Jump to content

michsof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michsof

  1. Αν θέλεις να περάσεις τα Gapps ακολούθα αυτό τον οδηγό http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=6&t=833 . Εγώ το έκανα και δούλεψε. Επίσης η σελίδα έχει πληροφορίες για τα πάντα σχετικά με το τηλέφωνο , ότι σε ενδιαφέρει μπορείς να το κάνεις ( twrp , root κ.τ.λ )
  2. Ρίξε μια ματιά εδώ , έχει τα πάντα http://www.modaco.com/forums/topic/376892-leeco-letv-le1-x600-info-software-custom-roms/
  3. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος από εσάς μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ( όχι eshop ) που μπορώ να αγοράσω άμεσα μπαταρία για το κινητό μας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Στην πρώτη σελίδα έχει πλήρη οδηγό και για τα δύο. TWRP = recovery .
  5. Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικό οδηγό και για ρομ http://www.leeco.re/topic/1460-dev-namex600-eui-58018s-lite-mod/
  6. Το site είναι πλέον leeco.re . Αν μπορείς να μπείς στο recovery λογικά θα μπορεί να δει το κινητό το PC . Κατέβασε την [dev name][X600] EUI 5.8.018S Lite Mod ( δες πρώτα τις οδηγίες ) είναι πολύ καλή.
  7. Kαι εγώ έχω παρατηρήσει ότι γενικά με την 6.0 πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία και έχει λιγότερη ελευθερή μνήμη. Βασικά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το κινητό , ούτε lag ούτε κολλήματα εφαρμογών.
  8. Ναι. Κατέβασε όμως και το Google keyboard και το NewGoogleInstaller2.0MS.apk . Δες τις οδηγίες χρήσης !
  9. Νομίζω πως αυτή είναι καλή : http://www.letv.re/topic/1460-le-1-eui-58018s-lite-mod-rooted/ . Την έχω δοκιμάσει και δουλευούν τα πάντα. Είναι και Android 6.0 .
  10. Μήπως ήσουν πριν με custom ; Aν ναι μπορείς να μου πεις την διαδικασία που ακολούθησες ;
  11. Έχω το Letv 1 εδώ και ένα χρόνο. Το κινητό πάει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα . Φαντάζομαι το 3 θα είναι δύο κατηγορίες επάνω ! Η official είναι σαφώς η καλύτερη rom, με ενημερώσεις και τα όλα της. Οι κινέζικές εφαρμογές μπορούνε εύκολα να απενεργοποιηθούν , υπάρχουν οδηγοί στο νετ. Δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα , μιλάμε για τηλέφωνο high-end .
  12. Δεν το έχω κάνει ο ίδιος αλλά διαβάζω ότι το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το Lestore που είναι μαμίσια εφαρμογή. Κάνεις αναζήτηση για " google " και στο βρίσκει. Το έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ για άλλο κινητό της LeEco.
  13. Δεν έχει κάνει κανείς αυτή την διαδικασία ;
  14. Μια μικρή βοήθεια . Είμαι με την 15s του Ιταλού. Προσπάθησα να περάσω την official 18s μέσω TWRP 3.0 αλλά δεν έγινε σωστή εγκατάσταση οπότε ξανάφλασαρα την 15s. Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει την διαδικασία, δηλαδή επιστροφή στην official μετά από custom ; Ευχαριστώ.
  15. Πας εδώ και κάνεις register και μετά μπαίνεις κανονικά και απο το κινητό. http://sso.letv.com/user/emailreg?next_action=http://lemall.com
  16. Έχει μια επιλογή μέσα στο Developer options σχετικά με το wireless display ,που ανοίγει και άλλες επιλογές . Δες αν το έχεις τσεκαρισμένο. Ίσως βοηθήσει.
  17. Κλειστό. [ATTACH]66053[/ATTACH] Ανοιχτό. [ATTACH]66054[/ATTACH]
  18. Δοκίμασε αν θέλεις και αυτό τον τρόπο http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=6&t=833 . Είναι δοκιμασμένο στο Χ600 αλλά δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά , απλώς νομίζω οτι θα πρέπει να κάνεις full uninstall το play store σου πρώτα.
×
×
  • Create New...