telefoneri Δημοσιεύτηκε April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2015 (edited) Doogee Y100 (Valencia2) PRO οθονη 5" 2G/3G/4G (world) επεξεργαστης mt6735 (64bit) 2gb ram, 16gb rom καμερα 13mp (sony) ψευδομεταλλικο design via Edited April 26, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_amon Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ενδιαφέρουσα συσκευή, σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά δεν το βλέπω ακόμα σε κάποιο μαγαζί, μονο το Y100 έχουν σε presale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 http://www.doogee.cc/news_detail/newsId=222.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Στα $112.99 με κουπονι Υ100PRO στο Gearbest σε προπωληση εως αρχες Ιουλιου. Edited June 5, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 109,99 δολαρια με $30 κουπονι Code: Y100PRO στο geekbuying -->> Presell Product Lead-time: 2015-07-05 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παρα ητανε ομορφο και φτηνο για να μην μπω στον πειρασμο.....:lol: Να δουμε ποτε και τι σοι θα ειναι οταν με το καλο παραλαβω!:happy: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έριξα κι εγώ παραγγελία στο banggood. Για να δούμε τι θα δούμε ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ετοιμος και γω για να το παρω... για να δουμε....... εχω το DG800 και ειναι οκ.... αρα και αυτο μια χαρα θα ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Μια απο τα ιδια και εγω..... Αναμενω την παραλαβη του τελη ιουλιου με το καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 κι εγω ρε παιδια θελω να παραγγειλω 3 τεμ. αλλα απο που λετε; νομιζω η καλυτερη προσφορα αυτην την στιγμη ειναι το geekbuying καμοια προταση; Επισης οταν τελειωσει το presale θα ειναι πιο ακριβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 και το minideal ιδια τιμη το εχει, εμενα με προβληματιζει το χρωμα. θα προτιμουσα το μαυρο αλλα το μεταλλικο φαινεται πιο ωραιο στις φωτο. Λογικα μετα το presale θα ανεβει κανα 30αρι , αν το μοντελο δεν εχει προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 και το minideal ιδια τιμη το εχει, εμενα με προβληματιζει το χρωμα. θα προτιμουσα το μαυρο αλλα το μεταλλικο φαινεται πιο ωραιο στις φωτο. Λογικα μετα το presale θα ανεβει κανα 30αρι , αν το μοντελο δεν εχει προβληματα ευχαριστω θα το κοιταξω κι εκει. εγω το σκουρο θα παρω λογω δουλειας το ασημι θα γινει μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 κι εγω ρε παιδια θελω να παραγγειλω 3 τεμ. αλλα απο που λετε; νομιζω η καλυτερη προσφορα αυτην την στιγμη ειναι το geekbuying καμοια προταση; Επισης οταν τελειωσει το presale θα ειναι πιο ακριβο; Στο Gearbest στα 109.99$ με κουπονι gbaff. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Για δείτε κι εδώ. http://www.everbuying.net/product922623.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το παρήγγειλα κι εγώ (από Gearbest). Μετά τη αρκετά καλή εμπειρία με τα DG800, DG450 και DG750 (τα έχω δώσει σε φίλους μου), θεωρώ την Doogee μια σχετικά ασφαλή επιλογή. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Την έβαλα κι εγώ την παραγγελιά μου στο everbuying. Έχω ξαναψωνίσει διάφορα γκατζετάκια από αυτούς κι έμεινα ευχαριστημένος. Έβαλα και γρήγορη αποστολή για να μην περιμένω πάρα πολύ. Ελπίζω να βγει καλό. Δεν έχω ξαναπάρει κινέζικο τηλέφωνο. Με το SAR δεν έχω τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Για δείτε κι εδώ. http://www.everbuying.net/product922623.html 10$ ακριβοτερο απο τo Gearbest... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ερωτησης ( για οποιον γνωριζει....) Το μοντελο PRO απο το απλο εχουνε διαφορα στην οθονη??? Δηλαδη , τα tempered glass screen protectors που κυκλοφορουνε για το απλο ταιριαζουνε με το PRO ? Στο μεγεθος κυριως με ενδιαφερει ... Για να παραγγειλω και ενα τετοιο να το χω οταν ερθει με το καλο η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) 10$ ακριβοτερο απο τo Gearbest... 119.99 το βλέπω και στους 2. Συγκεκριμένα σε ευρώ μου το έβαλε 104,66. Επιπλέον δίνει και ένα δώρο αξίας 10€ και είχα και μπόνους από προηγούμενες αγορές άλλα 10€ Edit: Κατάλαβα. Λες με κουπόνι. Δεν κατάλαβα που το βρίσκεις αυτό αλλά δεν πειράζει. Το ίδιο μου ήρθε τελικά σε μένα... Edited June 23, 2015 by JohnDoe954 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ερωτησης ( για οποιον γνωριζει....) Το μοντελο PRO απο το απλο εχουνε διαφορα στην οθονη??? Δηλαδη , τα tempered glass screen protectors που κυκλοφορουνε για το απλο ταιριαζουνε με το PRO ? Στο μεγεθος κυριως με ενδιαφερει ... Για να παραγγειλω και ενα τετοιο να το χω οταν ερθει με το καλο η συσκευη. Tο pro ειναι 2,5d οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Tο pro ειναι 2,5d οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο. Για explain τι σημαινει το 2,5d :worry: :blink: και ποια η διαφορα του με το απλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το γυαλι στα ακρα του ειναι κυρτο, κανει καμπυλη. Δεν ξερω πως ειναι τα tempered glass για το απλο doogee αλλα για το pro θα πρεπει να βγουν tempered που να ΜΗΝ ειναι απο ακρη σε ακρη γιατι δεν θα ''παταει''. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το γυαλι στα ακρα του ειναι κυρτο, κανει καμπυλη. Δεν ξερω πως ειναι τα tempered glass για το απλο doogee αλλα για το pro θα πρεπει να βγουν tempered που να ΜΗΝ ειναι απο ακρη σε ακρη γιατι δεν θα ''παταει''. Καταλαβα :up::up: thanks for the info ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Δείτε λίγο απο το 10:30 και μετά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Exει και on screen buttons?? Περίεργα πράγματα... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts