Jump to content

markus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by markus

  1. με την πατέντα που μπένει σκληρός δίσκος τι γίνεται??? έχει κανείς κάποιο tutorial?
  2. τελικά τι παίζει ρε παιδία με αυτό το κιν???έχω βρεί ένα για αγορά αλλα το σκέφτομαι
  3. markus

    2in1 sim

    στην αδερφή μου δεν δούλεψε
  4. πρέπει να υπάρχει και στο ebw
  5. εγώ χτύπησα το iphone 8gb στην εξωφρενική τιμή τον 199 ευρώ απο τον γερμανό στο χωρίο μου:) είχε γίνει χθες η αίτηση και πήρα σήμερα και ρώτησα αν μπορω να παρω το iphone και μου είπαν ναι γίνεται!:):):):):):)
  6. δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλα έτυχε να κάνει η μητέρα μου σύνδεση χθες με την προσφορά τον 300 ευρώ και παίρνω σήμερα τηλ. στον γερμάνο να ρωτήσο αν ισχύει κ για το iphone και μου είπαν όποια συσκευή θέλω .οπότε και παράγγειλα το iphone 8g στα 200 ευρώ:)
  7. μόνο preeeeeeeettttttttyyyyyyyyyyy????ΤΑΥΛΑ είναι:Ρ
  8. για το ps3 δεν υπάρχει τπτ μέχρι στιγμής!!!για το xbox με pm;)
  9. θεωρειτικά σε flight mode επιτρέπεται αλλα λένε να τα κλείσουν προλυπτικά!
  10. μα και εγώ το έχω στο live φίλε μου.....αν προσέχεις δύσκολα τρως ban!!!!και άλλα παιδιά που το έχουν 2 χρόνια έτσι δεν έχουν φάει ban
  11. ε πλέον μόνο αυτοί δίνουν!!!και ο μπέζος πεσμένος είναι!! ο ξάδερφος του μάκη πως σας φάνηκε??? χαχαχαχαχαχα !στο σόι πρέπει να το έχουν και ανεβάζουν έτσι τον τόνο της φωνής τους
  12. φτου!!!και έλεγα ότι κάτι χρεώνομαι!!!δεν ξανά αντιγράφω παιχνίδη !!!dejavu καλά που μου άνοιξες τα μάτια bro!:ninja::ninja::ninja::ninja: πάντος πλάκα πλάκα και αντιγραφές που έχω στο 360 απλά με τραβάει κάτι στο ps3 και δεν έχω όρεξη να παίξω στο 360!!! :wacko::wacko::wacko:
  13. το επόμενο βλέπω να έχει κόντρα του ρόκυ με την βοτανού!!!!φρίκαρε που του είπε το λαμόγιο ότι τα ξαναέφτιαξαν και το έκαναν κιόλας!
  14. εμένα μου λέει ότι ήταν κάποιος που την έδερνε:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ δεν ξέρω γιατί αλλα έτσι μου φένεται! εκτός αν είχε και κανένα παιδί παλιότερα
  15. και εγώ το παρατήρισα αυτό ....αλα αφού δεν μου δούλευε σωστά το έβγαλα εντελός:mad:
  16. και εμένα μου φένεται 1 θέλει.....δεν είναι νοήτο για κάθε game να κάνεις άλλο id λογικά συνδέονται
  17. εμένα γιατι δεν στέλνει και μόνο δέχεται???τι έκανα λάθος??:Χ
  18. μερικά υπάρχουν κ με βίντεο κλήση ψάξε και εδώ http://www.dhgate.com
  19. παιδιά ετοιμάζομαι για αναβάθμιση και σκέφτομαι την 52" led της samsung.Και αυτή που έχω τώρα samsung έιναι και είμαι ευχαριστημένος 2 χρόνια τώρα. Υπόψην ότι την θέλω κατα 80 % για playstation 3 και ένα 20% για ποδόσφαιρο και μπάσκετ απο δορυφορικά. Την έχει πάρει κανείς?
  20. καλά απο ιταλούς δεν περιμένεις και τπτ άλλο....εγώ πάντος μια φορά την πάτησα απο ebay και πλήρωσα τον κλώνο για original!ίδιο ήταν το άτιμο:Ρ εκτός απο το λογισμικό!!!!! καλύτερα 100-200 ευρώ απο ελλάδα και να ξέρω τι παίρνω:Χ
  21. καλό αλλα εμένα όλλο προβλήματα μου δημιουργή και έχω μείνει στο 2008.
  22. πολύ μπίχτης μας έχει βγεί ο μπαμπάς του μανωλάκη!!!πάντος ο χοντρός ο πέτρος είναι όλλα τα λεφτά ώρες ώρες οταν αρχίζει της φιλοσοφίες!!!χεχε αντε να δούμε σήμερα τι θα γίνει:)
  23. ρε συς φέτος μόνο ο γατόπαρδος αξίζει!!!! μουαχαχαχα....μάρσαρε μαααααααααααακκκκκκήηηη!!!
×
×
  • Create New...