Jump to content

dimitra_ath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitra_ath

  1. Αποφάσισα να μπω στον κόσμο των Windows Phone με ένα μοντέλο με μεγάλη οθόνη. Είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου (640 XL Vs 1320). Ποιο πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη αγορά; Κριτήρια ταχύτητα σε browsing, παιχνίδια, εφαρμογές, αναβαθμίσεις κλπ.και φυσικά καλύτερος ήχος ομιλίας σε κλησεις. Δεν με απασχολεί διάρκεια μπαταρία, sar, δικαρτο κλπ. Θα μείνει με την αυθεντική rom. Σας ευχαριστώ.
  2. Καλή επιτυχία σε όλους, και ιδιαίτερα σε..... Εμένα!!!! :p
  3. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή Call Recorder που να δουλεύει απροβλημάτιστη στο Google Nexus S? Σε μερικές που έχω δει ή δεν είναι συμβατές με την συσκευή ή δεν δουλεύουν καθόλου ή δεν ακούς τον συνομιλητή. Ευχαριστώ.
  4. Καλό Καλοκαίρι Και Καλή Επιτυχία Σε Όλους. May The Best Man (Or Woman :p) Win.
  5. Καλή επιτυχία και να το χαρή ο νικητής-τρια.
  6. Το δοκιμάζω Και επανέρχομαι. Ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα και από εμένα. Έκανα το Root στο S5839i Cosmote. Εμαφανίστηκε το εικονοδίο Super User. Πως Μπορώ τώρα να σβήσω από το κινητό τις εφαρμογές που δεν θέλω? Π.Χ. Top Games, Cosmote Music, Samsung Apps. To μόνο που μπορώ να κάνω είναι διαγραφή δεδομένων και όχι οριστική διαγραφή, μετακίνηση σε κάρτα SD κλπ Σας Ευχαριστώ.
  8. Γκρ Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση και λέει μόνο μέσω with fi και είμαι στην δουλειά που δεν έχω. Υπομονή λοιπόν μέχρι το πρωί. :-(
  9. Είμαστε πολύ οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερομενες δώσε μας και αλλά στοιχεία :-)
  10. Για το θέμα της μπαταρίας που αναφέρθηκε ποιο πάνω γιατί να smart phone αν είναι να τα έχω όλα κλειστά? Σε εμένα κρατάει γύρω στης 4 με 5 ώρες με ενεργοποίηση data, ειδοποίηση για νέα mail, τοποθεσία κλπ κοινώς όλα σε λειτουργία και είμαι μια ευχαριστημένη.
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Είχατε δίκαιο δεν φταίει το καλώδιο. Το δοκίμασα σε ένα Notebook και λειτούργησε. Άρα κάτι πρέπει να παίζει με τον υπολογιστή. Και πάλι ευχαριστώ.
  12. Σωστός!! Καμία ιδέα παιδιά από πού μπορώ να αγοράσω το αυθεντικό καλώδιο? Τουλάχιστον να αρχίσω να αποκλείω ένα ένα το τι μπορεί να φταίει μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα.
  13. Πιστεύω να το δεχτούν πίσω στο Πλαίσιο για αλλαγή.
×
×
  • Create New...