tigio13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εγω το ai type χρησιμοποιω εδω και παρα πολυ καιρο.παραμετροποιησιμο και ομορφο οπτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 touchpal με βολεψε ότι μεγαλώνει το μέγεθος και νομίζω μαζί με το swype έχουν καλή πρόβλεψη και ορθογραφία για τα ελληνικά Touchpal και εγω για τους ίδιους λόγους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Swiftkey και το πληκτρολογιο της HTC!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 TouchPal. με έχει βολέψει πάρα πολύ που προσαρμόζεται το μέγεθος του Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το swype είναι το καλύτερο στις προβλέψεις και στο swyping αλλά είναι ποοολυ βαρύ. Ακόμα και σε κορυφαίες συσκευές έχω παρατηρήσει κολλήματα και καθυστερήσεις. Γι αυτό στα ταμπλετ που δεν κάνω swyping αφηνω το aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 SwiftKey, απλά ότι καλύτερο σε Android, δεν ξέρω αλλού πως τα πάει. Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το swiftkey χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Swiftkey και για μένα To αποτέλεσμα του poll μέχρι στιγμής με αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Πώς είναι δυνατόν να προτιμά κάποιος το swiftkey από το swype;;; Στο tablet μου για κάποιον λόγο δεν υποστηρίζεται το swype και αναγκάστηκα να βάλω swiftkey. Ε, καμιά ώρα το tablet θα φύγει στον τοίχο ακριβώς λόγω του swiftkey. Απίστευτα αργό και με τραγική πρόβλεψη, μου κάνει την ζωή πραγματικά δύσκολη. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν κάνω σωστά, δεν μπορεί να είναι τόσο κακό. Γούστα είναι αυτά. Η πρόβλεψή του εκπαιδεύεται και μετά από τόσο καιρό που το χρησιμοποιώ είναι απίστευτα βολική και ακριβής. Δεν μπορώ να συνηθίσω να γράφω με συρσιμο (swype) (ηλικία γαρ) και το swift έχει πολλές δυνατότητες τροποποίησης (μέγεθος θέμα, θέση έξτρα πλήκτρα) που το έχω φέρει στα μέτρα μου. Δύσκολα θα αλλάξω.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 TouchPal. Μακράν το πληρέστερο πληκτρολόγιο. Απορώ γιατί δεν είναι στην ψηφοφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Απορώ και εγώ πως είναι δυνατόν το TouchPal, και το οποίο ψηφίζω, να μην υπάρχει σαν επιλογή στην ψηφοφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έχω δοκιμάσει αρκετά πληκτρολόγια. Πρώτο το TouchPal διότι έχει πολύ καλή απόκριση και άριστες προβλέψεις μετά Swype dragon μετά google keyboard και τελευταίο το swiftkey. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εδώ και καιρό το Swype, όταν όμως δεν μπορούσα να το αγοράσω και έπρεπε να έχω ένα καλό πληκτρολόγιο είχα προτίμηση στο touchpal.Ειδικά πριν το gesture typing, το touchpal ήταν από πρόβλεψη μέσα στο μυαλό μου.Το Google φτιάχνει κατά πολύ τώρα τελευταία και στο gesture typing είναι ακόμα ανώτερο από όλα κατ'εμέ άλλα χάνει σε λεξικό το οποίο είναι σχεδόν μηδαμινό, κρίμα.Πράγματι, θα προτιμούσα και εγώ όπως ένας φίλος προανέφερε, το λεξικό του Swype να μπορούσα να το έσωνα στο κινητό μου και όχι στους servers τους οι οποίοι είχαν πρόβλημα και κάθε τόσο που φλάσαρα ρομ έπρεπε συνεχώς να τυπώνω τις λέξεις, ένα ένα γράμμα. Θεωρώ όμως απαράδεκτο να μην έχει ένα στοκ πληκτρολόγιο η γοογλε, αξιοπρεπές και να χρειάζεται να αγοράσεις η να βάλεις από τρίτους.Άσχετα που βρίσκεις αρκετές καλές λύσεις, λέμε τώρα ως λειτουργικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jthois Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Χρησιμοποιω το Google keyboard, κυρίως γιατί είναι πιο όμορφο και πιο σταθερό και έχει ομαλή λειτουργία! (Smooth) Το λεξικό του όπως και οι επιλογές χρειάζονται βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ριξτε και καμμια ματια στην ram που απασχολει το καθε πληκτρολογιο.θα εκπλαγειτε οταν δειτε τα καλα πληκτρολογια να ρουφανε και 60mb!Στα 300 ελευθερη που έχουν κινητά με ένα 1gb ram ειναι μεγαλη υποθεση....... Δουλευω το multi keyboard οπου απασχολει 6-8 mb....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Στο samsung galaxy s4 χρησιμοποιώ το stock επειδή έχει ενσωματωμένους τους αριθμούς και δεν αναγκάζομαι να γυρνάω κάθε 3 καιλίγο από αριθμούς σε γράμματα και τούμπαλιν! Οσο είχα το iphone 6 δούλευα το swiftkey, το οποίο ήταν εξαιρετικό! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το swype κοστίζει μόνο 75 λεπτά του € και είναι το μόνο που έχει το ποιο πλήρες λεξικό στην αυτόματη διόρθωση με τις περισσότερες λέξεις. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Μακράν το καλύτερο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Fleksy και πάλι Fleksy. Οποίος το συνηθίσει είναι άπεκτο. Ειδικά με το καινούριο update και τα νέα θέματα είναι όμορφο. Το SwiftKey δεν με βολεύει καθώς κατά την γνώμη μου δεν είναι καλύτερο από το swype η το touchpal. Δεύτερη επιλογή σίγουρα το touchpal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με το Swiftkey είμαι ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadou Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Touchpal και όσα και αν δοκίμασα πάντα εκεί γυρνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι οτι "καλύτερο" είναι το multiling keyboard Και θέλω να ρωτήσω: Μα κανείς δεν κοιτάει η δεν τον νοιάζουν τα δικαιώματα που ζητάει η κάθε εφαρμογή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Domus71 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Swiftkey, το έχω σε όλες τις συσκευές. Καλή πρόβλεψη κειμένου αν και σε κάποιες "αργές" συσκευές ζορίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έχω δοκιμάσει αρκετά.. ακόμα και το swype που νόμιζα ότι άξιζε... ούτε και το swiftkey! αλλά τελικά κατέληξα στο touchpal... πολύ καλό! Δεν συμφωνώ ότι λαγκάρει, δοκιμασμένο το παλιό μου galaxy s2 και λειτουργεί άψογα. Οπότε η ψήφος μου φυσικά στο Touchpal! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Touchpal γιατί έχει πολύ καλό T9 keyboard και είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το stock της Samsung, πολύ βολικό.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 TouchPal. Μακράν το πληρέστερο πληκτρολόγιο. Απορώ γιατί δεν είναι στην ψηφοφορία. Απορώ και εγώ πως είναι δυνατόν το TouchPal, και το οποίο ψηφίζω, να μην υπάρχει σαν επιλογή στην ψηφοφορία. Το γιατί δεν είναι στην ψηφοφορία το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορεί να απαντήσει ο editor. Λόγο του ότι όμως η πλατφόρμα του vBulletin έχει περιορισμό μέχρι δέκα επιλογές στις ψηφοφορίες πάντα κάτι θα μένει από έξω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts