Jump to content

messagala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About messagala

  • Ημ. Γέννησης 25/12/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

messagala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η θήκη της nillkin,βλόγω του ότι το σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω, είναι φιτ ή χαλαρή και στο πάνω μέρος προεξέχει ή έρχεται ίσα ίσα με το γυαλί; Ευχαριστώ.
  2. Χρήστο μία ερώτηση και από μένα και το δικό μου πριν κάνα δυο μήνες που παρέδωσε πνεύμα ,ξαφνικά έσβησε και δεν ξανα άναψε ποτέ, όταν το φορτίζω ζεσταίνεται, λες να είναι μπαταρία; θα χρειαστεί καμία αλλαγή ή κάτι άλλο ευχαριστώ. Υ.Γ. όταν πατάω συνεχόμενα το πάουερ Μπάτον έχει και μια ελαφριά δόνηση ανά 15" περίπου.
  3. Καλησπέρα τιμη
  4. Καλημέρα, παλιός χρήστης του x820 το είχα περίπου έναν χρόνο, με "τρώει" να πάω πάλι σε leeco, η ερώτηση τώρα, έρχεται ο κολλητός μου από U.S. σε κανένα μήνα και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει το x850, από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό και η τιμή που το βρίσκω επίσης καλή (170€) το 6/128, τι λέτε; κάποιος που να το έχει πάρει ή να έχει ακούσει κάτι. Ευχαριστώ.
  5. Από Ali με αποστολή στην διεύθυνση του φίλου μου στο Αμέρικα, βόλεψε διότι έρχεται Ελλάδα αρχές Μαρτίου και θα μου το φέρει.
  6. Ε αν βγει με αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα μιλάμε για κορυφαία συσκευή
  7. Το enjoy Max το έχει πάρει ο κολλητός στην U.S την φυσικά κινεζική βερσιόν, το έχει αναβαθμίσει στην pie και είναι κατά ευχαριστημένος, το πήρα μετά από δική του προτροπή. Ον τοπικ κι εγώ τώρα, με το Μαξ 3 είμαι περίπου 3 μήνες, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό και δεν θα το αλλάζω με τίποτα.
  8. Οφ τοπικ αλλά έχει ενδιαφέρον. Εγώ πάντως αγόρασα και μου έρχεται σε λίγες μέρες το Huawei enjoy Max 4/128 στα 260€ με τον 660 όπως δηλαδή φημολογειται ότι θα έρθει το Μαξ 4 μόλις το παραλάβω σας λέω εντυπώσεις
  9. Οφ τοπικ αλλά......... Εγώ πάντως λόγω υψηλής τιμής του mate 20x αγόρασα και μου έρχεται σε λίγες μέρες το Huawei enjoy Max 4/128, μόλις το παραλάβω σας λέω εντυπώσεις.
  10. Καλησπέρα, είχα αρκετό καιρό να μπω στο νήμα και τώρα βλέπω την " αγγελία " . Υπάρχει ακόμη;
  11. Καλησπέρα. Έχω αυτή την rom: miui 8.8.3 weekly (την είχε περάσει φίλος) Όταν πάω να ελέγξω για update μου βγάζει: GHANGELOG: 8.12.6 v2 και έχει για download 1,5 gb όταν το πατάω μου βγάζει ότι είμαι up to date. Κάποια βοήθεια;
  12. Μόνο να ρωτήσω, πια η διαφορά της Κινέζικης από την Ασιατική έκδοση διότι από όσο γνωρίζω Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει.
  13. Με αυτό το κουπόνι:Xx8WsQaz
  14. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το αγοράσω τελικά από το ευρωπαϊκό κατάστημα. Η γνώμη σας όμως ποια είναι να το αφήσω ως έχει όταν θα έρθει ή να περάσω την μαμά rom, την έχει δοκιμάσει κάποιος;
  15. Το έχει βγάλει καλή προσφορά το gearbest 116,50€ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Δυο ερωτήσεις μόνο: α)η rom που έρχεται είναι εντάξει σε γενικές γραμμές; β) υπάρχει επίσημη αγγλοκινεζικη; που να μπορώ να την περάσω; Δεν με ενδιαφέρει το Google play μπορώ και με το apkpure. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...