Jump to content

[Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες αγόρασα τα hands free ακουστικά της Microsoft All day sound. Kαλός ήχος καθαρός, όχι τόσο δυνατός και μουσικά ποιοτικός όσο με τα Coloud αλλά εύχρηστα κι αυτά με ένα βασικό κουμπί. Ελαφριά πολύ και το σημαντικότερο όλων η εφαρμογή τους στο αυτί! Σαν να μη φοράς ακουστικά!!

AF1QipO1lCQC1LvkdLZvSJunJ1sDtCna5LyW6Tcx50Ho

Edited by Zanzibar

Καλησπερα.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ο φορτιστης του 640xl γραφει επανω :

input: 120mAh

output: 5V, 750mA

Επειδη φορτιζει λιγο αργά, μπορω να χρησιμοποιησω το φορτιστη του ταμπλετ μου (3.900 mAh μπαταρια)χωρις να του κανω ζημια στην μπαταρια?Αυτος ο φορτιστης γραφει επανω:

input: 0.35A

output: 5.0V, 2.0A

Μπορει να ειναι λιγο χαζη η ερωτηση, αλλα δεν το χω με τα ρευματα

Χρησιμοποιώ τον φορτιστη του ταμπλετ και οκ το 640 μου. Το ιδιο και από USB σε κομπιουτερ. Ότι βρω προχειρο εκεινη τη στιγμη.

Βγαζει μηνυμα να βαλω τον δικο του αλλα το αγνοω. Πριν κανεις κατι περιμενε να απαντησει και κανενας πιο εμπειρος διοτι ισως επηρεαζει την μακροζωια της μπαταριας

Χθες αγόρασα τα hands free ακουστικά της Microsoft All day sound. Kαλός ήχος καθαρός, όχι τόσο δυνατός και μουσικά ποιοτικός όσο με τα Coloud αλλά εύχρηστα κι αυτά με ένα βασικό κουμπί. Ελαφριά πολύ και το σημαντικότερο όλων η εφαρμογή τους στο αυτί! Σαν να μη φοράς ακουστικά!!

AF1QipO1lCQC1LvkdLZvSJunJ1sDtCna5LyW6Tcx50Ho

ΑΝ θες ενημερωσε με (μας) αν η ενταση κουδουνισματος εισερχομενησ πεφτει οταν τα εχεισ κουμπωμενα επανω διοτι σε μενα πεφτει παρα πολυ αλλα εχω ακουστικα κινεζικα noname.

Edited by niotheros
συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλησπερα σε όλους!

2 πραγματακια στα γρήγορα.

Α)Ξερει κανεις ποια είναι εγκεκριμένα over the ear ακουστικα για το 640LTE

B)Εαν κανεις έχει ή εχει αγοράσει θήκη για 640 αντοχής σε σκληρη χρήση και εαν ναι ποιά.

Ευχαριστω

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

B)Εαν κανεις έχει ή εχει αγοράσει θήκη για 640 αντοχής σε σκληρη χρήση και εαν ναι ποιά.

Ευχαριστω

Έχω αγοράσει αυτή http://www.ebay.com/itm/151380699089?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=450897249842&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη. Απο όσες έψαξα ήταν η πλέον τεθωρακισμένη. Κλεινεί και με καπάκι μπροστά. Έχει για διάφορα μοντέλα, μεταξύ 640 και 640 XL.

Έχω αγοράσει αυτή http://www.ebay.com/itm/151380699089?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=450897249842&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη. Απο όσες έψαξα ήταν η πλέον τεθωρακισμένη. Κλεινεί και με καπάκι μπροστά. Έχει για διάφορα μοντέλα, μεταξύ 640 και 640 XL.

Ωραια δειχνει...δυστηχώς δεν μπορω να αγοράσω λόγω καπιταλ κοντρολς.Οταν παραλαβεις πειμενω εντυπωσεις!

Επειδη φορτιζει λιγο αργά, μπορω να χρησιμοποιησω το φορτιστη του ταμπλετ μου (3.900 mAh μπαταρια)χωρις να του κανω ζημια στην μπαταρια?Αυτος ο φορτιστης γραφει επανω:

Όσο πιο γρήγορη φόρτιση τόσο μεγαλύτερη μελλοντική καταπόνηση της μπαταρίας.

TCL 40 NXTPAPER

όχι τόσο μεγάλο φορτιστή θα την πεθάνεις την μπαταρία.

Αν θες μεγαλύτερο βάλε έναν 1mA.

Xiaomi 12 Pro

ΑΝ θες ενημερωσε με (μας) αν η ενταση κουδουνισματος εισερχομενησ πεφτει οταν τα εχεισ κουμπωμενα επανω διοτι σε μενα πεφτει παρα πολυ αλλα εχω ακουστικα κινεζικα noname.

Μια χαρά πέφτει και με τα microsoft mh-308, δυστυχώς..

Μια χαρά πέφτει και με τα microsoft mh-308, δυστυχώς..

Οποτε κραταω τα κινεζικα αφου κανουν την δουλεια τους μην ξοδευομαστε αδικα. Ευχαριστω για info.

Καλησπέρα σε όλους,έχει κανείς δοκιμάσει τα TDK WR680 σαν ακουστικά και σαν handsfree;;;

γεια σας!!!επειση διαβαζω για τα ακουστικα και εχω μπερδευτει.πως θα ξερω αν αυτα που θελω να αγορασω ειναι συμβατα με το κινητο??;)

γεια σας!!!επειση διαβαζω για τα ακουστικα και εχω μπερδευτει.πως θα ξερω αν αυτα που θελω να αγορασω ειναι συμβατα με το κινητο??;)

Θα αγοράσεις κάποια απο αυτά που έχουμε αναφέρει εδώ,ή θα πάρεις της ms.

Xiaomi 12 Pro

Ναι απλα επειδη εχω πολυ μικρα αυτια τα περισσοτερα ακουστικα δεν στεκονται στα αυτια μου.πρεπει να βρω καποια δλδ που και να ταιριαζουν σε εμενα και στο κινητο,πραγμα αρκετα δυσκολο

Καλησπέρα , έχω καταλήξει τελικά στα παρακάτω ασυρματα ακουστικα για να ακούω ασύρματα κ χωρις καλώδια.Με μπάτζετ(50 ευρώ μάξιμουμ).Περιμένω αποψεις και ιδέες,καθώς και εναλλακτικες που να ανταποκρίνονται στα λεφτα που έθεσα. Η βασικη του χρήση θα ειναι με το Lumia640,και με τον υπολογιστή. Με ενδιαφερει η αυτονομια,αλλα και να υπάρχει η υποδοχή να δεχθει jack.

1)Trust Urban REvolt mobi

2)TDK WR680

3)Creative Jam.

εχει κανείς άποψη για τα Gembird BHP-002 Gembird BHP-001;

Ευχαριστω πολυ

Αγορασα καποια ακουστικα της Samsung τα οποια λειτουργουν μια χαρα με το 640xl,το μονο προβλημα ειναι οτι το κουμπι που εχει για την φωνη ειτε παταω + ειτε -,αυτο χαμηλωνει τη φωνη.το δοκιμασα σε αλλο κινητο και λειτουργει μια χαρα.το κουμπι για την αποδοχη και απορριψη κλησης λειτουργει κανονικοτατα.υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ρυθμιση απο το κινητο που να πρεπει να ενεργοποιησω????

Όσο πιο γρήγορη φόρτιση τόσο μεγαλύτερη μελλοντική καταπόνηση της μπαταρίας.

όχι τόσο μεγάλο φορτιστή θα την πεθάνεις την μπαταρία.

Αν θες μεγαλύτερο βάλε έναν 1mA.

Διάβασα με ενδιαφέρον αυτά τα πόστς και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον μιας και όλα τα κινητά μου (των οποίων ο original φορτιστής βγάζει 1A) τα φορτίζω μέσω USB adapter αγορασμένο από eBay που "βγάζει" 2Α. Ψάχνοντας λίγο είδα τους περισσότερους να συμφωνούν ότι το κινητό δεν παθαίνει απολύτως τίποτε αν το φορτίσεις με φορτιστή που βγάζει περισσότερα αμπέρ (αλλά ίδια volt π.χ 5V-1A με 5V-2A), κι αυτό γιατί κατά τη φόρτιση το κινητό "τραβάει" όσα αμπέρ είναι σχεδιασμένο να τραβάει, τα οποία εξαρτώνται από την αντίσταση του κυκλώματος (πλακέτας) του κινητού και μόνον.

http://forums.androidcentral.com/htc-one-m7/288717-ok-use-2a-charger.html

https://www.quora.com/What-happens-when-we-charge-our-mobile-with-5V-2A-rated-charger-instead-of-5V-1A-rated-charger-Will-charging-faster-damage-the-battery

http://superuser.com/questions/600401/can-i-use-a-charger-with-more-output-amperage-than-the-device-needs

That being said, ομολογουμένως το κινητό φορτίζει γρηγορότερα στα 2Α, αλλά σύμφωνα με αυτό που λένε τα παλικάρια στα λινκς που παρέθεσα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοικτός σε συζήτηση βέβαια (δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο) εδώ ή σε καποιο άλλο θρεντ μιας και μάλλον είμαστε αρκετά οφφ τοπικ και είναι κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε να μάθω.

Edited by iparout

Μπορεί να είνια και τυχαίο γεγονός,μιας και οι μπαταρίες στο samsung glaxy s3 δεν φημιζόταν για την αντοχή τους,αλλά εγώ φορτίζοντας το κινητό με τον φορτιστή απο το tablet,χάλασα την μία σε χρόνο ρεκόρ.Ενα μήνα βασικά,αφού το φόρτιζα τουλάχιστον κάθε μέρα.

Βέβαια μετά που έβαλα custom rom,είδα ότι όντως έχει επιλογή να τραβάει όσο ρεύμα θες,με κάποιο όριο βέβαια,για να φορτίσει.

Οπότε πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες.

Τώρα γιατί φορτίζει πιο γρήγορα και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η μπορεί να μην έχει,δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγορασα καποια ακουστικα της Samsung τα οποια λειτουργουν μια χαρα με το 640xl,το μονο προβλημα ειναι οτι το κουμπι που εχει για την φωνη ειτε παταω + ειτε -,αυτο χαμηλωνει τη φωνη.το δοκιμασα σε αλλο κινητο και λειτουργει μια χαρα.το κουμπι για την αποδοχη και απορριψη κλησης λειτουργει κανονικοτατα.υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ρυθμιση απο το κινητο που να πρεπει να ενεργοποιησω????

όχι δεν είναι θέμα ρύθμισης.

ίσως να μην είναι 100% συμβατό το μοντέλο που αγόρασες.

Xiaomi 12 Pro

Γενικά από θέμα ταχύτητας αλλά και αξιοπιστίας ποια κάρτα προτείνεται για το Lumia 640?? 32/64 GB

Έχω δει αυτή στο σκρουτζ και μου φαίνεται και καλή τιμή...

Powerd by OnePlus 7 Pro

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916

την έχω δυο χρόνια και τώρα την έχω βάλει στο 640.σκύλος μαύρος.

Xiaomi 12 Pro

Ναι δεν αντιλέγω.

Κοίτα εγώ στους 3 μήνες που το έχω περίπου έχω δοκιμάσει sandisk και αυτή.

Και οι δύο class10 16/32gb.

Για τις Kingston δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα,αλλά 10 ευρώ μπορεί να τα ρίσκαρα:p

Xiaomi 12 Pro

Δες και την Samsung 64GB EVO Micro SDXC Card with USB Adapter UHS-I U1 - 48MB/s, βγαίνει €26.52 με μεταφορικά, εγώ την πρόλαβα στα €23.72
The more things change, the more they stay the same...

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)