messagala Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Το φορτισα με φορτιστή και καλώδιο από ένα nexus 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunshine2k5 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind) Άλλοι λένε όχι... άλλοι ναι αλλά ότι είναι μόνο φαινομενικό, δηλαδή αναγράφει 4G αλλά οι ταχύτητες είναι 3G και άλλοι ότι έκαναν και μετά δεν είχαν καθόλου data... Γενικά δεν έχω βγάλει και εγώ άκρη, αλλά μάλλον προς το όχι πρέπει να είναι η απάντηση. Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind) Δεν ξερω τι ειναι η band 20 αλλα στο δικο μου που ειχα την US εκδοση δουλευε μια χαρα το 4G με Wind ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το φορτισα με φορτιστή και καλώδιο από ένα nexus 5x Και ουτε στο recovery με volume up + power δεν μπορει να πει; Προσπαθησε να μπεις παλι στο Recovery αλλα χωρις να αφησεις καθολου το volume up παρα μονο οταν αναψει να αφησεις το power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind) Δεν ξέρω για το US, αλλά στο CN η band 20 μάλλον δεν ξεκλειδώνει με κανένα τρόπο. Δοκιμασμένο στους Αγιούς Αποστόλους Αττικής. Το letv δεν πιάνει ποτέ 4g και σε ένα HTC που υποστηρίζει την band 20 έχω μόνιμα 4g. Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 7, 2016 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Στο Recovery πάω αλλά μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Στο Recovery πάω αλλά μετά; Να πατησεις wipe και swipe to factory reset μπας και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ευχαριστώ θα το κάνω μόλις γυρίσω και ενημερώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους όχι η απουσία μου δεν οφείλεται στο οτι βρήκα την χρυσή απροβλημάτιστη ρομ στο ατέλειωτο ψάξιμο για το αγαπημένο μας κινητό και χάθηκα στις ατελείωτες επιλογές της, αλλά στο ότι αξίως και με μεγάλο ταλέντο και ικανότητα το μπρίκαρα περνώντας καταλάθος και βλακωδώς μια CN ρομ. Το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. τούβλο 100% Ενόχλησα τον φίλο tora33 αλλά αν έχει και κάποιος απο σας λύση είμαι υπόχρεος. λοιπόν προσπαθώ να φλασάρω με το qfil για να περάσω οτιδήποτε και έχω το εξής Sahara Connecting ... Sahara Version:0 Start Sending Programmer Download Fail:Unable to download Flash Programmer using Sahara Protocol Download Fail:Sahara FailSahara Fail Finish Download Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους λοιπόν προσπαθώ να φλασάρω με το qfil για να περάσω οτιδήποτε και έχω το εξής Download Fail:Unable to download Flash Programmer using Sahara Protocol Download Fail:Sahara FailSahara Fail Finish Download Ρίξε μια ματριά εδώ που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα please help, it is way beyond my knowledge : i managed to get qualcomm hs-usb qdloader 9008 in qfil and i am stucked .... download fail sahara fail sahara fail Solution: Plug your smartphone into USB on your computer, long-press power for like 15/20 sec and start again: you need to "reset" it everytime you attempt to flash. και πως προχώρησε.. link http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/leeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161/page3 και μετά φλασάρεις αυτό το flashboot rom. https://www.dropbox.com/s/601v1mh4vd5nrcf/160519-x1_na_fastboot_Lang_EKL.rar?dl=0 Edited July 7, 2016 by CrisBal προσθεση link Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 @CrisBal μπαααα το ίδιο μήνυμα βγάζει...:( Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 @CrisBal μπαααα το ίδιο μήνυμα βγάζει...:( Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.droidsavvy.com/unbrick-qualcomm-mobiles/ τσέκαρε και τους ADB drivers μήπως και έχουν κάνειο κάνα update ή αν φταίει κάτι άλλο.Έχει εδώ λέει: http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_146790127786610&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=iqcegj8a01000n4o000DA62i31nc1&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fleeco-le1-pro%2Fhow-to%2Fleeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161&v=1&out=http%3A%2F%2Fwww.filedropper.com%2Fqfilx800hardbrickfix&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fleeco-le1-pro%2Fhow-to%2Fleeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161%2Fpage2&title=LeEco%20Le%201%20Pro%20(x800)%20Hard%20Brick%20Fix%20%7C%20LeEco%20Le1%20Pro&txt=http%3A%2F%2Fwww.filedropper.com%2Fqfilx800hardbrickfix Ξεκινάς να τρέχεις το QFIL από το pc, πρίν να συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc (ελπίζω να έχει μπαταρία) να κρατήσεις πατημένο το on/off για κανα λεπτό. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Λοιπόν είχα την official 13s και πέρασα μέσω recovery την 15s. Το μόνο που έκανα ήταν wipe σε cache και dalvik και μπήκε πολύ ομαλά. Πέρασα το supersu 2.75 στο τέλος και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να αναβαθμίσω το Google services λόγω έκδοσης android. Μέχρι τώρα όλα καλά και συνεχίζω με το σκάλισμα.. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 7, 2016 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους όχι η απουσία μου δεν οφείλεται στο οτι βρήκα την χρυσή απροβλημάτιστη ρομ στο ατέλειωτο ψάξιμο για το αγαπημένο μας κινητό και χάθηκα στις ατελείωτες επιλογές της, αλλά στο ότι αξίως και με μεγάλο ταλέντο και ικανότητα το μπρίκαρα περνώντας καταλάθος και βλακωδώς μια CN ρομ. Το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. τούβλο 100% Ενόχλησα τον φίλο tora33 αλλά αν έχει και κάποιος απο σας λύση είμαι υπόχρεος. λοιπόν προσπαθώ να φλασάρω με το qfil για να περάσω οτιδήποτε και έχω το εξής Sahara Connecting ... Sahara Version:0 Start Sending Programmer Download Fail:Unable to download Flash Programmer using Sahara Protocol Download Fail:Sahara FailSahara Fail Finish Download σε π.μ. σου είπα να κατεβάσεις αυτά http://www.letv.re/topic/177-bricked-phone-x800/?do=findComment&comment=9231, είπες το έκανες το x1_na_fastboot.bat θα τρέξεις ενώ είσαι συνδεδεμένος με το p.c σου και σε fastboot mode , τα έκανες αλλά.... drivers στον υπολογιστή σου έβαλες όταν συνδέεις το κινητό με το κομπιούτερ σου στο , δεξί κλικ ο υπολογιστής μου διαχείριση συσκευών , βλέπεις π.χ. RELINK HS-USB QDLoader 9008 (COM4) η αντί για το 9008 το Ε ? αν βλέπεις το Ε , ότι και βλέπεις , κάνε το παρακάτω Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 20 δευτερόλεπτα, σύνδεσε το κινητό στο pc και κράτησε VOL +, VOL-, και το power και τα 3 συγχρόνως και συνέχεια , θα μπεις σε λειτουργία Qualcomm. θα ακούσεις έναν ήχο όταν θα το αναγνωρίσει. θα δεις στον υπολογιστή Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) (σε όποια com-πόρτα το βάλει) έτσι όπως είσαι κάνε τα γνωστά σε QPST αυτά που ξέρεις για να ξεμπρικάρει και μετά στον πιγκουίνο τρέχεις το x1_na_fastboot.bat μέσα απο τον φάκελο που το τοποθέτησες Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LCF Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα απο tinydeal αγορασμενο.Ακου τιθα κανεις:Αφησε το να ξεφορτιστει τελειως και να σβησει.Βαλτο ναφορτισει κλειστο οσο μπορεις περισσοτερο μιση μερα περιπου! Το ανοιγεις κατευθειαν σε recovery πατωντας volume+ και πληκτρο on off παρατεταμενα.Πατας restart και μετα πατα τα πληκτρα κατω εκτος οθονης( το πληκτρο home η το πληκτρο back) Οταν το βαζεις να φορτισει το λεντακι της φορτισης παραμενει αναμμενο; Αν οχι τοτε βαλε το ανταπτορακι και βαλε ενα καλωδιο micro usb ισως να εχει πεσει πολυ χαμηλα η μπαταρια και με το δικο του καλωδιο να μην φορτιζει αν ειναι προβληματικο οπως ηταν το δικο μου καλωδιο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, τελικά πήρε μπρος αφού έκανα "clear data" απο recovery. Παράθεση Letv x800 - US version Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 OFFICIAL 15s MM για το CN το gps ΤΕΛΕΙΟ , επιτέλους , το έφτιαξαν μετά απο ένα χρόνο wifi , καμιά αλλαγή , είναι όπως το ξέρουμε λίγο πιο γρήγορο double tap gesture δεν έχει (ίσως πήραν μια rom απο άλλο τηλέφωνο , άλλαξαν το updater-script για να τρέχει στο δικό μας , έβαλαν το δικό μας boot κ.λ.π. , όπως κάνουν οι dev, rom απο άλλο κινητό στο δικό μας) κατά τα άλλα καλή φαίνεται , η επόμενη καλύτερη το καλό ότι οι rom για τα Le1 θα βγαίνουν μαζί με τα Le2 , όπως εχθές, την δίνουν μόνο για Κίνα αλλά θα την έχουμε από διαρροές ετοιμάζεται ο @MrRusch , να βγάλει την ΜΜ βασισμένη στην 13S για το CN http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67634609&postcount=450 και λίγες μέρες μετά θα έχουμε του Ιταλού (ξέρουμε πλέον τα χρονοδιαγράμματά τους) Μου δίνεις ελπίδα να μην το δώσω τελικά :P Αν έχεις ένα πρόχειρο λινκ να την κατεβάσω... Ειδάλλως θα γυρίσω κάμποσες σελίδες πίσω να τις βρω γτ γίνεται χαμός στο νήμα :P Ερώτηση! Λες να γίνεται να την βάλω από πάνω από την 12s του Ιταλού; για να μην το ξαναστηνω :P ή θα μπρικαρει; όχι ότι θα μου πάρει και πολύ να το στήσω... Η 15ς του Ιταλού πάντως γινόταν έτσι... Και λεω μπας επειδή ο Ιταλός δεν αλλάζει και πολλά όπως λες B-) αν και χλωμό το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ο mrRusch ανέβασε την δικιά του καθαρή από κινεζιες και rootαρισμενη. Την δοκίμασε κανείς? Φυσικά και προτείνει καθαρή εγκατάσταση αφού είναι άλλη έκδοση Android. Εγώ μάλλον θα περιμένω του Ιταλού. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Μου δίνεις ελπίδα να μην το δώσω τελικά :P Αν έχεις ένα πρόχειρο λινκ να την κατεβάσω... Ειδάλλως θα γυρίσω κάμποσες σελίδες πίσω να τις βρω γτ γίνεται χαμός στο νήμα :P Ερώτηση! Λες να γίνεται να την βάλω από πάνω από την 12s του Ιταλού; για να μην το ξαναστηνω :P ή θα μπρικαρει; όχι ότι θα μου πάρει και πολύ να το στήσω... Η 15ς του Ιταλού πάντως γινόταν έτσι... Και λεω μπας επειδή ο Ιταλός δεν αλλάζει και πολλά όπως λες B-) αν και χλωμό το βλέπω! http://g3.letv.cn/197/48/49/letv-hdtv/0/upload/tmp/20160706191054061/X1_X800-CN-FN-BEXCNFN5801507014S-5.8.015S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500 απο official 13 σε official 15s ίσως να μην χρειάζεται factory reset , αν την 15s την έχουν φτιάξει έτσι ώστε να υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις της 13 και πρόσθεσαν τις επιπλέον (έτσι μάλλον την έκαναν , δεν είναι πολύ καθαρή ΜΜ , μια αναβάθμιση της lollipop είναι με εξτρά στοιχεία ΜΜ ) αν από π.χ. του Ιταλού πάμε σε official πρέπει να κάνουμε factory reset , ο Ιταλός έχει και άλλες ρυθμίσεις που θα μπερδευτούν αλλά , η καλύτερη rom είναι αυτή που αισθανόμαστε καλά , οπότε αν δεν κάνεις factory reset και αν δεν δεις προβλήματα την κρατάς , μας ενημερώνεις Ο mrRusch ανέβασε την δικιά του καθαρή από κινεζιες και rootαρισμενη. Την δοκίμασε κανείς? Φυσικά και προτείνει καθαρή εγκατάσταση αφού είναι άλλη έκδοση Android. Εγώ μάλλον θα περιμένω του Ιταλού. Sent from my X800+ using Tapatalk ναι την έψαχνε http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782/page46 ,έκανε port απο Nexus αυτός είναι γρήγορος , θα την κατεβάσω ,θα σου πω πως είναι , ο Ιταλός αργεί Edited July 7, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasneo Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 γεια σας παιδια ..ειμαι νεος στο forum ...ειμαι κατοχος εδω και δυο εβδομαδες του letv x800 και σημερα πηγα να το κανω root και καπου κολισε δεν ξερω ακριβως τι εγινε και τωρα δεν μου ανοιγει καν το τηλεφωνο.. καμοια βοηθεια το τη πρεπει να κανω? εγω δοκιμασει ηδη recovery και δε κανει τιποτα οτι και να πατισω δεν bootarei καν !!!! plz τη βοηθεια σας !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) γεια σας παιδια ..ειμαι νεος στο forum ...ειμαι κατοχος εδω και δυο εβδομαδες του letv x800 και σημερα πηγα να το κανω root και καπου κολισε δεν ξερω ακριβως τι εγινε και τωρα δεν μου ανοιγει καν το τηλεφωνο.. καμοια βοηθεια το τη πρεπει να κανω? εγω δοκιμασει ηδη recovery και δε κανει τιποτα οτι και να πατισω δεν bootarei καν !!!! plz τη βοηθεια σας !!!! πάτα τα 2 κουμπιά για να μπεις recovery αλλά για πολύ ώρα αν πάει σε recovery , κάνε reboot , αν δεν γίνεται , Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 20 δευτερόλεπτα, (δεν το χρειάζεσαι , το έκανε μόνο του) σύνδεσε το κινητό στο pc και κράτησε VOL +, VOL-, και το power και τα 3 συγχρόνως και συνέχεια , θα μπεις σε λειτουργία Qualcomm. θα ακούσεις έναν ήχο όταν θα το αναγνωρίσει. θα δεις στον υπολογιστή σου στην διαχείριση εργασιών Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) (σε όποια com-πόρτα το βάλει) μετά http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/leeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161 Edited July 7, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά.εχω την 10s του ιταλού μπορεί κάποιος να ποσταρει το αρχειo τις 15s του ιταλού; Και αν ξέρει κάποιος τις διαφορές μεταξύ 10s και15s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά.εχω την 10s του ιταλού μπορεί κάποιος να ποσταρει το αρχειo τις 15s του ιταλού; Και αν ξέρει κάποιος τις διαφορές μεταξύ 10s και15s. Δεν υπάρχει 15 του Ιταλού. Θα την βγάλει σε λίγες μέρες Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Κάποιος αν μπορεί να ανεβάσει το αρχείο τις τελευταίας Ρομ του ιταλού.και ποιες είναι οι διαφορές από την 10s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Κάποιος αν μπορεί να ανεβάσει το αρχείο τις τελευταίας Ρομ του ιταλού.και ποιες είναι οι διαφορές από την 10s. το US μάλλον έχεις , έμεινα στην 11 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=64249 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Όχι την κινεζική έκδοση έχω.η 11 του ιταλού πως είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts