριση του κινητού με οτιδήποτε νεότερο, είναι χαοτική παιδιά. Το lag πάει σύννεφο στο G4, δυστυχώς. Έχουν βαρύνει οι εφαρμογές κιόλας... Πλέον το χρησιμοποιώ ενίοτε για κάποιες φώτο και για το NFC (φορτίζω την ath.ena card :P ) Ενταξει φαινεται οτι εχει παλιωσει αλλα οχι κ ετσι. Εμενα με 40 εφαρμογες απ το play store,και ολες ενημερωμενες με android 7 παει καλα. Αν οταν λες lag, εννοεις οτι γενικα σαν εμπειρια σε σχεση πχ με xiaomi redmi note 6 ειναι πιο αργο σε ανοιγμα εφαρμογων,πλοηγηη κ.λ.π συμφωνω αλλα και παλι δεν ειναι κατι ουαου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts