lepes Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 εγω παντως με cosmote 3g μια χαρα τα παω :) (στη νεα ρομ μπορεις να απενεργοποιησης το 3g !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 το πιο πιθανο ειναι να φταιει το οτι δεν εχω βεβαια 3G-sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 έχει κανείς link να κατεβάσω το τελευταίο radio rom?????μετά το unlock είναι στο 000000 :Ρ και δεν το βρείκα πουθενά:Χ Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 http://mirror.vidmes.com/xda/Uni/Radios/ sorry το ξεχασα ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 σε ολες τις ρομ μπορουσες να κοψεις το 3g! η κοσμοε εχει και αυτη κανενα πακετο ιντερνετ με λιγα ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Τι ζημιά έκανα και εξαφανίστηκαν τα MMS, Hotmail, POP3 και έμειναν μόνο Outlook e-mail και SMS? http://smilies.sofrayt.com/fsc/sobbing.gif http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/minimata.jpgτο ειχα παθει μια φορα στο tytn αυτο και εγω δεν ξερω πως:blink:ακρη δεν μπορεσα να βγαλω και επειδη μου την εδωσε τραβηξα ενα hard reset και ηρθε στα ισα του,χρονια σου πολλα.εμενα θα μου τα πεις αυριο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 re paides xeretai pou mporw na vrw 8iki pou8ena sti 8essaloniki????pou na paw na psaxw pantos edw kavala pou rwtisa sto germano oute pou to eixan xana dei to tilefwno!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 το ειχα παθει μια φορα στο tytn αυτο και εγω δεν ξερω πως:blink:ακρη δεν μπορεσα να βγαλω και επειδη μου την εδωσε τραβηξα ενα hard reset και ηρθε στα ισα του,χρονια σου πολλα.εμενα θα μου τα πεις αυριο:p Σε ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά. Όχι πάλι Hard Reset!!!!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 http://mirror.vidmes.com/xda/Uni/Radios/ sorry το ξεχασα ;) thanks lepes:) Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 καλησπερα,εχει κανεις βαλει την ranju 7.6. σε σχεση με την 7.4 που εχω αυτη την στιγμη τι διαφορες εχει?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Jimlost μη τη βαλεις ακομα γιατι μου κανει κατι νερα :( εκανα update το Resco Explorer και κολλησε το συμπαν !! δεν μπορει να το κανει uninstall και κολλαει συνεχεια :( μαλλον παω για hard reset !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Jimlost μη τη βαλεις ακομα γιατι μου κανει κατι νερα :( εκανα update το Resco Explorer και κολλησε το συμπαν !! δεν μπορει να το κανει uninstall και κολλαει συνεχεια :( μαλλον παω για hard reset !! σε ευχαριστω lepes πολυ για την απαντηση. η 7.4 μεχρι στιγμης δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο,αλλα ελεγα να βαλω την 7.6 για δοκιμη. τωρα με αυτα που λες δεν την αλλαζω ακομα:lol: η πλακα ειναι οτι κανεις δεν ακολουθει τον κανονα που λεει οτι δουλευει δεν το πειραζουμε,αλλα παντα η περιεργια σε κανει να λειτουργεις αλλιως. ευτηχως αυτην την φορα ρωτησα,και δεν επραξα μονος μου. και παλι ευχαριστω και καλο βραδυ. θα ξαναπερασεις την 7.4 η καποια αλλη rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 την 7.6 δεν την εβαλα παιδια,εμενα μου δουλευει πιο καλα η 7.1 η 7.4 μου εκανε κοληματα στις κλησεις,εβλεπα πολλες φορες την συσκευη "παγο"σε καποια αναπαντητη,βεβαια εχω την υποψια οτι ισως εφταιγε το overclocking,στην7.1 εχω ξετσεκαρει ολες τις επιλογες και 10 μερες τωρα ειναι jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&keyword=QTEK%209000&inc_subcat=1&sort=3a&menu=10&page=1&menu=10 Μπορουν να στην στειλουν στο σπιτι σου με αντικαταβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 lagoudakis χρονια σου πολλα με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμεις ,εγω εβαλα την 7,6 εδω και 24 ωρες ολα μια χαρα μ φαινετε λιγο ποιο γρηγορη απο την 7,1 π ειχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Χρονια πολλα και καλα Γιαννη με υγεια και οτι ποθεις να το παθεις :). Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Xronia polla kai apo mena ston Gianni! Polyxronos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδια να ειστε ολοι καλα,σας ευχαριστω πολυ:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Lagoudakis, χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 gianni xronia polla!!!!kai pali eyxaristo poy efages oli tin kiriaki sou na moy ftiakseis to 9000!!!na eisai kala:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!:D Χρόνια πολλά και καλά!!! Να τα χιλιάσεις, να χαμογελάς και να καλοπερνάς!!:):) Υ.Γ: Δε θα μπρούσα να απουσιάζω!!!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 χρονια πολλά Γιάννη υγεία και ευτηχία πάνω απ'όλλα :) Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 καλησπερα γιαννη............ χρονια πολλα βρε να τα εκατοστησεις,να εισαι παντα καλα,με υγεια ευτηχια,και χαρα. και ορεξη για πολλες δοκιμες σε rom:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 gianni xronia polla!!!!kai pali eyxaristo poy efages oli tin kiriaki sou na moy ftiakseis to 9000!!!na eisai kala:thanks:μην το ξαναπεις!!!απλα ετυχε να εχω χρονο και να ειμαστε τυχεροι:pΥΓ ευχαριστω και παλι ΟΛΑ τα παιδια για τις ευχες σας:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδια προσοχη σε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=385002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts