Jump to content

messagala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by messagala

  1. Η θήκη της nillkin,βλόγω του ότι το σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω, είναι φιτ ή χαλαρή και στο πάνω μέρος προεξέχει ή έρχεται ίσα ίσα με το γυαλί; Ευχαριστώ.
  2. Χρήστο μία ερώτηση και από μένα και το δικό μου πριν κάνα δυο μήνες που παρέδωσε πνεύμα ,ξαφνικά έσβησε και δεν ξανα άναψε ποτέ, όταν το φορτίζω ζεσταίνεται, λες να είναι μπαταρία; θα χρειαστεί καμία αλλαγή ή κάτι άλλο ευχαριστώ. Υ.Γ. όταν πατάω συνεχόμενα το πάουερ Μπάτον έχει και μια ελαφριά δόνηση ανά 15" περίπου.
  3. Καλησπέρα τιμη
  4. Καλημέρα, παλιός χρήστης του x820 το είχα περίπου έναν χρόνο, με "τρώει" να πάω πάλι σε leeco, η ερώτηση τώρα, έρχεται ο κολλητός μου από U.S. σε κανένα μήνα και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει το x850, από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό και η τιμή που το βρίσκω επίσης καλή (170€) το 6/128, τι λέτε; κάποιος που να το έχει πάρει ή να έχει ακούσει κάτι. Ευχαριστώ.
  5. Από Ali με αποστολή στην διεύθυνση του φίλου μου στο Αμέρικα, βόλεψε διότι έρχεται Ελλάδα αρχές Μαρτίου και θα μου το φέρει.
  6. Ε αν βγει με αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα μιλάμε για κορυφαία συσκευή
  7. Το enjoy Max το έχει πάρει ο κολλητός στην U.S την φυσικά κινεζική βερσιόν, το έχει αναβαθμίσει στην pie και είναι κατά ευχαριστημένος, το πήρα μετά από δική του προτροπή. Ον τοπικ κι εγώ τώρα, με το Μαξ 3 είμαι περίπου 3 μήνες, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό και δεν θα το αλλάζω με τίποτα.
  8. Οφ τοπικ αλλά έχει ενδιαφέρον. Εγώ πάντως αγόρασα και μου έρχεται σε λίγες μέρες το Huawei enjoy Max 4/128 στα 260€ με τον 660 όπως δηλαδή φημολογειται ότι θα έρθει το Μαξ 4 μόλις το παραλάβω σας λέω εντυπώσεις
  9. Οφ τοπικ αλλά......... Εγώ πάντως λόγω υψηλής τιμής του mate 20x αγόρασα και μου έρχεται σε λίγες μέρες το Huawei enjoy Max 4/128, μόλις το παραλάβω σας λέω εντυπώσεις.
  10. Καλησπέρα, είχα αρκετό καιρό να μπω στο νήμα και τώρα βλέπω την " αγγελία " . Υπάρχει ακόμη;
  11. Καλησπέρα. Έχω αυτή την rom: miui 8.8.3 weekly (την είχε περάσει φίλος) Όταν πάω να ελέγξω για update μου βγάζει: GHANGELOG: 8.12.6 v2 και έχει για download 1,5 gb όταν το πατάω μου βγάζει ότι είμαι up to date. Κάποια βοήθεια;
  12. Μόνο να ρωτήσω, πια η διαφορά της Κινέζικης από την Ασιατική έκδοση διότι από όσο γνωρίζω Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει.
  13. Με αυτό το κουπόνι:Xx8WsQaz
  14. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το αγοράσω τελικά από το ευρωπαϊκό κατάστημα. Η γνώμη σας όμως ποια είναι να το αφήσω ως έχει όταν θα έρθει ή να περάσω την μαμά rom, την έχει δοκιμάσει κάποιος;
  15. Το έχει βγάλει καλή προσφορά το gearbest 116,50€ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Δυο ερωτήσεις μόνο: α)η rom που έρχεται είναι εντάξει σε γενικές γραμμές; β) υπάρχει επίσημη αγγλοκινεζικη; που να μπορώ να την περάσω; Δεν με ενδιαφέρει το Google play μπορώ και με το apkpure. Ευχαριστώ.
  16. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δω αν έχω ανοιχτό bootloader;
  17. Καλησπέρα στην παρέα, έχω πάρει το τηλέφωνο αλλά την κινέζικη έκδοση, φοράει την miui global 8.8.3 beta, το αφήνω ως έχει ή κάνω κάτι κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  18. Από chrome, κανείς εγκατάσταση από το official site δίνεις δικαιώματα και έτοιμος. Ότι έχει το play store με την διαφορά ότι σε αφήνει να κατεβάσεις apps από όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμούς.
  19. Εγώ πάντως έχω κατεβάσει το apkpure σε όλα τα κινητά μου και περνάω Google camera και ότι θέλω χωρίς κανένα περιορισμό.
  20. Θα συμφωνήσω και εγώ απόλυτα. σούπερ συσκευή ,που δουλεύει τελειως απροβλημάτιστα .Αφού μου άρεσε τόσο πολύ που το αγόρασα και στα δύο χρώματα για να το έχω. Διευκρίνιση,το δουλεύω περίπου τρεις μήνες τώρα, video GPS φωτογραφίες data 4G κανονικότατα με Vodafone στη Λάρισα. Αν όχι η καλύτερη σίγουρα μία από τις κορυφαίες αγορές από Κίνα από όσες έχω κάνει και δεν είναι λίγες. Στην μία συσκευή έχω την τελευταία global ,έκδοση και στην άλλη την τελευταία κινέζικη. Και με τις δύο εκδόσεις το κινητό φυσάει.
  21. Άφοβα, έχω παραγγείλει 3 φορές από efox και γρήγορα και χωρίς τελωνείο και πολύ καλό πακετάρισμα. Και στο φινάλε ένα κορυφαίο τηλέφωνο.
  22. Εγώ πάντως έχω και τα δύο χρώματα. Και τα δύο είναι όμορφα. Συνολικά βγήκαν στα 347€. Από αυτά που έχω διαβάσει το Κινέζικο μάλλον είναι πιο μπροστά από άποψη σοφτγουεαρ. Στο ένα είμαι με γκλομπαλ 6.3.0.0G και στο άλλο με Κινέζικη 6.3.0.2Α Αν μπορούσα να πάρω την Κινέζικη έκδοση στα 138€ φυσικά και θα το έκανα άμεσα.
  23. messagala

    Honor Note 8

    Καλησπέρα. Το κινητό το είχα το '17 για περίπου 8 μήνες μέχρι που ο γιος μου αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξουμε τηλέφωνο (του γλίστρησε και έπεσε από τον 5ο όροφο.) Τουλάχιστον μου έμειναν οι θήκες. Από τότε το ψάχνω αλλά κανένας δεν πουλάει αλλά και κανένα αξιόπιστο κατάστημα από Κίνα. Αν κάποιος φίλος το έχει βαρεθεί θα το εκτιμούσα να επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...