Jump to content

jimiss79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimiss79

  1. Καλησπέρα σας,δεν βρήκα κατηγορία PayPal κ επειδή η χρέωση ήταν από την Wind το άνοιξα εδώ. Το πρόβλημα αφορά μια χρέωση που είχα από την PayPal μετά από ανανέωση μιας κάρτας Free2go των 12€, με την οποία κατά το PayPal την πλήρωσαν οι ιδιοι γιατί η τράπεζα μου (Εθνικη) αρνήθηκε την πληρωμή. Εγώ από την άλλη θυμάμαι να είχα ένα θετικό υπόλοιπο περί των 8€ κ μάλλον τράβηξε μερικως από εκεί κ ίσως κάποιο σφάλμα να δημιουργήθηκε. Έτσι δημιουργήθηκε το αρνητικό υπόλοιπο των 12€ στο λογαριασμό μου. Τα ερωτήματα είναι τα εξής: -Πως γίνεται να αρνηθεί η τράπεζα δική μου πληρωμή, ή να επέμβουν στην συνεργασία μου με την PayPal; -Γιατι τώρα δεν τραβάει αυτόματα το PayPal αφού θεωρείται ότι έχει πάρει την έγκριση μου,οπως σε κάθε άλλη συναλλαγή,τώρα τι την εμποδίζει κ ζητα από εμένα να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό μου στο PayPal; -Γιατι δεν μπορούν να μου πουν το υπόλοιπο του λογαριασμού μου(αν ειχα ή δεν είχα 8€ υπόλοιπο) την συγκεκριμένη ημερομηνία, ολόκληρη εταιρεία δεν μπορεί να γνωρίζει το ημερήσιο υπόλοιπο; Θα εκτιμηθεί αν κάποιος γνωρίζει κ κου έδειχνε πως εγω μπορώ να δω το ημερήσιο υπόλοιπο συγκεκριμένη ημερομηνία κ όχι το σημερινό όπως έχει. Σας ευχαριστώ θερμά.
  2. Οποιος ενδιαφερεται πωλειτε ολοκαινούργιο το με την εγγυηση της αντιπροσωπειας: Xiaomi Electric Scooter Pro στα 419€ Επικοινωνια: pdanastasopoulos@yahoo.gr Δειτε το unboxing εδω: https://m.youtube.com/watch?v=EDD6c8zLwF0
  3. Καλησπερα!Μολις brickara το δικο μου,πηγα να περασω Resurrection rom, ενω το rootara δεν επερνε την recovery,επρεπε να ξεκλειδωσω τονbootloader,αλλα επιλογη δεν μου εδινε στο Developers options(μαλλον επειδη ειχε γινει αναβαθμιση παλιοτερα)...κ αποφασισα να flasharo stock rom...με LG flash tools,κολλησε στο 99% πανω απο 20 λεπτα το αποσυνδεσα να ξαναπροσπαθησω, κ τωρα ειναι νεκρο...καμια βοηθεια...?
  4. Γνωριζει καποιος μαγαζι που να το επισκευαζει; Αποκλειστικα το Lenovo Vibe Shot
  5. Καλημερα σας, Γνωριζει καποιος ελληνικο ή κινεζικο καταστημα που να επιδιορθωνει κινητα; Συγκεκριμενα Lenovo Vibe Shot δεν φορτιζει.
  6. το κινητο ειναι αρκετα καλο. το αγορασα στις 2/3/17 απο DX σε προσφορα στα 79€ με σιλικουνουχα θηκη. Η αναλυση της οθονης ειναι αρκετα καλη,μονο διπλα σε ενα πολυ ανωτερο κινητο φαινεται η διαφορα. Η ανταποκριση της αφης ειναι πολυ καλη, παιζω ανετα War Z, MKX και Injustice. η μπαταρια πραγματικα δυνατη, me χρηση internet,Fb και κλησεις κρατα δυο μερες κ κατι.. Η καμερα δεν λeει πολλα..αλλα με το HDR ενεργοποιημενο κατι γινεται.. To gps (google maps) κλειδωνει σε λιγοτερο απο μισο λεπτο, με δεδομενα αμεσως. Πηρε 64gb sdcard,οπου σε ρωταει αν θες να γινει εσωτερικος χωρος δινντας τα 16gb στο συστημα (οπου αν επιλεξεις εσωτερικο χωρο την διαμορφωνει αυτοματα κανωντας την αποκλειστικα για το κινητο,δλδ αν την βγαλεις κ την βαλεις σε adaptor sd card δεν την βλεπει στο λαπτοπ) Με otg κ 2000mah φορτιστη(υποστηριζει γρηγορη φορτιση) Δυσκολευομαι μονο ακομα να το ρουταρω..
  7. Βαλε αλλα 20€ κ παρε το Lenovo Vibe Shot,τιποτα καλυτερο στα 170€ απο το tinydeal! Φευγεις τελειως κατηγορία!!! Sent from my HUAWEI G750-T01 using Tapatalk
  8. Γνωριζει καποιος αν εχει γινει port της Emui 4.0 για το Coolpad F1 ή θα αν θα γινει?
  9. Κ 1 μου ειναι αρκετο...αλλα οκ..θα τα παρω! Ευχαριστωωωω!!
  10. Κοιτα απλα αν λεει παραδοθηκε- delivered Αν ναι,το εχουν παραλαβει...για ποιο μαγαζι μιλας;Ρωταω γιατι καποτε εστειλα στο Pandawill κ ενω εγραφε delivered μου εκαναν τους "κινεζους". Ειχα πεσει κ στην γιορτη τους κ μετα απο δυο εβδομαδες μυνηματισμου εβγαλα ακρη...υποθετω οτι λογω γιορτης εχασαν λιγο την σειρα τους...κ οχι κατι αλλο.
  11. Φιλε να αγορασεις,θεωρω πως εχει καλα κ γνησια κινητα,αλλα αν κατι δεν παει καλα να ακολουθησεις την οδο του dispute αμεσως. Τελευταια σε μενα προσωπικα εδειξε τον κακο ευατο του. Ενα Jiayu S3 190$...μαλλον θα το κλαψω!
  12. Σε ευχαριστώ για την συμβουλη σου. Απο την αλλη θελησα να κανω αυτο το θεμα με το minideal πιο γνωστο,αλλα διαγραφθηκε απο το φορουμ(αν κ περιμενα στηριξη δεν την ειχα). Για τον λογο οτι πιστευω οτι ειναι ενα απο τα μαγαζια που εδειξε μεγαλη "αξιοπιστια" στην αρχη...καταθετω κ εδω την γνωμη οτι υπαρχει αλλαγη πολιτικης. Στο minideal αγοραζω πανω απο 3 χρονια..τετοια συμπεριφορα δεν την περιμενα(αν κ ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει,γιατι την πρωτη την θεωρησα τυχαια,παλι απο minideal αλλα μικροτερο κοστος). ..οπως κ να εχει απο εδω κ περα μονο dispute...αν κ το paypal εχθες μου απαντησε οτι εχει περασει κατα πολυ η διορια,εγω τους απαντησα με ολον τον διαλογο με το μαγαζι,μηπως τους πεισω οτι το προβλημα ηταν εντος διοριας...θα σας ενημερωσω. Αναλογη συζητηση γινετε κ εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400749&page=22 Αλλα θα την συνεχισω εδω να μην μπερδευομαστε.
  13. Να σε ενημερωσω οτι εγω το ειχα ανοιξει..σημερα το πρωι. Δηλαδη προσπαθησα μα ανοιξω νεο θεμα συγκεκριμενα για το minideal αλλα η γνωμη των διαχειριστων του φορουμ ειναι οτι ειναι αποδιοργανωτικο να ανοιγουμε τοσο συγκεκριμενα θεματα...πχ. για το minideal που το εμαθε κ η συγχωρεμενη η γιαγια μου...το μονο ευχαριστο ειναι οτι ασχοληθηκαν στο να μου απαντησουν κ μαλιστα με ειλικρινεια...αλλα το θεμα ειναι διαγραμμενο ακομα... Το ερωτημα προς το φορουμ,"πως κρινετε αν ενα θεμα ειναι αποδιοργανωτικο ή χαλαει το φορουμ" παραμενει αναπαντητο! Κατα την δικη μου γνωμη ΕΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ σε ολους οσους θα εχουν την ΤΥΧΗ να διαβασουν αυτο το "μικρο" σχολιο(ενω θα μπορουσε να υπαρχει για καθε μαγαζι ξεχωριστα) κ ποσο μαλλον για ενα μαγαζι σαν το minideal(ή αλλους 5-10 κορυφαιους ως τωρα πωλητες),που ολους μας ενδιαφερει σε μεγαλυτερη αναλυση κ κλιμακα...κ ποσο μαλλον οταν αλλαζουν πολιτικη. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MINIDEAL παραλακαλω οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρία,δηλ.σε νεο κινητο(μεσα στην εγγυηση)να ζητουν περαιτερω χρεωση,θα παρακαλουσα να το αναφερουν. Ή εστω για καποιο αλλα παρομοιο γεγονος. Ο εκνευρισμος μου οφειλεται στο οτι καθε καλος πωλητης μολις γινετε γνωστος,κ τον εμπιστευομαστε να αρχιζει κρυφα κ δειλα να γινετε ο κλασσικος κακος πωλητης.. Κ οπως εγινε γνωστη καποτε η καλη του εξυπηρετηση υπευθύνη μεσω του φορουμ αλλα κ μεσω εμας,που ειμαστε η βαση καθε φορουμ κ καθε διαδικτυωσης....να ειναι γνωστη η πλεον ποια κακη του πολιτικη!!! Υ.Σ. Την συζητηση την συνεχιζω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6412606#
  14. Το ξερω,αλλα απο την αλλη δεν φανταστηκα τετοια ταλαιπωρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Αγοραζω κοντα 3 χρονια κ δεν το περιμενα...τωρα τι γινετε,καμια ιδεα;
  15. Το minideal χανει καθε αξιοπιστια... Αγορασα τον 3 Μαρτιο 2015 το Jiayu S3,189,99$(καθολου λιγα χρηματα).Σε 20 μερες εβγαλε προβλημα η οθονη κ μετα σταματησε να φορτιζει(μπαταρια χαλασμενη) Μετα απο 2 εβδομάδες κουβεντα με τον Rachel Chen,Το εστειλα τελη Μαιου στο σερβις στην Αθηνα,το κρατησαν 6 εβδομαδες, κ το έστειλαν κινα. Το minideal μετα απο πολυ υπομονη μου,αρχες Νοεμβριου,(7 μηνες μετα απο το προβλημα)μου απαντησε οτι τους χρεωνει η Jiayu 55$ για επισκευη...κ οτι ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν ειναι "quality problem"....ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει,θεωρω πως ειναι η νεα πολιτικη τους.Προσπαθησα να ανοιξω dispute paypal ...καμια τυχη. Πειτε μου εσεις;
  16. Καλως,ευχαριστω για το ενδιαφερον,αν βρεις κατι αλλο στειλτο..
  17. Προσπαθησα 3 φορές,τις 2 ελαβα κ μυνημα οτι θα σας απαντησουμε σε 24ωρες...περασαν 3 μερες.Τιποτα..
  18. Το minideal χανει καθε αξιοπιστια... Αγορασα τον 3 Μαρτιο 2015 το Jiayu S3,189,99$(καθολου λιγα χρηματα). Σε 20 μερες εβγαλε προβλημα η οθονη κ μετα σταματησε να φορτιζει(μπαταρια χαλασμενη) Μετα απο 2 εβδομάδες κουβεντα με τον Rachel Chen,Το εστειλα τελη Μαιου στο σερβις στην Αθηνα,το κρατησαν 6 εβδομαδες, κ το έστειλαν κινα. Το minideal μετα απο πολυ υπομονη μου αρχες Νοεμβριου μου (7 μηνες μετα απο το προβλημα)απαντησε οτι τους χρεωνει η Jiayu 55$ για επισκευη...κ οτι ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν ειναι "quality problem"....ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει,θεωρω πως ειναι η νεα πολιτικη τους. Προσπαθησα να ανοιξω dispute paypal ...καμια τυχη. Πειτε μου εσεις;
  19. Τελικα ειναι κανεις που εχει κανει συγκρισηβ Ποιο ειναι καλύτερο; Μπορει καποιος να ανεβασει φωτο απο antutu ή να μου πει dpi κ αποκριση αφης; Εχει βαλει κανα παιχνιδι (Mortal Kombat X) Απο οποιο απο τα δυο εχει!
  20. Αν μπορείς να πείς οτι είναι απο υγρασία..Θα έλεγα βγάζεις καπάκι,θήκη,μπαταριά κ το αφήνεις στο ήλιο 1-2μέρες με την οθόνη προς τα κάτω κ καλύτερα πάνω κάτι μαλακό (την σιλικονούχα θήκη π.χ. ώστε να μην γρατσουνιστεί. Αλλιώς κάνε χρήση εγγυησης.
  21. Αν δοκιμάσεις απο Playstore καμιά εφαρμογή να το κάνει;Για να δείς αν θα λειτουργησει;
  22. Όταν κ εγώ έχω τα δεδομένα ανενεργα σε 2g με έχει,αλλά μόλις τα ενεργοποιησω γίνεται 3g.Μήπως φταίει αυτό;
×
×
  • Create New...