Jump to content

giwrgosxalkida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giwrgosxalkida

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 5

giwrgosxalkida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους. Τέλειο δώρο για τον τυχερό.
  2. Χίλια ευχαριστω evankouros για την βοηθεια σου.:up: εγω μπορει να μην τα καταφερα μονος (εντελως ασχετος λεμε) αλλα με τις συμβουλες σου το τηλεφωνο εγινε τουμπανακι χαρις σε ενα φιλο (ευχαριστω Στεφανε), που το κατεχει το αθλημα.
  3. διαβασα πολλες φορες το ποστ σου 2306 κι εκανα τα ιδια αλλα δεν ειδα τριγωνακι στο κινητο πρεπει να ειναι ρουταρισμενο; πως βλεπω αν ειναι ηδη; Υποψιν δεν εχω πια play store.
  4. ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση απο αυριο θα ξεκινησω . Απλα δεν ηθελα να κουρασω κοσμο εδω μεσα πως γινετε αλλα με την κατατοπιστηκοτατη απαντηση σου πιστευω να τα καταφερω. Ευχαριστω και παλι.
  5. καλησπερα εχω ενα zenfone 5 το οποιο ειχε νεκρωσει το εστειλα στο vickmall και αλλαξαν την μητρικη απ'οτι μου ειπαν. Το παρελαβα ολα καλα αλλα δεν εμπαινε στο play store, το εδωσα σε εναν φιλο (καθοτι ασχετος) και το εκανε φορματ με αποτελεσμα να μην εχω τιποτα πλεον εκτος απο κατι κινεζιες τα περισσοτερα. Δεν θελω να σας κουρασω αλλα παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει με το αζημιωτο βεβαια να του το στειλω να το επαναφερει. Εχω πελαγωσει απο τις 15 Ιουλη τραβιεμε. Ευχαριστω εκ των προτερων.:worry:
  6. Με 3 καρτες δεν μπορεσα 2 πιστωτικες και 1 χρεωστικη. το μονο που αγωρασα απο ευρωπη ηταν αξιας 9-10 ευρω apo Amazon.
  7. ευχαριστω παιδες για τον αναλυτικο τροπο που μας δειξατε ακομα και για ασχετους σαν εμενα. το πληρωνουμε λιγο πιο ακριβα αλλα εκανα παραγγελεια στο sportsdirect ανετα. Στα 150 ευρω μου κρατησε 5,4
  8. Καλημερα φιλοι μου αγωρασαμε για εναν φιλο τα Χριστουγεννα δυστηχως το umi απο το geekbuing και παρολα τα προβληματα τωρα φουσκωσε και η μπαταρια καλυπτετε απο την εγγυηση; και αν ναι πως τους γραφω για την φουσκωμενη μπαταρια στα Αγγλικα; Ευχαριστω για την βοηθεια. (Παντως ηταν απελπισια το τηλ.)
  9. παιδες ασημι ειχατε παραγγελει; γιατι το vickmall μου λεει οτι μονο ασημι το εχει βγαλει η εταιρεια, κι αν δεν το θελω να μου κανουν refund.:worry: Dear Friend, The factory didn't product grey color,only product silver(don't think it has a little grey?) as photo. the factory only product this color,so no matter which shop,have no grey color. If you think this color is not ok for you,we can refund money to you. Thanks very much,waiting for your reply!
  10. Νεοτερα: μου στειλανε μνμ οτι το παρελαβαν αλλα αν θελω να μου το στειλουν σε ασημι γιατι δεν εχουν το γκρι. Μαλλον ηταν πολλες οι παραγγελιες στο γκρι και θελουν να σπρωξουν και το αλλο. Μας κουρασαν πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου.
  11. κανενα νεοτερο εχουμε;
  12. εχεις δικιο κι εμενα δεν μου ζητησε η σελινα http://prntscr.com/7swmcp αλλα αδερφε μου γραψε μου σε παρακαλω ποιο ξεκαθαρα την διευθηνση μην κανω κανενα λαθος και το στελνω με ΕΛΤΑ; ευχαριστω
  13. ευχαριστω φιλε μου εχεις δικιο. αν μου ζητησουν ΙΜΕΙ που το βλεπω αυτο απο την στιγμη που δεν ανοιγει το τηλεφωνο;
×
×
  • Create New...