Jump to content

ddimitra273

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ddimitra273

  1. Καλημερα!Διαβασα οσες περισσοτερες σελιδες μπορεσα απο το θεμα αλλα δε βρηκα απαντηση.Συγγνωμη αν εχει ξανααπαντηθει αλλα:...Απο τη στιγμη που σου δινουν tracking number, ποσες μερες μεσολαβουν μεχρι να φανει το πακετο πχ στο 17track?Εχω δυο μερες τωρα αλλα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει καμμια πληροφορια και οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον αποστολεα.Δοκιμασα και σε αλλες σελιδες και παλι δε φαινεται.Ειναι λογικο?(πρωτη παραγγελια απο Κινα-vickmall)
  2. μηπως αυτο λυσει το προβλημα? http://support.metago.net/entries/64162120-Adding-a-Label-to-External-Storage-Devices-SD-and-USB-
  3. Το εκανα και τωρα οταν ξαναβαζω το στικακι, δε φαινεται στο μενου του χωρου αποθηκευσης, ουτε στον στοκ file explorer. Στον es explorer ομως το βλεπει κανονικα... (?)... θα μας τρελανει αυτο το τηλεφωνο... δεν παιζει...
  4. Το τηλεφωνο υποστηριζει usb otg, επομενως δεχεται στικακια. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως κανουμε ασφαλη αποπροσαρτηση του στικ μετα τη χρηση του, οπως γινεται δηλαδη στον υπολογιστη. Αν βγαλεις το στικακι ετσι απλα, μπορει να προκληθει ζημια στα αρχεια απ'οσο γνωριζω.
  5. 10 ωρες οθονη μου εβγαλε απο θεμα αυτονομιας εννοουσα! Οχι 10ωρες σε φορτιση. Σορυ αν το εξεφρασα λαθος. Μια ερωτηση ακομα: Συνδεω το usb stick μου. Μετα πως το αφαιρω με ασφαλεια? Υπαρχει καποια επιλογη καπου και μου διεφυγε? Πως γινεται η αποπροσαρτηση χωρις να εχω φοβο να παθει ζημια το στικακι?
  6. Θα το τολμησω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω!
  7. Δοκιμασα ολα τα παραπανω εκτος απο το να περασω αλλη ρομ γιατι δεν μπορω να καταλαβω τη διαδικασια με την οποια γινεται(ειμαι και ξανθια...). Υπεθεσα οτι μπορει να ευθυνεται η μπαταρια, γιατι το επαθε ακριβως απο τη στιγμη που βαλαμε πανω την καινουρια. Anyway, το πηγα σε ενα μαγαζι να το κοιταξουν και μου ειπαν οτι εχει καει η μητρικη... Δεν το αφησα για επισκευή γιατι δε νομιζω να αξιζει να δωσεις 90 ευρω για κινητο τετραετιας...Θα προσπαθησω λιγο ακομα μπας και βγαλω καμμια ακρη. Αν δεν... τι να κανουμε;... Να ζησουμε να το θυμομαστε!
  8. Τα δυο τελευταια βηματα τα εχω κανει ηδη.Οσο για το πρωτο με τον root explorer, το κινητο ειναι ροοτ, εψαξα στο φακελο wi fi και δεν υπαρχει το wpa_supplicant.conf για να το μετονομασω.Υπαρχει μονο ενας φακελος αδειος με το ονομα sockets και ενα αρχειο softap.conf
  9. 2η φορτιση, sot 10h 31m!
  10. Καλημερα.Εχω το note 2 της αδερφης μου και παρουσιαζει αυτο το προβλημα εδω και λιγες μερες.Το wifi ειναι μονιμως γκρι και δεν ενεργοποιειται με τιποτα.Το κανει απο τη μερα που του αλλαξαμε μπαταρια γιατι η παλια ειχε φουσκωσει.Εχω κανει αναζητηση στο θεμα αλλα δε μου εβγαλε κατι σχετικο, γι' αυτο μπηκα να ρωτησω..Τα δεδομενα δουλευουν κανονικα.Υπαρχει περιπτωση να φταιει η καινουρια μπαταρια?..Γκουγκλαρα το προβλημα αλλα οι λυσεις που δινουν διαφοροι δεν ειχαν αποτελεσμα.Καμμια ιδεα?
  11. Το εχω κανει ηδη..Κανενα αποτελεσμα...Παντως..ειναι το μονο bug που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης...ελπιζω και το τελευταιο...
  12. Εμενα παντως πρωτη φορα μου συμβαινει.Βρηκα βεβαια λυση εγκαθιστωντας την εφαρμογη quickpic αλλα οπως και να χει, αυτο ειναι ενα θεμα.
  13. Στη συλλογη φωτογραφιων, στην εναλλαγη μεταξυ των αποθηκευμενων φωτο, γιατι η μεταβαση απο τη μια στην αλλη δεν ειναι ομαλη?Πρωτη φορα το συναντω αυτο.Ειναι καμμια ρυθμιση που μου διαφευγει?...Σερνοντας απο δεξια προς τα αριστερα για να πας στην επομενη φωτο, κολλαει στη μεση της δευτερης φωτο και μετα μεταβαινει σ'αυτη.Το ιδιο συμβαινει σε ολους τους φακελους των φωτογραφιων.Εχει κανεις ιδεα γιατι?
  14. Ευχαριστω!...Και ειχα δοκιμασει ολους τουε συνδυασμους εκτος απο αυτον! Οσον αφορα για τι αν εχει ακουστικα μεσα η συσκευασια σε εμενα συνεβη το εξης:..Πηρα 2 j5 απο 2 διαφορετικα μαγαζια στο Σκρουτζ.Το ενα που ειναι προελευσης Σλοβακιας, δεν ειχε ακουστικα.Το αλλο που ειναι γερμανικης προελευσης ειχε κανονικα..Και τα δυο ειναι μονοκαρτα,χρυσο χρωμα.
×
×
  • Create New...