Jump to content

manos_amon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manos_amon

  1. Φοβερό δώρο, καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Βρήκα το Teclast Tbook 11 127 euro + 12 μεταφορικά από eu stock GB. Τι λέτε αξίζει? Από ότι βλέπω κάποιοι από εσάς το έχουν, είναι αξιόπιστο? Να το πάρω?
  3. Καλησπέρα, Έχει κανείς άποψη για το Onda Obook 10 dual OS? Ψάχνω για 10+ tablet με διπλό λειτουργικό και μαγνητικό πληκτρολόγιο.
  4. Έχω δύο κάρτες, Vodafone και Wind. Και με τις δύο έχω το ίδιο πρόβλημα, μάλλον χειρότερα με την Wind.
  5. Νέος κάτοχος και εγώ έκδοση 2gb, από vickmall επίσης. Ικανοποιημένος έως τώρα, αν εξαιρέσουμε μόνο ότι μερικές φορές ο ήχος που φτάνει στον συνομιλητή μου όταν κάνω κλήση είναι χαμηλός ή κακής ποίοτητας. Έχω διαβάσει και άλλους να το αναφέρουν, λογικά θα διορθωθεί σε κάποια αναβάθμιση. Έχω περάσει την ελληνική 5.7.9. Το μόνο που θέλει λίγο προσοχή, δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος: όταν ήρθε από το vickmall είχε αποθηκευμένο μία rom, ελληνική (?) μάλλον. Πάτησα το update και διάλεξα κατά λάθος το συγκεκριμένο αρχείο. Το κινητό έκανε update αλλά όταν ξεκίνησε δεν έβλεπε καμία κάρτα sim. Ψάχνοντας είδα ότι έιχε χάσει το imei και στην έκδοση modem (baseband?) έγραφε άγνωστο. Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χρήστες από ότι έιδα σε forum. Ευτυχώς λύθηκε όταν πέρασα την ελληνική 5.7.9, με κάποια δυσκολία βέβαια. Είδα στο xda ότι υπάρχει τρόπος να κάνεις backup το imei και restore σε περίπτωση που χαθεί αλλά σε συσκευές με mediatek. Υπάρχει τπόπος να γινει και στο redmi 2?
  6. Ενδιαφέρουσα συσκευή, σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά δεν το βλέπω ακόμα σε κάποιο μαγαζί, μονο το Y100 έχουν σε presale.
  7. Και Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα; Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους.
  8. Ευχαριστουμε myphone άλλη μια φορά. Καλή επιτυχία.
  9. Έχω ένα tablet η πρώτη μου αγορά από Κίνα (ainol novo 10) εδώ και δύο χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα. Από τότε έχω παραγγείλει για μένα και γνωστούς - φίλους τουλάχιστον δέκα tablet και κινητά από διάφορα μαγαζιά γνωστά στο forum. Το κινητό lenovo που χρησιμοποιώ εδώ και 18 μήνες δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό και σκέφτομαι να το αλλάξω μόνο και μόνο επειδή έχει μείνει πια πολύ πίσω από πλευράς χαρακτηριστικών και το βαρέθηκα. Εννοείται πως θα πάρω πάλι κινέζικο. Το μόνο που θα συνιστούσα στους επίδοξους αγοραστές είναι να διαβάσουν στο forum πριν παραγγείλουν το ίδιο έκανα και εγώ την πρώτη φορά και να πάρουν κάτι δοκιμασμένο και από αξιόπιστο μαγαζί.
  10. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους!
  11. Καλή επιτυχία σε όλους! Super τηλέφωνο αυτή τη φορά.
  12. Η χρονιά ξεκίνησε με πολύ καλά δώρα. Ευχαριστούμε myphone! Καλή μας επιτυχία.
  13. Χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το Ainol 10 Hero kai έιμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να πάρω ένα 7άρι για μένα και ένα για δώρο. Το budget είναι 100 και 50 ευρώ αντίστοιχα. Σκέφτοναι το Onda v701s ή v711s για μένα και το Cube U25gt για δώρο, έχω διαβάσει καλές κριτικές και για τα δύο. Να τα πάρω? Έχει κάποιος προσωπική άποψη για αυτά? Κάτι να προτείνει?
  14. manos_amon

    Lenovo A660

    Μετά από πολύ ψάξιμο είπα να περιορίσω το budget, και το παρήγγειλα από το minideal στις 13/08. Το έστειλαν στις 14 και το παρέλαβα σήμερα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Τώρα θέλω να ασχοληθώ λίγο, να αφαιρέσω τις κίνεζικες εφαρμογές. Ήρθε με εγκατεστημλενα ελληνικά και root αλλά η rom μοιάζει να είναι η official.
×
×
  • Create New...