Jump to content

Mpampoulas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mpampoulas

  1. Αν πατήσεις πάνω στο "δικές μου" (δίπλα στο προτεινόμενες) θα δεις και αυτές που είναι εγκατεστημένες στο ρολόι ;)
  2. https://www.ebay.co.uk/itm/143055440480 Απο τον Ιανουάριο που τα έχω πάρει όλα σούπερ
  3. Αυτός που είναι στο κούμπωμα εύκολα, αλλά ο άλλος που πιάνει στο ρολόι που έχει και το quick release πάνω πρέπει να είναι πολύ δύσκολο.
  4. Αυτό το έχω πάρει εγώ και έχω ένα θεματάκι με τον πείρο στο κούμπωμα. Ξκουμπώνει σε πολυ άσχετες φάσεις και σου φεύγει το ρολόι. Ενω το βάζω στην θεση του και το τραβάω να το τεστάρω να δω οτι ειναι ΟΚ... στο άσχετο βγαίνει ξανά και όταν λέω άσχετο μιλάω τελείως άσχετο, χωρίς να το χτυπήσω κάπου. Παράδειγμα μου βγήκε την ωρα που οδηγούσα στο αυτοκίνητο και απλά κρατούσα το τιμόνι!!! Επίσης στα υπόψιν ότι το δέρμα θέλει λίγο φροντίδα για να μην σου μυρίσει. πχ καλό είναι να το βγάζεις το βράδυ να στεγνώνει από ιδρώτες, νερά, υγρασίες. Αλλά είναι πολύ ομορφότερο με το καφέ δέρμα... του δίνει άλλο χαρακτήρα :D
  5. μόλις πήρα την 9.1... τι βελτιώσεις φέρνει? :rolleyes:
  6. Αν και ξεφεύγουμε απο το θέμα, ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί ψάχνω να βρω άλλη λύση που να δουλεύει :X
  7. Αν δεν έχεις τσεκάρει τις ρυθμίσεις στο app για τα μιάου :D (MIUI) optimisations, τσέκαρε να βεβαιωθείς ότι το health app εξαιρείται. Βρίσκω πολύ πιο πιθανό να σου κάνει θέματα λόγο του μιάου :D της xiaomi παρά λόγο προβλήματος του ρολογιού. To μιάου είναι μεγάλος μπελάς όταν έχει να κάνει με εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν στο background ή να ανοίγουν μόνες τους. Έχω βρει τον μπελά μου με το κινητό του γιου μου και τα parental controls του f-secure app, παρότι τα έχω απενεργοποιήσει όλα τα optimisations στις ρυθμίσεις του app και έχω απενεργοποιήσει και το miui optimisations απο τα developer options, το ρημάδι δεν το αφήνει να ξεκινήσει μόνο του! Κάτι ανάλογο πρέπει να παίζει και στην περίπτωσή σου πιστέυω
  8. Τσέκαρε πάλι αν το καλώδιο που πήρες είναι για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων. Το ποιο πιθανό είναι το καλώδιο να είναι μόνο για φόρτιση, δηλ να λείπουν τα πιν/καλώδια που είναι απαραίτητα και για μεταφορά δεδομένων. ;)
  9. Συνιστώ να απενεργοποιήσετε το miui optimisation στα developer settings. Το κινητό (redmi 5) το έχει ο γιος μου και είχε κάποια θέματα με wifi και apps να μην ενημερώνουν σωστά (weather) ή κλείνουν κλπ και με την απενεργοποίηση σταμάτησαν τα θέματα. Κακό δεν θα κάνει έτσι και αλλιώς, το δοκιμάζετε και βλέπετε. ;)
  10. Και εγώ το ίδιο έχω... Καμία τύχη πιστεύω
  11. Από τις ρυθμίσεις τις κάθε εφαρμογής τους αλλάζεις, όχι μέσα από Settings>Apps & Notifications. To messages app δεν αλλάζει, παίρνει το default του συστήματος, αλλά μπορείς να αλλάξεις όλα τα άλλα. Αν θες να αλλάξεις στο e-mail, στο default mail app (όχι gmail app) με το που μπαίνεις κάτω έχεις 3 επιλογές, Compose, search και more (3 τελείες). Διαλέγεις τις 3 τελείες και μετά settings. Μετά επιλέγεις ένα ένα τα account και στα notifications έχει επιλογή choose ringtone. Στο calendar app, αν το ανοιξεις πάνω αριστερά επιλέγεις τις 4 γραμμές και μετά settings, στα reminder settings εχει επιλογή choose ringtone. κάπως έτσι αλλάζεις και στα άλλα app.
  12. Κάθε app σου δίνει την δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις του να αλλάξεις ήχο ειδοποίησης. Εγώ έχω διαφορετικό ήχο σχεδόν για τα πάντα. (άλλο ήχο για κάθε email account, άλλο για SMS, άλλο Calendar... και πάει γράφοντας :))
  13. Εγώ χρησιμοποίησα της alphabank χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν είμαι root:)
  14. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με σένα, προφανώς το ανταλλακτικό που αγοράζει ο μάστορας δεν είναι ποιότητας, κάποιος είχε γράψει στο παρελθόν ότι κυκλοφορούν πολλά μαιμού (!) ή επισκευασμένα. Εγώ το έστειλα κίνα και μου το επέστρεψαν χωρίς ghost touches μεν, αλλά με λαμπάκια να μην λειτουργούν και το άφησα έτσι. Αφού τον έχεις πληρώσει τον μάστορα γιατί να του τα χαρίσεις και να πας σε άλλον? ___________________________________________________________________________________________________ Και μία ερώτηση από μέρους μου... το τηλ σβηστό φορτίζει στο 100% αλλά αναμμένο σταματάει στο 94%. Αυτό συνήθως έχει να κάνει με τα battery stats του android... έχουμε ιδέα πως τα καθαρίζουμε? Δεν είμαι root. διάβασα κάτι κόλπα με βάζω/βγάζω το καλώδιο φόρτισης αλλά δεν έπαιξαν, όπως επίσης και 1 app που δοκίμασα απο το store. Έχεις κανείς καμία πρόταση δοκιμασμένη?
  15. Αν αφαίρεσες κάποιο λογαριασμό που έκανες sync τότε έφυγαν μαζί και η επαφές που ήταν αποθηκευμένες στον λογαριασμό αυτόν
  16. Και εγώ με ΜΤΚ έχω πάνω από εβδομάδα που έχω πάρει την 9.5, σε αντίθεση με την 9 που άργησα σε σχέση με κάποια παιδιά εδω μεσα! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά την κάνουν release σε κύματα και όχι μαζικά.
  17. Φυσικά και αξίζει!
  18. Θα βρεις την ρομ με τις οδηγίες στο παρακάτω λινκ. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365
×
×
  • Create New...