Jump to content

Tuko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tuko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Tuko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες, εδώ και μερικές μέρες μου λέει ο πατέρας ότι του ζητάει να κατεβάσει κάποια αναβάθμιση αλλά πατάει άκυρο. Δεν έχω πρόσβαση στο κινητό πλέον, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς αναβάθμιση είναι. Την έχει κάνει κανείς;;
  2. Παιδιά, στα 110 ευρώ που το πήραμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή τη στιγμή καλύτερο κινητό. Θα πρέπει να ανέβει το κόστος αισθητά για να βρεθεί κάτι καλύτερο. Πέρα απ το ότι πάει νεράκι, εμένα με σόκαρε το σήμα του WIFI και η ταχύτητα κλείδωσης δορυφόρου σε 1" του GPS. Αν βάλεις μέσα οθόνη, ραμ κλπ χαρακτηριστικά, μια χαρά ήχο ( αρκετά δυνατός ! ) και εμφάνιση, έχεις ένα πακέτο που αξίζει κάθε ευρώ. - Γιατί να ΜΗΝ πάρετε αυτό το κινητό ----------------------------------------------- - Αν παίζετε πολύ βαριά 3D παιχνίδια ( σε κινητό; γκούχου γκούχου ) - Αν του κάνετε βαριά χρήση και θέλετε καλύτερη μπαταρία ( ή παίρνετε και μια 2η και την έχετε έτοιμη φορτισμένη )
  3. 1 - Έρχεται με 5.1, έχει κανονικά Play store και δεν χρειάζεσαι ρουτάρισμα, τρέχει άψογα και δεν έχει κινεζοεφαρμογές μέσα. 2 - Η πλάτη είναι πλαστική αλλά φοβερή, αυτός είναι και ο λόγος μάλλον που έχει τόσο δυνατό Wifi / φοβερό GPS.
  4. Παίδες, δοκίμασα το GPS σήμερα τρέχοντας το GPS Test και...ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ....κλείδωνε σε 1 δευτερόλεπτο (χωριό) !!! Μόνο GPS, ούτε wifi, ούτε καν είχε Sim το κινητάκι. Το δοκίμασα ξανά και ξανά, σοκ και δέος!
  5. Μα αυτό λέω κι εγώ. ΠΟΛΥ ευχαριστημένος είμαι συνολικά! Εντυπωσιασμένος θα έλεγα (!)
  6. Πριν λίγο δοκίμασα και Mortal Kombat X, μια χαρά το έτρεχε :)
  7. Μόλις δοκίμασα πάλι, το έτρεξε ως το τέλος τώρα. 20,000 Antutu, δεν μπορεί η κάρτα γραφικών του να σηκώσει βαριά 3D. Εντάξει, στα 110 ευρώ κάνει παπάδες, αν έτρεχε και βαριά παιχνίδια τέλεια στα 1280χ720 τότε δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα ακριβά κινητά. Το Asphalt 8 παιζόταν πάντως αν και όχι νεράκι, δεν είχε θέμα. Άλλα βαριά 3D παιχνίδια δεν δοκίμασα να δω.
  8. Μενού και απόκριση οθόνης, ακόμα και με την ζελατίνη (ναι, το κανα δώρο στον πατέρα κ το ρυθμίζω, ακόμα και με την ζελατίνη που χαν αυτοί) πάνω είναι τρομερό. Πετάει! Χρώματα οθόνης, ευκρίνεια, φωτεινότητα είναι τρομερό, πραγματικά απόλαυση :) Επίσης μου κανε μεγάλη εντύπωση το πόσο καλή αίσθηση έχει το πίσω μέρος του, επίπεδο, ομαλό και -το κυριότερο- αντιολισθητικό! Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός και είδα έχει και έξτρα ρυθμίσεις πάνω για ακουστικά κλπ. Κανένα παράπονο. *** Μόλις δοκίμασα το Wifi και..χάζεψα ! ! ! 3 τοίχους και δωμάτια μακρυά, καμια 10αρια μέτρα σε ευθεία ( χοντρούς τοίχους, παλιό σπίτι ) και έπιανε ακόμα, σέρφαρα το Play Store με μια καθυστέρηση στην φόρτωση εικόνων αλλά..τρελό :) Μακράν το καλύτερο wifi που έχει πέσει στά χέρια μου εδώ και χρόνια. --- Άλλες συσκευές που έχω τεστάρει = Samsung Galaxy 1, ZTE Blade 1, Acer Liquid E2 Duo, Asus TF 200, Asus FonePad 8, Chuwi Vi8 Super κλπ. Asphalt 8 που δοκίμασα τρέχει οκ αλλά όχι και νεράκι. Το Antutu που δοκίμασα μια φορά μου κράσαρε μόλις ξεκίνησε το 3D test. Θα δοκιμάσω πάλι αργότερα.
  9. Μόλις παρέλαβα κι εγώ, εντυπώσεις αργότερα. Τσέκαρα την μπαταρία βγάζοντας το αυτοκόλλητο αλλά δεν είναι ευδιάκριτα τα νούμερα στη δική μου όπως στο βίντεο. Εντυπώσεις αργότερα, από εμφάνιση πάντως σκίζει.
  10. Δες το μήνυμα που πόσταρα πριν το δικό σου :)
  11. Πηγαίντε στο 8:13 του βίντεο!! Πωωω...εντάξει, είναι τραγικοί οι Κινέζοι!! Για δείτε αυτοί που παραλάβετε, όλα έτσι είναι;; 1800αρες μπαταρίες;;
  12. Παιδιά, διαβάζω στα σχόλια του Banggood ότι η μπαταρία είναι 1800 και όχι 2200! Παραπονιούνται πολλοί για κοροϊδία! Για κοιτάξτε μία τι μπαταρία έχετε!
  13. Έχω πάθει σοκ....ήμουν από τα πρώτα άτομα που το παρήγγειλαν από το Banggood, υποτίθεται είχε στοκ στις 10 Ιουλίου και...μίλησα σήμερα μαζί τους να δω τι γίνεται και μου λένε το επικό....ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ώρες....! Έλεος...!
  14. Στο Banggood που έριξα παραγγελία πριν κανα 10ημερο πήραν τα λεφτά άμεσα, οπότε δεν τίθεται θέμα.
  15. Χλωμό το βλέπω τόσο γρήγορα, αλλά αν είναι από EU Warehouse θα έχει και μεγαλύτερη τιμή, οπότε δώρον άδωρον.
×
×
  • Create New...