Jump to content

LCF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LCF

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

LCF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Απ'όσο λέγεται, η global version του pro, αναμένεται κατά τα τέλη Σεπτέμβρη. Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει η αναμονή, πιστεύετε ότι είναι ρίσκο αν πάρω την κινέζικη έκδοση? Θέλω να πω, πέρα από την extra μπάντα για το 4G θα έχει κάποια άλλη διαφοροποίηση στη λειτουργικότητα? πχ στο GPS Επίσης, αν το παραγγείλω με κινέζικη ρομ και του φλασάρω στη συνέχεια την αντίστοιχη eu θα παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις? Υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει και να μου μείνει στα χέρια?
  2. Είπα να πειραματιστώ τελικά και πέρασα την 11s αλλά τώρα μου βγάζει συνέχεια μύνημα "Δυστυχώς, η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει". Πως το διορθώνω?
  3. Πρέπει να έχω περασμένη την 11s πρώτα ή περιλαμβάνει και τη rom από μόνο του?
  4. Με το DolbyAtmos έχει σημαντική διαφορά στον ήχο? αν περάσω την 11s όπως την έχεις ανεβάσει με ελληνικά και όλα τα παραπάνω (να'σαι καλά κιόλας :up:), θα γίνει κάποια αλλαγή στις εφαρμογές που έχω ή αν θέλω μπορώ να ξαναξυρίσω όπως το είχα?
  5. Καλημέρα σε όλους, Έχω την 14s του Ιταλού και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κινητό. Ίσως ένα θέμα να παίζει με το 4G αλλά κατα τα άλλα μια χαρά. Το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να το γυρίσω στην 11s που λέτε. Είναι όντως καλύτερη από την 14s και σε τι? Αν αλλάξω rom θα χάσω τίποτα εφαρμογές από αυτές που έχω ήδη? Επίσης υπάρχει τίποτα νεότερο για rom MM στο US?
  6. Εγώ πάντως με τη 14s δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω βάλει και nova launcher και όλα λειτουργούν μια χαρά. Με το wifi είχε ένα θεματάκι κάποια στιγμή αλλά απενεργοποιόντας την ένδειξη της ταχύτητας λύθηκε απ'ότι φαίνεται αν και ήθελα να την έχω ενεργοποιημένη. Αυτή η cm12.1 v3 τι διαφορά έχει για να καταλάβω? Αξίζει για κάποιο λόγο να κάνω την αλλαγή?
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν μπορέσω θα το τσεκάρω
  8. Έχεις και εδώ οδηγό από τα παιδιά που κάνανε καλή δουλειά.
  9. Καλημέρα σε όλους, έχω τη 14s του cuoco και όταν κατεβάζει από playstore μου πετάει μύνημα αρκετά συχνά "download stopped". Πρέπει να κάνω ακύρωση και να ξαναπροσπαθήσω να κατεβάσω αυτό που θέλω όπου με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια τα καταφέρνει. Δεν ξέρω ακόμα αν είναι θέμα του wifi ή αν το παθένει μόνο στο playstore. Κατά τα άλλα βέβαια μια χάρα το κινητό. Έχει και άλλος το ίδιο θέμα?
  10. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, τελικά πήρε μπρος αφού έκανα "clear data" απο recovery.
  11. Το δοκίμασα και αυτό. Αν πατήσω και τα 3 κουμπια που έχει παρατεταμένα κλείνει τελικά αλλά δεν δειχνει ένδειξη ότι φορτίζει. Οταν είναι κολλημένο στο EUI ανάβει το λεντάκι ότι και καλά κάτι κάνει αλλά καμία ένδειξη με στάθμη μπαταρίας ή κατι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Έστειλα και mail στη tinydeal μπας και φιλοτιμηθούν να βοηθήσουν και βλέπουμε..
  12. Ρε παιδιά, δεν ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Μόλις που πήρα το κινητό και δεν μπορώ να το ανοίξω. Ακόμα κολλημένο στο ίδιο σημείο είναι μετά από 5 ώρες. Κάτι παίζει..
  13. Restart κάνει κάθε φορά
  14. Τότε υποθέτω θα έχεις CN. Από Κίνα σου ήρθε? Εμένα μου ήρθε από tinydeal Γερμανία.
  15. Ισχύει. Εγώ από efox είχα παραγγείλει κινητό πριν 1 ή δυο χρόνια και σπάσανε τα ... νεύρα από την υποστήριξη. Αφού είχα κάνει την παραγγελία με συγκεκριμένη τιμή και είχαν πάρει και τα λεφτά, μετά λέγανε με mail ότι θέλουνε άλλα 20 ευρώ και καλά για μεταφορικά..:wacko: Αφού ανταλλάξαμε για μέρες άσκοπα mail επί mail λέγοντας ότι από που και ως που να τα ζητάνε εκ των υστέρων κλπ, τους λέω θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και είδα και έπαθα να πάρω και τα λεφτά πίσω. Πράγμα που έγινε μετά από εξαντλιτική υπομονή. Επίσης τα αγγλικά τους είναι χειρότερα και από google translate. Μου λέγανε στο mail: Greece is a litel far, you must pay 20 euro to send. Μιλάμε οι τύποι είναι πιο άσχετοι και από παιδάκια και μίλησα με τουλάχιστον 3 διαφορετικούς για το ίδιο θέμα. Άλλοι φίλοι πάντως που έχουν πάρει και αυτοί από εκεί ήταν όλα μια χαρα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν από πίσω γράφει CE 0560 έχεις US ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάλι που μετράω κανένα 3ωρο που το κινητό είναι στη φόρτιση αλλά δε λέει να ξεκολήσει απο το eui έχω αρχίσει να ανυσηχώ λίγο. Δεν μπορώ να το κλείσω και τελείως. Κάνει επανακίνηση μέχρι να ξανακολήσει στο eui. Ξέρει κανείς να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...