pik. Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 190 πιστεύω το 16αρι είναι καλα εγω ελεγα 150 το 32αρι. :lol: τεσπα θα δω. κατα τα αλλα μετα απο χιλιες δοκιμες κατεληξα οτι η καλυτερη ρομ ειναι η aosp πραγματικα πολυ καλο ρολαρισμα. βαρεθηκα την BB72 γιατι δεν ερχονται οι notifications. και η MIUI πολυ καλη...αλλα η aosp ανωτερη για τα δικα μου γουστα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Για κάμερα και τηλεκοντρόλ δεν με νοιαζει, πλαινο κουμπί ενοεις της έντασης; πλαϊνό κουμπί notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Άμα δώσεις 150 το 32αρι θα το πάρω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 πλαϊνό κουμπί notifications δεν καταλαβα ποιο ενοεις?αυτο που ειναι πανω απ τα κουμπια της εντασης? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εμένα δεν μου άρεσε οπτικά η αοσπ. Συνήθισα τα μενου της 7ς και δεν την μπορώ την αοσπ. Έχετε στα υπόψιν κάποια άλλη ρομ για να δοκιμάσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 To τηλεφωνο πεταει πραγματικα με την ΑOSP massopa. Μπορει να υπολειπεται αισθητικα απο 07S και 08S αλλα απο ταχυτητα δεν πιανεται, και το αισθητικο κομματι λυνεται εν μερει με ενα καλο launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 εγω ελεγα 150 το 32αρι. :lol: τεσπα θα δω. κατα τα αλλα μετα απο χιλιες δοκιμες κατεληξα οτι η καλυτερη ρομ ειναι η aosp πραγματικα πολυ καλο ρολαρισμα. βαρεθηκα την BB72 γιατι δεν ερχονται οι notifications. και η MIUI πολυ καλη...αλλα η aosp ανωτερη για τα δικα μου γουστα. Μηπως γνωριζεις αν εχει βγει aosp για το x500 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το οτι λετε για την αοσπ οτι πεταει...με τις αλλες τι κολλαγε??? ειμαι με την 7ρς και θα την αλλαξω μονο για την 6 οταν βγει με το καλο... Αντε καλη χρονια να εχουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγώ με 7s και θα δω πρώτα αντιδράσεις για την 9s...αλλιώς δεν την αλλαζω με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 εγω παιδια ειμαι ακομα με την 5s οπως ηρ8ε απο το βικμολ.. λετε να αλλαξω θα δω μεγαλες διαφορες?ιδιαιτερα θεματα δεν εχω θα ηθελα λιγο καλυτερη μπαταρια απο τις 4 ωρες οθονη που βγαζει μεχρι να σβησει και wifi πιο δυνατο..απλα δεν εχω αλλαξει ποτε ρομ και φοβουμαι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 φλασαρα την aosp massopa αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi. με την 7s δεν ειχα καποιο θεμα. υπαρχει καποιο wifi fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν εχει θεμα. Εκανες ολα τα wipes? Ισως να κανεις hard reset Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 κανονικα τα εκανα. 3φορες με ενδιαμεσα επανεκιννηση του recovery για να μαι κομπλε.(twrp ειναι αυτο, δε ξερεις τι κουλα μπορει να κανει!) θα κανω ενα wipe cache και dalvik cache και θα δω. και κατι αλλο μονο σε μενα συμβαινει να χανει το ιμει οταν φλασαρω νεα ρομ? δεν ειναι τιποτα δυσκολο να το επαναφερεις αλλα ρωταω ετσι απο περιεργια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ΙΜΙΕΙ χανεται ....δεν ειναι τιποτα δυσκολο να το επαναφερεις αλλα ρωταω ετσι απο περιεργια! Πως το επαναφερεις? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πως το επαναφερεις? ακολουθεις τα βηματα αυτου του βιντεο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εμένα δεν μου άρεσε οπτικά η αοσπ. Συνήθισα τα μενου της 7ς και δεν την μπορώ την αοσπ. Έχετε στα υπόψιν κάποια άλλη ρομ για να δοκιμάσουμε; την MIUI! δεν γνωριζω αν εχει βγει για το x500 aosp. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Ποια rom έχει το μεγαλύτερο μέρος του μενού μεταφρασμένο στα ελληνικά; ρωτάω γιατί θα το παραγγείλει κάποιος που δεν γνωρίζει αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Από τις ρομ του Ιταλού ποια είναι καλύτερη; ας δώσει κάποιος ένα λινκ αν θέλει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Ποια rom έχει το μεγαλύτερο μέρος του μενού μεταφρασμένο στα ελληνικά; ρωτάω γιατί θα το παραγγείλει κάποιος που δεν γνωρίζει αγγλικά. Από αυτές που έχω περάσει στο κινητό την καλύτερη μετάφραση έχει η MIUI ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τις ρομ του Ιταλού ποια είναι καλύτερη; ας δώσει κάποιος ένα λινκ αν θέλει EUI 5.5 007S_RL by BB72 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Από αυτές που έχω περάσει στο κινητό την καλύτερη μετάφραση έχει η MIUI Λειτουργούν όλα σωστά στη MIUI; οι υπέρυθρες; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Edited January 3, 2016 by gatos69nib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Λειτουργούν όλα σωστά στη MIUI; οι υπέρυθρες; έχεις πρόχειρο το link για download; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6482709#post6482709 mute switch ( πλαϊνό κουμπί ) Edited January 3, 2016 by Zioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Καλημέρα. Είμαι εδώ και λίγες μέρες με την massopa και σήμερα ξαφνικά, όταν κάνω κάποια κληση μετά το 4ο-5ο κουδούνισμα η κλήση τερματίζεται και μου βγάζει το μήνυμα call not send. Η κλήση γίνεται κανονικά μέχρι εκείνη την στιγμή, αλλά διακόπτεται. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν έχω πολύ ώρα να κάνω κλήση δεν το κάνει. Από την δευτερη φορά όμως και μετά όσες κλησεις και να κάνω θα σταματήσει στο 4-5 κουδουνισμα Edited January 4, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εχει καταφερει κανεις να παιξει βιντεο με 4k αναλυση σε υπολογιστη ? Εμενα παιζει μονο ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggiver Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλημερα σας, καλη χρονια σε ολους! Θελω να παρω το Χ600 και καπου ζαλιστηκα με τις ROM και το rootαρισμα και τον Ιταλο και τα προβληματα κ.λ.π. Και επιδι μου ειναι δυσκολο να διαβασω 110 σελιδες, μηπως μπορει καποιος να μου πει αν κρατησω την εργοστασιακη ROM (που αυτο θελω να κανω) τι προβληματα βγαζει το τηλεφωνο??? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλημερα σας, καλη χρονια σε ολους! Θελω να παρω το Χ600 και καπου ζαλιστηκα με τις ROM και το rootαρισμα και τον Ιταλο και τα προβληματα κ.λ.π. Και επιδι μου ειναι δυσκολο να διαβασω 110 σελιδες, μηπως μπορει καποιος να μου πει αν κρατησω την εργοστασιακη ROM (που αυτο θελω να κανω) τι προβληματα βγαζει το τηλεφωνο??? Ευχαριστω εκ των προτερων! Η εργοστασιακή rom είναι η καλύτερη . Το μόνο πρόβλημα ( ; ) είναι ότι έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα και είναι φουλ στις κινέζικες εφαρμογές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts