Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 μέρες ξανά με το Sony Xperia ultra και έμεινα πάλι έκπληκτος.. Γιατί η LG δεν έχει μια παρόμοια λειτουργία όπως το stamina της Sony; 2:30 ώρες έχει που δεν έχω το κινητό στην Μπριζα και είναι στο 93%.. Κινητό 3 χρονών κιόλας....
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

2 μέρες ξανά με το Sony Xperia ultra και έμεινα πάλι έκπληκτος.. Γιατί η LG δεν έχει μια παρόμοια λειτουργία όπως το stamina της Sony; 2:30 ώρες έχει που δεν έχω το κινητό στην Μπριζα και είναι στο 93%.. Κινητό 3 χρονών κιόλας....

Μπορεί να μην δουλεύει εξίσου αποτελεσματικά/επιθετικά, αλλά σίγουρα έχει τέτοια λειτουργία (battery saver). Προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει...

Μπορεί να μην δουλεύει εξίσου αποτελεσματικά/επιθετικά, αλλά σίγουρα έχει τέτοια λειτουργία (battery saver). Προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει...

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει το κορυφαιο g2 πχ 7 ωρες νυχτα ολα να συγχρονιζουν και 100% και ολα αυτα χωρις σταμινα κλπ

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει το κορυφαιο g2 πχ 7 ωρες νυχτα ολα να συγχρονιζουν και 100% και ολα αυτα χωρις σταμινα κλπ

Ναι αλλά με το G4 τι κάνουμε;

Ναι αλλά με το G4 τι κάνουμε;

Υπομονη χαχαχαχα παρε μια δευτερη μπαταρια αφου το ξεζουμιζεις και εισαι οκ

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Υπομονη χαχαχαχα παρε μια δευτερη μπαταρια αφου το ξεζουμιζεις και εισαι οκ

Το σκέφτηκα.. Το είχα και στο galaxy S4 με δεύτερη μπαταρία. Αλλά με τα πολλά βάλε βγάλε το καπάκι μετά δεν κουμπωνε καλά. Μην γίνει το ίδιο και με το G4.

Από την άλλη πιστεύω με ψάξιμο και δοκιμές θα βρω μια εφαρμογή (μάλλον λέω το greenify) που να τερματίζει τα πάντα όταν κλείνω την οθόνη...

Το greenify είναι μισή εφαρμογή χωρίς root ,δυστυχώς δε θεωρώ ότι κάνει όσα μπορεί να κάνει ...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το σταμινα της σονυ λειτουργει οπως το doze στην Μ και μη κανεις σύγκριση ενα τηλ που εχει οθονη της πλακας με την οθονη του g4 αχταρμα τα εχετε κανει με τις συγκρίσεις αλλων τηλ....και απορω γιατι τις κανετε αν δεν σας αρεσει το τηλ κρατήστε τα παλια σας που τα βαζετε διπλα διπλα με το 4αρι....ελεος!!!νταξει εχει τα θεματα του αλλα αν καθε ποστ θυμόμαστε ενα παλιο τηλ και συγκρίνουμε τοτε δουλεια δεν γινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

το σταμινα της σονυ λειτουργει οπως το doze στην Μ και μη κανεις σύγκριση ενα τηλ που εχει οθονη της πλακας με την οθονη του g4 αχταρμα τα εχετε κανει με τις συγκρίσεις αλλων τηλ....και απορω γιατι τις κανετε αν δεν σας αρεσει το τηλ κρατήστε τα παλια σας που τα βαζετε διπλα διπλα με το 4αρι....ελεος!!!νταξει εχει τα θεματα του αλλα αν καθε ποστ θυμόμαστε ενα παλιο τηλ και συγκρίνουμε τοτε δουλεια δεν γινεται!

Boy οι πιο πολλοί εδώ μέσα αλλάζουμε κινητά συνέχεια.

Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο και πάντα κάποια κινητά θα τα θυμόμαστε για τα καλά τους αλλά και για τα κακά τους.

Το stamina κάνει δουλειά με κλειστή την οθόνη όταν είναι το κινητό. Εκεί είναι που έχει θέμα το G4. Δεν τερματίζει μόνο του εφαρμογές. Η doze θέλει δουλειά για να πιάσει την αποτελεσματικοτητα του stamina...

Σε αναμονη σου τρωει την μπαταρια;

Εχεις android 6? Αν ναι στις 8 ωρες πανω απο 2% δεν πρεπει να σου τρωει σε καμια περιπτωση. Τσεκαρε για εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο σου ή αν εχεις βαλει τιποτα gravity sensors κλπ. Το κινητο εχει απο τα καλυτερα sleep mode που εχω δει ποτε με ανοιχτα δεδομενα gps nfc κλπ 2% μου εχει φαει max στις 8 ωρες με σημα q telecoms αν σου λεει κατι.

• Administrators
Το greenify είναι μισή εφαρμογή χωρίς root ,δυστυχώς δε θεωρώ ότι κάνει όσα μπορεί να κάνει ...

Ούτε καν μισή... με root κάνει κάτι παραπάνω και με xposed framework δείχνει την αξία της.

Modpic.gif

Ούτε καν μισή... με root κάνει κάτι παραπάνω και με xposed framework δείχνει την αξία της.

συμφωνω απολυτα! Το'χω ετσι ακριβως στο optimus G , και η εφαρμογη βοηθαει απειρα!

Γεια σας. Έχω βάλει στο κινητό μου μια προστασία οθόνης από λεπτό γυαλί. Από τότε που την έβαλα όταν με παίρνουν τηλέφωνο μαυρίζει η οθόνη. Επίσης μερικές φορές δεν ανοίγει η οθόνη με διπλό ΤΑΒ ούτε και με το πίσω πλήκτρο. Έχει συμβεί. Μπορεί να έχει επηρεάσει το κινητό η προστασία ή είναι σύμπτωση.

Γεια σας. Έχω βάλει στο κινητό μου μια προστασία οθόνης από λεπτό γυαλί. Από τότε που την έβαλα όταν με παίρνουν τηλέφωνο μαυρίζει η οθόνη. Επίσης μερικές φορές δεν ανοίγει η οθόνη με διπλό ΤΑΒ ούτε και με το πίσω πλήκτρο. Έχει συμβεί. Μπορεί να έχει επηρεάσει το κινητό η προστασία ή είναι σύμπτωση.

Δεν εχει κενο εκει που βρισκεται ο αισθητηρας, με αποτελεσμα να κλεινει. Γι'αυτο εχει ενα ολοκληρο θεμα για αυτα εδω ;)

Το είχα και γω. Μπήκα στο service menu, έκανα το καλιμπράρισμα του σένσορα και χρειάστηκε περιέργως αλλη μία φορά στην αλλαγή του tempered. Πιθανότατα λόγω διαφορετικής ποιότητας του "γυαλιού".

*#546368#*815#*

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Το είχα και γω. Μπήκα στο service menu, έκανα το καλιμπράρισμα του σένσορα και χρειάστηκε περιέργως αλλη μία φορά στην αλλαγή του tempered. Πιθανότατα λόγω διαφορετικής ποιότητας του "γυαλιού".

*#546368#*815#*

Ποιά επιλογή διαλέγεις για να κάνεις το καλιμπραρισμα;;;

Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου

Ποιά επιλογή διαλέγεις για να κάνεις το καλιμπραρισμα;;;

Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63133124&postcount=3

Παιδια εχω μια απορια. Ποια η διαφορα το hard reset απο

1.το μενου του τηλεφωνου,

2.τα κουμπια οταν ειναι κλειστο το τηλ, 3.το κρυφο μενου?

Παιδια εχω μια απορια. Ποια η διαφορα το hard reset απο

1.το μενου του τηλεφωνου,

2.τα κουμπια οταν ειναι κλειστο το τηλ, 3.το κρυφο μενου?

Την ίδια δουλειά κάνει. Είναι το ίδιο με 3 διαφορετικούς τρόπους. Το κάνεις όπως σε βολεύει εκτός κ αν δεν ανοίγει το κινητό ή κολλήσει που αναγκαστικά μπορείς να του κάνεις μόνο με τα πλήκτρα

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Την ίδια δουλειά κάνει. Είναι το ίδιο με 3 διαφορετικούς τρόπους. Το κάνεις όπως σε βολεύει εκτός κ αν δεν ανοίγει το κινητό ή κολλήσει που αναγκαστικά μπορείς να του κάνεις μόνο με τα πλήκτρα

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

μαλιστα οκ... σε ευχαριστω...

μετα απο bootloop που ειχα μου εγινε αλλαγη πλακετας... η νεα πλακετα ηρθε με εγκατεστημενη την ΜΜ... αν περασω ξανα τη lollipop θα βγει εκτος εγγυησης το τηλ???

θελω να δωσω το g4 τι πρεπει να κανω πριν το δωσω ; επαναφορα ρυθμισεων απο το μενου ; μετα οταν θα το ανοιξει ο νεος κατοχος θα ζηταει το δικο μου Gmail ?

θελω να δωσω το g4 τι πρεπει να κανω πριν το δωσω ; επαναφορα ρυθμισεων απο το μενου ; μετα οταν θα το ανοιξει ο νεος κατοχος θα ζηταει το δικο μου Gmail ?

Μετά την επαναφορά το τηλέφωνο ανοίγει τελείως "μαμά". Θα ζητήσει δηλαδή εν νέου γλώσσα, Gmail κτλ.

Μετά την επαναφορά το τηλέφωνο ανοίγει τελείως "μαμά". Θα ζητήσει δηλαδή εν νέου γλώσσα, Gmail κτλ.

επαναφορα με τα κουμπια η απο το μενου ;

οταν το ειχα κανει με τα κουμπια ηθελε μονο το δικο μου gmail

επαναφορα με τα κουμπια η απο το μενου ;

οταν το ειχα κανει με τα κουμπια ηθελε μονο το δικο μου gmail

Κανονικά είναι το ίδιο, απ' όπου και να το κάνεις!!

Κάνε το αν είναι απ' το μενού και όταν ανοίξει έλεγξε το, αν έχουν σβήσει όλα.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4