Jump to content

michsof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

michsof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν θέλεις να περάσεις τα Gapps ακολούθα αυτό τον οδηγό http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=6&t=833 . Εγώ το έκανα και δούλεψε. Επίσης η σελίδα έχει πληροφορίες για τα πάντα σχετικά με το τηλέφωνο , ότι σε ενδιαφέρει μπορείς να το κάνεις ( twrp , root κ.τ.λ )
  2. Ρίξε μια ματιά εδώ , έχει τα πάντα http://www.modaco.com/forums/topic/376892-leeco-letv-le1-x600-info-software-custom-roms/
  3. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος από εσάς μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ( όχι eshop ) που μπορώ να αγοράσω άμεσα μπαταρία για το κινητό μας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Στην πρώτη σελίδα έχει πλήρη οδηγό και για τα δύο. TWRP = recovery .
  5. Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικό οδηγό και για ρομ http://www.leeco.re/topic/1460-dev-namex600-eui-58018s-lite-mod/
  6. Το site είναι πλέον leeco.re . Αν μπορείς να μπείς στο recovery λογικά θα μπορεί να δει το κινητό το PC . Κατέβασε την [dev name][X600] EUI 5.8.018S Lite Mod ( δες πρώτα τις οδηγίες ) είναι πολύ καλή.
  7. Kαι εγώ έχω παρατηρήσει ότι γενικά με την 6.0 πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία και έχει λιγότερη ελευθερή μνήμη. Βασικά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το κινητό , ούτε lag ούτε κολλήματα εφαρμογών.
  8. Ναι. Κατέβασε όμως και το Google keyboard και το NewGoogleInstaller2.0MS.apk . Δες τις οδηγίες χρήσης !
  9. Νομίζω πως αυτή είναι καλή : http://www.letv.re/topic/1460-le-1-eui-58018s-lite-mod-rooted/ . Την έχω δοκιμάσει και δουλευούν τα πάντα. Είναι και Android 6.0 .
  10. Μήπως ήσουν πριν με custom ; Aν ναι μπορείς να μου πεις την διαδικασία που ακολούθησες ;
  11. Έχω το Letv 1 εδώ και ένα χρόνο. Το κινητό πάει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα . Φαντάζομαι το 3 θα είναι δύο κατηγορίες επάνω ! Η official είναι σαφώς η καλύτερη rom, με ενημερώσεις και τα όλα της. Οι κινέζικές εφαρμογές μπορούνε εύκολα να απενεργοποιηθούν , υπάρχουν οδηγοί στο νετ. Δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα , μιλάμε για τηλέφωνο high-end .
  12. Δεν το έχω κάνει ο ίδιος αλλά διαβάζω ότι το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το Lestore που είναι μαμίσια εφαρμογή. Κάνεις αναζήτηση για " google " και στο βρίσκει. Το έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ για άλλο κινητό της LeEco.
×
×
  • Create New...