Jump to content

stamtol13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stamtol13

  1. καλημερα παιδια αν εχει καποιος συνδεσμο για να κατεβασω την 20s
  2. Καλημέρα . Παραγγελία απο geekbuying ένα smartwatch με απλό συστημενο ξέρει κανείς αν περνάει τελωνείο;
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω την έκδοση CN και έχω θέμα με το gps σπάνια κλειδώνει γρήγορα μπορεί να κάνει και μισή ώρα. Κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση. ευχαριστω
  4. Καλησπέρα.εχω πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες με το gps δεν δουλεύει σε κάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει για γυμναστική,ενώ όταν το βάζω στους χάρτες δουλεύει μια χαρά ,τι συμβαίνει ; ξέρει να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά.μπορει να μου πει κάποιος πως μπορω φτιάξω λογαριασμό στο letv acount γιατί όταν βάζω το νούμερο του τηλ. μου βγάζει ότι δεν γίνεται και έχει μόνο κάποιες συγκεκριμένες χώρες και όχι την Ελλάδα.ευχαριστω.
  6. Γεια σας παιδιά.ξερει κανένας πως μπορούμε να κάνουμε εγγραφή στο λογαριασμό my leeco κτλ; Ευχαριστώ.
  7. Ξέρει κανένας που θα βρω τον launcher που έχει ή official row;
  8. Καλημέρα .φοραω την 16s του rush και θέλω να βγάλω το Google search από την οθόνη και δεν τα έχω καταφέρει ,καμία ιδέα πως γίνεται; Ευχαριστώ.
  9. Θέλω το zip για double tap το θέλω να το βάλω σε μία ρομ του ιταλού που έχω αυτό το διάστημα.
  10. Ισχύει και για CN γιατί εγώ αυτό έχω;
  11. Καλημέρα.αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αρχείο zip double tap.ε υχαριστω
  12. Καλημέρα.θα ήθελα ρωτησω κάτι,αν κάνω ful wipes και internal storage τι θα συμβεί σετι κατάσταση θα είναι το κινητό; Σκέφτομαι να το κάνω μπας και στρώσει σε αυτό το θεμα με το δίκτυο και τις sim.
  13. Καλησπέρα παιδιά.εχω την έκδοσή CN και έχω το εξής πρόβλημα όταν βάζω offisial rom και επιλέγω για data την cosmote sim που έχω μου αποκλείει την άλλη κάρτα sim που έχω για κλήσεις wind. Και όταν πάω στις πληροφορίες τηλεφώνου δεν μπορώ να αλλάξω δίκτυο είναι κολλημένο στο GSM only.αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει . Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα.εχω δεν με βάζει σε recovery μόλις πάει να μπει μου πετάει τον πιγκουίνο για λίγο και μετά κάνει rebot. Ξέρει κανένας να με βοηθήσει
  15. Καλησπέρα.ερωτση ποια ρομ ειναι καλύτερη ή offisial ή του ιταλού μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα .επίσης αν ξέρει κάποιος έχασα το usbκαλωδιο φόρτισης που μπορώ να βρω και πόσο κάνει.ευχαριστω
  16. Από μπαταρία υπάρχει καμία βελτίωση; Αλλά πιθανά προβλήματα που έχει βγάλει;
  17. Όχι την κινεζική έκδοση έχω.η 11 του ιταλού πως είναι καλή;
  18. Κάποιος αν μπορεί να ανεβάσει το αρχείο τις τελευταίας Ρομ του ιταλού.και ποιες είναι οι διαφορές από την 10s.
  19. Καλησπέρα παιδιά.εχω την 10s του ιταλού μπορεί κάποιος να ποσταρει το αρχειo τις 15s του ιταλού; Και αν ξέρει κάποιος τις διαφορές μεταξύ 10s και15s.
  20. Καλησπέρα παιδιά.ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται αν θέλω να βάλω την γνήσια την κινεζική; Ο τρόπος που γίνεται και αν αξίζει.ευχαριστω.
  21. Καλησπέρα.αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει τον σύνδεσμο για την 10s του ιταλού θέλω να την δοκιμασω. Ευχαριστώ !
  22. Καλησπέρα.ξέρει κάποιος αν στην 42Ε του rush μπορεί να μπει και ελληνική γλώσσα;
  23. Καλησπέρα.μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το λινκ με την 42Ε του rush; Ευχαριστώ.
  24. Παιδιά έβαλα τελικά σήμερα την 9s και παρατηρώ ότι μου βγάζει χειρότερες φωτό από πριν τι συμβαίνει ξέρει κάποιος; Πιο πριν είχα την 6 s
  25. Καλημέρα. Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με φλασαρισμα Ρομ και τα λοιπά υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να βγάλω άκρη; Ή αν δεν μπορείτε υπάρχει κάποιος επαγγελματίας να απευθυνθω να μου μερικά πράγματα για να μπορώ να φλασαρω Ρομ.
×
×
  • Create New...